Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba znaczy gorsza

Grubaski, wieloryby i inne kaszaloty - po co sie staracie sie ladnie ubierac ?

Polecane posty

"otoz- rzeczywiscie dziwie sie gdy razaco gruba kobieta dyskutuje godzinami czy kupic czerwona bluzke czy rozowa." Acha czyli wg Ciebie razaco gruba kobieta ma nie miec gustu i kupic cokolwiek bo i tak jej nic nie pomoze???????????????

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
komiczne znpwu smieje sie na glos w kierunku ekranu nie będę kładł sie na kościach... :D:D:D

wbreblebleble :D:D:D ma miec gust. i majac gust ma dostrzec ze jest za gruba :)

Gość o zesz w morde jego mac
a mnie tam w sumie wisi kolo pisi, co kto o mnie i do mnie. nie jestem gruba ale i nie zaszuszonymi kosciami. mam czym pierdnac i pooddychac. zapewniam te chude puste lale, ktore bez solarki i tipsow o tapecie nie wspomne, ze jestem 100% kobieta a nie kosciotrupem, ktory chce wygladac jak wlasna nieletnia corka. wszystko na ten temat:) wzrost 160 waga 59 106 - 75 - 100

Gość izóchaaaaaaa
dzięki Bogu przestałam być kościotrupem. komiku:( zmanierowana bardzo dobrze mówisz :)

zmanierowana wnuczka smirnoffa Oki wyobraz sobie na ulicy gruba dziewczyne ktora kupuje bluzke. I ty wlasciwie nie wiesz czy ona jest gruba od zawsze czy tez moze tydzien temu urodzila dziecko przytylo jej sie i jest na ostrej diecie ale w miedzyczasie musi sie w cos ubrac i zastanawia sie w jakim kolorze bedzie wygladala lepiej przez ten pewien czas zanim zrzuci wage.A moze jestes jasnowidzem i to wiesz.?????Czy od razu obrzydzenie?

Gość izóchaaaaaaa
Taaak ? to Ty wsypywałeś żubrom do paśnika takie dobre żarełko ? a to dzięki ! :D

"Czy od razu obrzydzenie?" moze nie obrzydzxenie, ale mały, dyskretny pawik do specjalnie w tym celu noszonego papierowego worka :P

wreblebleble czy ja pisalam tu o obrzydzeniu? nie przypisuj mi slow innych ludzi bo ja wystepuje w liczbie pojedynczej! na ulicy to ja w ogole na nikogo uwagi nie zwracam. ja nie mam tak konkretnego umyslu, ze odnosze sie do scenek z ulicy. widze tylko brak logiki w dbaniu o ciuchy kiedy jest kardynalny blad w dbaniu o wyglad.

Gość izóchaaaaaaa
zmanierowana wnuczka smirnoffa Oki wyobraz sobie na ulicy gruba dziewczyne ktora kupuje bluzke. I ty wlasciwie nie wiesz czy ona jest gruba od zawsze czy tez moze tydzien temu urodzila dziecko przytylo jej sie i jest na ostrej diecie ale w miedzyczasie musi sie w cos ubrac i zastanawia sie w jakim kolorze bedzie wygladala lepiej przez ten pewien czas zanim zrzuci wage.A moze jestes jasnowidzem i to wiesz.?????Czy od razu obrzydzenie? NO I W SUMIE TEŻ RACJA...

komiczne - hmmm to jak tobie dziewczyna urodzi dziecko i przytyje 5 kg to ja tez bede rzucala pawia na jej widok - zreszta tak jak wszyscy na ulicy a tobie bedzie wstyd ze jestes z takim tucznikiem.

Gość izóchaaaaaaa
1. Dbajmy o własne ciało 2. Dbajmy o dobry i gustowny ubiór niestety u nas jest tak : JAK CIĘ WIDZĄ TAK CIĘ PISZĄ ok...idę się wykąpać i pożegnać ten tygodniowy dres :D

"komiczne - hmmm to jak tobie dziewczyna urodzi dziecko i przytyje 5 kg to ja tez bede rzucala pawia na jej widok - zreszta tak jak wszyscy na ulicy a tobie bedzie wstyd ze jestes z takim tucznikiem." a rób to śmiało :D jesli mam byc szczery, opinia innych o mnie jest dla mnie rownie istotna jak przecietne nasłonecznienie na km kwadratowy w porze suchej w Tanzanii...

i jeszcze jedno szczupla sylwetka naprawde nie jest powiazana z tipsami i solarium nigdy nie bylam ani w zakladzie tipsiarskim ani w solarium nie narzekam na swoj tylek ani biust ale rzeczywiscie czasami kiedy leze sporadycznie jakas kosc mnie uwiera :D:D:D

Gość izóchaaaaaaa
komiczne, to chociaż mogłeś mi pod domek te żarełko rzucać, a tak? musiałam po ciemku zakradać się do zoo, żeby mnie nikt nie widział ! Oj niedobry Ty niedobry...zawsze miałam takie przeczucie, że jesteś nieeeedobryyy:'(

komiczne - JASNE ty tez zreszta bedziesz puszczal pawie (do wczesniej przygotowanego woreczka) jak zobaczysz swoja dziewczyne i wszyscy zapawiujemy z obrzydzeniem na jej widok.

Gość izóchaaaaaaa
A ja mam tipsy i byłam też w solarium, no i jestem średniogruba, więc jestem pusta ? czy pełna ? hmmm?

Gość izóchaaaaaaa
No właśnie komiczne...a będziesz przy narodzinach dziecka ze swoją kobietą ? :) łeeej odradzam esteto :P

oj izoo teraz to sie czepiasz slowek;) nie znam cie, wiec nie mnie oceniac ciebie jako jednostke. ja tak generalizujac...bleee o pustakach typu blondi, ciemna solarka, tipsy na cm i plus mejkap wieczorowo sceniczny.;

Gość izóchaaaaaaa
Pawia też widziałam w zoo, ale on nie pozwolił podkraść swego żarła !

izóchaaaaaaa - wiesz tutaj wg niektorych chodzenie na solarium i noszenie tipsow jest tak samo obrzydliwe jak wazenie 5 kg za duzo. No i ewidentnie jest sie pustym!!!!!! Nie wazne ze jest sie bladym i idzie sie np na wesele ale na solarium absolutnie nie mozna isc bo bedzie sie pustym.

Pora sucha w Tanzanii: lipiec - październik (mogą wystąpić lokalne deszcze), najlepsza jest październik - marzec. W tym okresie jest mało deszczu, średnie temperatury utrzymują się ok. 25C

moze to tak z zazdrosci nie lubie takich jak powyzej:O bo lubie naturalne dziewczyny i kobiety a nie takie, co tylko wyglad powiedzmy mocno naciagany,ma dla nich znaczenie

Gość izóchaaaaaaa
oj izoo teraz to sie czepiasz slowek nie znam cie, wiec nie mnie oceniac ciebie jako jednostke. ja tak generalizujac...bleee o pustakach typu blondi, ciemna solarka, tipsy na cm i plus mejkap wieczorowo sceniczny.; No nie, to do mnie nie pasuje, ale znam takie :D oj znam. Ale widzisz Twoje słowa mogłam też do siebie odebrać, ok nie będę się czepiać słówek

moge miec swoje zdanie, chyba co nie? dla mnie pustak to pustak, ktory pokrywa sie czyms tam, zeby lepiej wygladal;)ot i tyle

moja kobieta tez ma tipsy... tipsy sa ladne ale takie ktore wygladaja jak paznokcie a nie jakies szpony

to milego plowania tipsikow;) ja pomaluje swoje naturalne szponki.🖐️