Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba znaczy gorsza

Grubaski, wieloryby i inne kaszaloty - po co sie staracie sie ladnie ubierac ?

Polecane posty

nie znam cie, wiec nie mnie oceniac ciebie jako jednostke. ja tak generalizujac...bleee o pustakach typu blondi, ciemna solarka, tipsy na cm i plus mejkap wieczorowo sceniczny.; Mam pewna uwage do tej wypowiedzi. Moja kumpela jest blondi, ma ciemna solarke, tipsy i mejkap wieczorowo sceniczny. Hmm normalnie ma czarne wlosy ale blond bardziej jej si epodobaja, ciemna solarke musi miec bo ma dziwne blizny na twarzy i tylko to maskuje te blizny(zreszta lekarz zalecil jej chodzenie na solarium - poniewaz bardziej wytwarza sie witamina D) tipsy owszem ma bo obgryza paznokcie i to srednio wyglada w jej pracy - tz obgryzione paznokcie.A mejkup wieczorowo sceniczny poniewaz - ma blizny po wypadku i jakos to maskuje. I tez jest pustakiem? Dodam ze do tego jest niska wiec ubiera buty na obcasie. Jest prawnikiem z wlasna kancelaria - i co tez jest pustakiem?

Gość o zesz w morde jego mac
komiczne tak na marginesie ZAJEBISTA STOPKA:D

no wiesz teraz dziewczyno to chyba sama siebie bronisz. prawniczka ...nie podejmuje juz dyskusji, bo brak mi argumentow, jesli przeczytac co ty napisalas:O

Gość izóchaaaaaaa
Podsumowując powiem tak - wszystko jest dla ludzi, wszystko. Musimy sami rozważyć, czy jest to nam potrzebne. Chcę wyglądać ładnie i czuć się dobrze ? mam prawo korzystać z solarium, tipsów, diet itd. Myślę, że mało jest w nas akceptacji do innych ludzi, wszyscy wiemy, że o ile otyłość np. koleżanki, która w rok się niemiłosiernie upasła i na naszych oczach wcina ciasto z kremem jest niedbalstwem, o tyle nadwaga kobiety po narodzinach dziecka czy w wyniku jakieś choroby powinna być odbierana zwyczajnie, po ludzku. pozdrawiam wszystkich, serio idę się wkońcu umyć :D

tolerancja tez ma swoje granice:D nie cierpie takich malowanek i juz!!!!! co pozostaje jakby je tak wyszorowac???? wole nie puszczac wodzy mojej fantazji:O bo widok moglby powalic tez i Żóbrzyka;D

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
myj sie dziewczyno. co do tego nie ma sporow. tipsy z naklejkami mi sie nie podobaja. odcien opalenizny z solarium takze nie. tipsy naturalne sa ok tylko mi nie chcialoby sie kleic skoro mam ladne paznokcie. poza tym podobno sprzyjaja grzybicom a plytka pod robi sie zolta. sporadyczne wizyty na solarium tez tego brzydkiego odcienia nie nadadza. ale mi rowniez nie chce sie tam chodzic. powod? czesto wyjezdzam i i tak jestem dosc opalona, w kazdym innym czasie jestem zajeta. poza tym tyle osob leczy tam roznego rodzaju choroby skory, ze nie chce w efekcie do nich dolaczyc :)

Gość a tak w ogole co was
interesuje jak kto wyglada i ile wazy? nie podoba sie nie patrzec

nie podoba sie nie patrzec tak robie! i odwrotnie :)

ja na solarium tez nie chodze bo mam naturalnie ciemną karnacje to pewnie ten czarny charakter wychodzi przez skore :p

mieszkam w warszawie, na ulicach pelno brzydkich zaniedbanych ludzi,mlodych starych, grubych, wychudzonych, jakbym miala kazdego analizowac i rozmyslac dlaczego wyglada tak a nie inaczej to by mi sie nie chcialo ;-) za duzo filomow z hollywood sie ludziska naogladaliscie, w warszawie malo lasek a co dopiero na prowincjach 🖐️

za duzo filomow z hollywood sie ludziska naogladaliscie swiat hollywood byl moja wielka pasja dopoki nie wiedzialam o istnieniu bollywood :) teraz to juz przeszlosc :)

no i fajnie, sa ludzie ladni i brzydcy, nie kazdemu sie chce tak dbac o siebie bo ma np depresje albo jest biedny, albo cos innego a wy wszysc tacy piekni, wypielegnowani, zadbani, swietnie ubrani?

a wy wszysc tacy piekni, wypielegnowani, zadbani, swietnie ubrani? wiec tak... co do innych to nie wiem ale ja jestem ohyda wywyzszajaca sie z kompleksow a komiczne to stary zyd impotent i onaninsta zarazem w skarpetach zyjacy z emerytury matki ocene pozostawiam tobie. smutne :(

skarpety nie zmiescily sie w kadrze

zmanierowana czemu wkleiłaś zdjęcie komika bez jego zgody??:P

no piekny jestes komiku hahahah

Gość Ju......
Ale ma opoalone ręce, więc to nie kafeteriusz.:P

a zobacz nikt do końca nie wierzył, że wysyłamy sobie roznegliżowane fotki........

Hej ike :) Dlaczego ja nie mam roznegliżowanej fotki nikogo? :(:(:(

Gość Ju......
Dlaczego się czepiacie otyłych?:( Nie każdy może być szczupły.:( Wystarczy, że musimy to w lustrze oglądać, inni ludzie mogliby już sobie darować...:(

ale szczupla jstem -przyznacie :)

Gość galaretka agrestowa
Powiem tak.Znam osoby ktore maja nadwage jedne wieksza drugie mniejsza ale sa zadbane elegancko ubrane i przede wszystkim maja wspaniale poczucie humoru a znam rowniez szczuple rozmemlane wrecz czasem cuchnace z poklejonymi wlosami i nie majace nic do powiedzenia w zyciu.Po prostu nieudaczicy.Tusza nie przesadza o czlowieku.

szczuple rozmemlane wrecz czasem cuchnace z poklejonymi wlosami i nie majace nic do powiedzenia w zyciu lediwe czlowiek sie otworzy, wklei zdjecie a juz sie smiejecie wlosy mam jakie mam. staram sie, chodze do fryzjera. to geny!

zmanierowana- myślałam, że jesteś brzydsza- nie jest z tobą tak źle