Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpa w skarpetach

notorycznie czuje sie przez was ignorowana, nie wiem nawet czemu

Polecane posty

Ja na swoje szczęście, albo i nie :P jestem sową :-) Uwielbiam wylegiwać się do południa, chociaż nieczęsto jest to możliwe :D Mniemam, że bez czynników zewnętrznych [budzik, domownicy:P] spałabym jak niemowlę... ;-)

Kiedyś przeprowadzono eksperyment, ile człowiek wytzryma bez snu. Było to ok. 11 dni, ale wtedy miały już miejsce różne zaburzenia pracy mózgu, gorączka. Stan krytyczny jednym słowem. Także, kto mi powie, że sen to strata czasu :P?

hej to znowu ja pojawiłam się na pierwszej stronie ale zaraz uciekłam szykować się do snu, tj. do łazienki;) mogę się do Was przyłączyć i pogawędzić?:)

..ze swoimi laptopikami :D a ja muszę grzać miejsce przed biurkiem :P

wejściówki nie mam, ale myślę, że kolejna osoba do rozmowy załatwia wszystko;) tez obiecałam sobie, że pójdę dziś wcześnie spać, więc dłużej niż do 1.00 nie siedzę. też tak macie, że im dłużej śpicie tym gorzej się czujecie? bo kiedy pójdę późno spać i śpię za długo to na następny dzień jestem do niczego:P

Jak za długo chodzę w piżamie, to mam wrażenie rozespania przez cały dzień :D I potem od południa szybko czas leci.

Witamy mysiu :-) temat póki co nie znika z czołówki dzięki Wam ;-)

Najlepiej się czuję po 10 godzinkach snu, po dzisiejszych 13 nie najlepiej:o Zauważyłam, że jak przekroczę próg tych 10 godzin, czyli śpię albo krócej, albo dłużej, to zawsze jestem przez pierwszą godzinkę po przebudzeniu senna.

a ja nie mam rodzeństwa:( i dużo bym dala za takiego braciszka :D ale o tym chyba już mogę zapomnieć:O fajna sprawa mieć rodzeństwo nawet jak jest niedobre, z czasem się z tego wyrasta:P

hmmm dla mnie i 10 to za dużo, przestawiłam się teraz na wakacjach to mi wystarcza 6, 7 gorzej w roku szkolnym, bo wtedy większe obciążenie psychiczne i wtedy to bym spała a spała:D zacznie się za niedługo:O

Ja na brak rodzeństwa nie mogę narzekać :P:P Dobrze, że są. Chociaż pokłócić się z kim jest:D Chociaż ten okres już za nami.

To prawda z tym rodzeństwem, jak najpierw siostra wyjechała do Holandii, a potem dołączył do niej brat to podobno płakała ze szczęścia, że go zobaczy, a jak byli w Polsce, to byli dla siebie jak obcy ludzie.

ja taki okres też mam już za sobą :) a jak sobie przypomnę te śmieszne kłótnie i bijatyki z siorkami to aż się dziwię swojej głupocie :)

w sumie to różnie bywa z tym rodzeństwem, zazwyczaj w dorosłym życiu, wiem bo moja mama jest pokłócona ze swoją siostrą już 3 lata się nie odzywają, a aj między młotem a kowadłem,:( bo ciocia jest naprawdę super:) niby powinny się kochać i dążyć do zgody bo są siostrami a tu nic:(

Starszy brat to super sprawa :D zresztą starsze siostry również ;-) Cieszę się, że jestem najmłodsza :classic_cool:

Może nie znikąd jest powiedzenie, że z rodziną najlepiej na zdjęciu ;-) też coś o tym wiem, chyba jak większość.

zazdroszczę Wam tego rodzeństwa:) to tak jakby mieszkać z przyjacielem pod jednym dachem, albo przynajmniej z dobrą koleżanką/kolegą ;):P

oooo ja też wiem z własnego doświadczenia co znaczy to powiedzenie! ale zawsze mi się marzyło mieć siostrę bliźniaczkę, albo starszego brata-obrońcę:D

Mysia, ja z kolei Ci zazdroszczę ;-) Chciałabym mieć świetny kontakt z bratem, ale mu się chyba do tego nie kwapi..:-(

blacksheep co za dużo to nie zdrowo, u mnie jest tak dobrze pewnie dlatego, że nie za często się widuję z rodzeństwem :)

poduszko, z moją mamą to jest tak, ze własnie mój ojciec nią kieruję, natłukł jej do głowy bzdur, całą rodzinę mam skłóconą:O

Co nie znaczy, że nie broni mnie przed złem tego świata, jak jest potrzeba :P

'tęsknota wzmaga wielkie uczucia a osłabia małe' czyli złośliwości idą na bok a miłość rodzeństwa wzrasta;):D