Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba znaczy gorsza

Grubaski, wieloryby i inne kaszaloty - po co sie staracie sie ladnie ubierac ?

Polecane posty

Gość comtessa
komicze o takim wysilku, ze pomimo swojej tuszy, potrafila soba zachwycic, nie sztuka byc piekna i zgrabna i przyciagac spojrzenia.

Gość asdasdas
no i robisz błąd, że się nie starasz...i nie dbasz o siebie. A kto inny będzie to robić?

Gość jestem gruba i nie staram sie
komiczne mylisz sie, jak sie jest grubym to znalezienie czegos ladnego graniczy z cudem, najczesciej kupuje sie to co wchodzi a nie to co sie podoba, chodzenie po sklepach , wyszukiwanie, ogladanie swego cielska w lustrze to tez wysiłek ;-)

rozmiar 48 ? :-o to niedopuszczalne :-o ile Ty masz wzrostu ? 185 cm ? Bo jak jesteś niższa to niestety z takim rozmiarem jesteś gorzej niż tucznikiem :-o w ogóle uważam, że rozmiarówka dla kobiet powinna kończyć się i tak na duuużym rozmiarze 40 - może wtedy prosiaki schudłyby do ludzkiego rozmiaru, choć i tak w to wątpię :-p

A nie lepiej energię tego typu (zakupy i wyszukiwanie rozmiaru) skierować w odchudzanie? :)

nie chce mi sie tracic energii, nerwow i kasy na cos co da maly efekt, jak sie jest szczuplym to jest to przyjemnoscia, dla mnie jest to udreka

won glupi hszonszczu :O rozmiar 40 jest normalnym rozmiarem, chociaz ja daze do 38 i mam 171 bucu

Gość comtessa
A nie lepiej energię tego typu (zakupy i wyszukiwanie rozmiaru) skierować w odchudzanie? A do momentu schudniecia chodzic w worach po kartoflach :)

Gość musztarda
Ale Wy chamy Jesteście normalnie, no.

comtessa to było pytanie do "jestem gruba i nie.." cytuję- "znalezienie czegos ladnego graniczy z cudem, najczesciej kupuje sie to co wchodzi a nie to co sie podoba, chodzenie po sklepach , wyszukiwanie, ogladanie swego cielska w lustrze to tez wysiłek"

Gość comtessa
polaola myslalam, ze to bylo do grubasek ogolnie :)

nie chodze w workach po karoflach, ale sa to rzeczy niezbyt atrakcyjne, kupowane gdzies w hurtowniach, marnych sklepach tak zeby bylo wygodnie i schludnie, do galerii handlowych nie mam sily isc po to zeby ogladac ladne rzeczy i sie denerwowac ze ja tego nie moge na siebie zalozyc

To dlaczego nie próbujesz tego zmienić? Tak, aby pójść do galerii, a nie hurtowni?

Gość comtessa
jestem gruba... ----> najwazniejsze to czuc sie dobrze w swojej skorze, ale widac, ze ty sie wcale dobrze nie czujesz, dlaczego tego nie zmienisz?

aha jak ktos sie akceptuje w duzym rozmiarze i nie ma zamiaru chudnac to powinien bardziej o siebie dbac, wlozyc ten wysilek i pochodzic po sklepach w poszukiwaniu czegos ladnego, czy nawet pokupowac wiecej ubran na zachodzie , ja sie nie widze w takim rozmiarze

Gość comtessa
jestem gruna..---> a ty nie masz zamiaru schudnac?

zmieniam to, na poczatku roku mialam rozmiar 50 a w zeszlym roku bylo nawet 52 ;-( moze w przyszlym roku bede juz mogla kupic cos przynajmniej w rozmiarze 40

nawet w HM nie moge na siebie nic dostac bo jest chyba tylko do rozmiaru 44,w puszystych paniach jest tragedia, zostaja mi hurtownie, nie wiem gdzie grubaski kupuja lepsze rzeczy w Polsce, widocznie wiekszosc ubiera sie na zachodzie

Gość comtessa
to tylko pogratulowac, zycze wytrwalosci w chudnieciu i tego zebys wkrotce mogla zalozyc upragniony rozmiar :)

A jak zmieniasz, to super :) To cierpliwości w takim razie. Przez neta zamawiaj z zagranicy

52 ?? to ty jadłaś z chlewu razem ze świniami ? :classic_cool: jak można sie tak upaść :-o dziewczyna przy Twoich 171 cm powinna ważyć max 60 - 65:-o jeszcze jak masz piersi mniejsze niż miseczka D ( bo przy takiej tuszy brak piersi to obleśny widok :-o ) to wogole nie masz czego szukac. moze to co pisze jest bezczelne, ale niestety brutalne i to prawda wez sie za siebie bo zapewne jestes mloda jeszcze

Gość hszonszcz ty znawco
ja ważę 62 kilo mam 175 cm i bluzki noszę w rozmiarze powyżej Twojego akceptowalnego 40 :DP

No przecież napisała, że się wzięła. Słuchaj przytyć do takiej wagi można, różne są przypadki. Chodzi tylko o to, żeby potem coś z tym zrobić I tak to było bezczelne. Nie każdy jest ideałem

strasznie wolno chudniesz kobieto... powinnas tak z 1kg na tydzien, przy Twojej wadze

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
wnuczka, potrafie docenic to, ze ktos wlozyl sporo wysylku w to, zeby ladnie wygladac, mam oczy i pewne rzeczy mi sie podobaja a niektore nie, nie oceniam nikogo tylko dlatego, ze jest gruby, albo ktos inny chudy za to ubrany na rozowo i nie komentuje tego na forum publicznym bo to nie moja sprawa. tylko dlatego napisalas tu o tej dziewczynie, ze a 20 -kilogramowa nadwage i skomentowalas to na forum publicznym tobie chodzi o co innego. nie o to, zeby nie oceniac ale o to,zeby nie oceniac negatywnie. na mnie nie licz :)

Gość o zesz w morde
jestem gruba i nie staram sie pierdolisz trzy po trzy w H&M są o wiele większe rozmiary niz 44. Innych sklepów tez nie brakuje z super ciuchami w większych rozmiarach. Moja ciotka jest osobą puszystą i ma super ciuchy . Ulla Popken C&A H&M to trzy ze znanych firm , ktore produkują ciuchy w duzych rozmiarach zgodnie z trendami mody. Poszukaj tez na allegro , tego tam jest masa. Nie zgadzam sie , ze grube osoby nie powinny dbac o swoj wizerunek. Kazdy moze to robic niezaleznie od wagi. Gdyby wszystkie grubaski chodzily w workach pokutnych to dopiero te osoby krytykujace mialyby jazde i uzywanie.

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
cream ty zawsze potrafisz wyskoczyc z zupelnie nowym, swiezym tematem :D ty szybko chudniesz? od tej strony cie nie znalam, chyba nikt tu na forum nie mial o tym pojecia. czyli nie jestes grubasem?????

Gość izóchaaaaaaa
hej wszystkie miłe grubaski i chudziny :) Ale macie problemy:) Ja tam wszystkie grubaski uwielbiam, przy nich czuję się lepiej, bo niestety utyłam i moje BMI dobija pomału do 19 ! hahahahaha :D A tak na serio, to nie macie prawdziwych problemów ?

nie ja mam problem z przytyciem a jesli chodzi o chudnęcie to potrafie schudnąc z 8 kg na miesięcznie więc to jest możliwe