Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba znaczy gorsza

Grubaski, wieloryby i inne kaszaloty - po co sie staracie sie ladnie ubierac ?

Polecane posty

Gość Ju......
Musiałaś sporo kłamać, że CI taki nos urósł.:P

ju spory nos to oznaka inteligencji chociaż zmanierowana jest wyjątkiem od reguły:P

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
myślałam, że jesteś brzydsza- nie jest z tobą tak źle dziekuje ike. tez tak mysle. ta chustka troche znieksztalca obraz. zaloze niebieska i wrzuce zdjecie. wtedy dopiero bedzie to w pelni wiarygodne.

chcesz to ci pożyczę mam taką z cekinami:P

te nos jest doklejony, patrzcie uwaznie nie chcialam was wpedzac w zbyt wielkie kompleksy no i to tlumaczy moje niskie iq i kto mowi, ze nie ma korelacji miedzy wygladem a wnetrzem?

chcesz to ci pożyczę mam taką z cekinami nie trzeba:p ja mam wiele ubran. trzeba o siebie dbac :)

myslałam, że to pozostałość po twojej kolejnej operacji upiększającej.......... a co do chustki nie to nie:P potem na mnie krzyczą , że ludziom nie pomagam :O

Gość Ju......
Serio, Ikuś, z tym nosem? Kurczę, Tamarcia, to my nie dość, że grube, to jeszcze gópie.:(:(😭

Gość Ju......
Ty masz chociaż Campa, więc nie narzekaj. :P

Widzę, że tutaj same najgrubsze forumowiczki się zebrały Jakie wnioski z dyskusji? Bo ja w tej samej grupie wagowej jestem to chciałabym mieć "na gotowe" :)

Gość Ju......
Ale sporo kobiet lubi "miśków". A kobiece kobiety nie mają powodzenia.:(

a ja nie lubie miskow znaczy umiesniony facet ok ale nie ze zwalami tluszczu o ile kobieta ktora ma tylek biodra i piersi moze wygladac fajnie to facet z nadwaga jest dla mnie calkiem aseksualny

Gość zal mi was
kazdy ma jakies "wadY" czy niedoskonalosci jedni sa za grubi drudzy za chudzi ..ktos ma krzywy nos, piegi, rude wlosy, ktos krzywe zeby... najzezdzacie na grubaskow ale pomyslcie gdyyby ich nie bylo zaczelibyscie dyskryminowac kogos z innym kolorem skory bo jestescie pojebani poprostu...zajmijcie sie wlasnymi problemami zamiast wtykac nos w sprawy innych... poza tym co z tego ze ktos ma ladnie wyrzezbione cialo skoro ma zryty czerep?? mi do konwersacji na poziomie nie jest potrzebny statysta z ladnym cialem.. a zreszta na cholere ladne cialo jak ktos ma tak brzydki ryj ze tylko papierowy worek na leb zalozyc.... ja uwazam ze Ci co przesadnie dbaja o swoje cialo (katujac sie ciwiczeniami 7 dni w tygodniu po kilka godzin) maja zryte czerepy i wieksze problemy emocjonalne i w ogole psychiczne niz grubaski i meczac sie cwiczeniami rekompensuja sobie inne niedkoskonalosci (juz te wczesniej wymienione krzywe zeby i bdrzydkie ryje) .....nie chcecie byc z pulchnymi kobietami/mezczyznami to nie badzcie nikt was nie zmusza ale ich nie dyskryminujcie bo w kazdym mozna znalzc mankamenty... acha i jestem ciekawa jak za kilkanascie lat beda wygladac te wasze "wyrzezbione cialka" z pomarszczonymi ryjami (dzieci beda za wami biegac i wolac z tylu liceum z przodu muzeum)...... I na koniec mala dygresja nie chodzi o to zeby miec "kaloryfel" na brzuchu i na calym ciele wszedzie widoczne miesnie chodzi o to zeby cialo mialo ladne proporcje.....a tego jakimi "proporcjami" obdarzyla was matka natura cwiczeniami i dieta nie zmienicie....

Gość Ju.......
Tamarcia, też nie lubię, ale są takie, co lubią.

mi grube osoby nie przeszkadzaja mam bardzo gruba kolezanke i ja lubie chodzi o to zeby nie folgowac sobie za bardzo bo pomijajac kwestie estetyczne to otylosc poprostu szkodzi zdrowiu i nie o to tez chodzi zeby miec manie super wygladu i sie ale sport i zdrowe odzywianie to cos pozywtnego co trzeba propagowac bylo by milej gdybyscie do tego zachecali a nie wyzywali grube osoby od tucznikow i kaszalotow to chyba nue pomaga

Gość czepiacie sie grubaskow
chociazby ze wzgledu wagi wiesz...

Gość oczywiscie wy wszyscy piekni
same zjawiskowe istoty, zapewne pokraczne, wykrzywione, z tepymi twarzami niezgrabne z wystajacymi gnatami szarą skora i mysimi wlosami

Gość oczywiscie wy wszyscy piekni
do tego mieszkajacy gdzies po wsiach z marną pracą i ubraniami z bazarku

Gość sdfsdffds
A ja się zgadzam z autorem topicu :) Wydają ciężkie pieniądze na jakieś markowe kosmetyki. Po co, pytam, po co?

a co Wy myslicie, że grubi ludzie powinni się przyodziać w najgorsze szmaty, nie myć miesiącami i śmierdzieć na kilometr??? to co jak ktoś jest gruby niech nie dba o siebie, tak Po co przecież jest gruby czyli wstrętny... ludzie weźcie se koło i jebnijcie się w czoło!!!

Gość hehehe......
. ludzie weźcie se koło i j**nijcie się w czoło!!! dobry tekst dla wielu gamoni wypowadajacych sie na tym topiku. Nie wiem ile Wasze matki musialy sniegu zjesc , zeby takich balwanow urodzic :/ Oj chyba tonami ten snieg jadly