Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpa w skarpetach

notorycznie czuje sie przez was ignorowana, nie wiem nawet czemu

Polecane posty

blacksheep u mnie mama też jest pod dużym wpływem ojca, na szczęście on się jak na razie pokłócił tylko ze swoją połową rodziny, a ta od strony mamy jest super :)

blacksheep - twoje słowa idealnie przedstawiają sytuację mojego rodzeństwa:) Jak jestem od nich tak daleko to też zaczęłam tęsknić, zwłaszcza za siostrą, z którą się bardzo zżyłm przed jej wyjazdem:(

ja moją siorkę zobaczę już w sobotę ostatnio miałyśmy do tego okazję w grudniu na święta :(

espanolaaaa, a wiesz, że nie zawsze tak jest. gadałam dziś z kuzynką, jej siostra (starsza) wyjechała pracować za granicę. kuzynka stęskniła się i myślała, ze jak siostra wróci to będzie miła i będzie lepiej niż zawsze, no i właśnie wróciła na jakiś czas i wyzywa ją od gówniar, że jest niedorosła i nic nie wie o życiu

uświadamianie uświadamianiem, ale bez wyzwisk i pomiatania podziwiam moją kuzynkę, bo ma anielską cierpliwośc, za takie rzeczy to bym już dawno prowadziła wojnę, oczywiście nieszkodliwą zbytnio ;)

Z tą dziewczyną rzeczywiście nie jest w porządku, nie wiem jak można się tak źle wypowiadać o swojej matce i bracie, np. "szkoda, że nie poroniła suka" to już gruba przesada, rozumiem, można być zmęczonym jakąś sytuacją, ale wtedy powinna ją rozwiązać zwykłą rozmową z rodzicami:o Niektórzy nie potrafią sobie poradzić z własnym życiem:o

jeszcze trochę i obejrzę Nieustraszonych...albo i nie obejrzę, bo pewnie zasnę przed TV :)

no tak dokładnie, mogła to rozegrać inaczej za młodu, no i własnie te teksty... jak można aż tak źle życzyć i to jeszcze matce... ja tam nawet wrogowi źle nie życzę

najgorzej poczuć coś takiego do rodziny w tak młodym wieku :( znam takie przypadki

espanolaaaa, wiesz kiedy juz raz coś poważnie zazgrzyta ciężko jest przywrócić dawny stan rzeczy, dlatego trzeba pielęgnować to co jest i dbać o to. dużo niszczą niewypowiedziane pretensje, które nagromadzone przez lata w końcu wybuchają i wszystko niszczą. tak własnie jest z moją mamą i jej siostrą

a ja jak oglądam Nieustraszonych, jak jedzą te wszystkie wstrętne robaki i inne pierdoły to mam odruch wymiotny ;) ale lubię se tak przed snem pooglądać :D

Już dawno nie oglądałam nieustraszonych, nie wiedziałam nawet, że takie coś jeszcze jest! Kiedyś to nie przegapiłam ani jednego odcinka:p

też się zastanawiałam czy to nie prowokacja, ale jestem skłonna uwierzyć w takie rzeczy... rodzina to niekiedy kopalnia brudów i nieporozumień, zamiast jedności każdy pod każdym kopie dołki i nierzadko czuć fałsz, to tak z mojego doświadczenia:O

Mnie jedzenie robaków i rybich oczu zupełnie nie rusza... Jakby mi dali taką kasę to bym zjadła:) Oczu rybich próbowałam, bo byłam ciekawa, czy są rzeczywiście takie ohydne w smaku:p Robaków jeszcze nie:p

afeee epanolaaaa :D nigdy bym nie zjadła, mnie też to brzydzi, te wszystkie świństwa fujj!!!:D nawet za kasę jak bym spróbowała, to podejrzewam że przez gardło mi by nie przeszło a tak z ciekawości: jakie były te rybie oczy:P

hmmm, oczywiście nieśmiertelną modę na sukces:D :P uwielbiam te komiczne sceny, wszystko tam tak sztucznie wygląda:D m jak miłość też lubię

blacksheep - pamiętam jak i u mnie jeszcze 2 lata temu nieciekawie się działo z relacjami rodzinnymi. Tylko ja utrzymywałam wtedy kontakt z matką, siostra w ogóle jakby nie należała do naszej rodziny, zero kontaktu, brat utrzymywał kontakty ze mną i z matką, ale już mniej, bo często dochodziło do jakiś głupich kłótni między nimi:(

sztuczna to jest pierwsza miłość, czasami byłam zmuszana do oglądania tej żenady, bez obrazy dla oglądających ;)