Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Chyba łącznie , za wczoraj i dzisiaj, a zresztą sie zobaczy: 1. za ekstra imprezę, w której brałam udział własnie wczoraj 2. za to, że skutki tej imprezy dzisiaj są jak na ilość czegoś tam dość łagodne :D 3. za piękny zachód slońca 4. za gwiaździste niebo podziwiane w drodze powrotnej 5. za zdrowie i spokój moich dzieci, wciąż i zawsze :) i jednak jeszcze jedno podziękowanie specjalnie na dziś: za kawę!!!!!

ależ jestem zmęczona (fizycznie) i bardzo dobrze :) a dziękuję za: - kino, doborowe towarzystwo w nim i ładny film -za wycieczkę rowerową w słoneczku i z fajnymi ludźmi -za zapach i ciepło lasu -za fasolkę co ją zaraz do zamrażarki wrzucę ( że mi się chciało ją pokroići zblanszować ) -za dzieci moje ,co to z nimi problemów nie mam :)

a ja dziękuje za -za rodzine która mnie kocha -za przyjaciol - za kaffe ze mozna sobie popisac hehe - za wiare w to ze bede jeszcze szczesliwa - za kolejny przezyty dzien

Gość lokalna pastereczka
Dziś mam problem... ale spróbujmy:) z przymrużeniem oka ;) - za to, że wieczorem jest mi lepiej niż rano - to akurat szczera prawda i całkiem poważne odczucie fizyczne - za kaca jednej takiej kochanej ;) bo kac oznacza ze zabawa przednia była, nie że cieszę się, iz ją suszy :) - za wibratory, bo ich rozmiary i kształty dały temat do wielogodzinnych dyskusji :) - za nowy miesiąc, bo jak zwykle z taką datą mam mnóstwo planów co zrobie od 1-go - np. 100 brzuszków dziennie ;) - za to, że są mężczyźni, którzy uważają mnie za atrakcyjną - ja mam niska samoocenę, więc dla mnie to wiele ;) - no dobra chłop jest jeden taki, niestety mimo całej sympatii mej do niego na nic poza koleżeństwem zgodzić się nie mogę...

Jednak dziś jeszcze podziękuję, za: 1. ten cudowny sen, przerwany wygaszonym natychmiast budzikiem :) 2. słoneczny, ciepły dzień 3. niespodziewane morze czułości 4. umyte okna (tylko na jednym piętrze, ale zawsze) 5. zdrowie mojej rodziny i moje własne

wczoraj przy zasypianiu przypomniałam sobie o podziękowaniach , troszkę smutnawo mi było ale powody do dziękowania znajdą się zawsze :). Dziękuję : -za moja wiarę w dobro w moim życiu -za niespodziewaną wiadomość od znajomych, jednak pamiętali :) -za moje zaradne córeczki -za wspólne wieczorne ogladanie filmu -za to ,że mam czasami mozliwość nic nie robienia

Dziś dziekuję za: 1. aromatyczne świeże powietrze, wciąż ciepłe 2. mało popełnionych błędów i ich znikomość :D 3. komentarz taki jeden, który mnie rozśmieszył 4. zdrowie moje i rodziny 5. futerko Kajtusia mojego :D

Gość .lllllllllllll..
mnie piecze jak robię siku :( nie mam powodu

Gość lokalna pastereczka
1. dziekuję za ból brzucha - dzieki temu wiem, że go mam 2. dziękuję za zdjęcie, które się na mnie rzuciło - dzieki temu zwymiotowałam i troche mi lżej na żołądku 3. dziekuję za pozytywne myślnie 4. dziękuję za bratnie dusze 5. dziękuję za kurwa nie wiem co!! ;) o!! za moje bogate słownictwo w zakresie sformułowań uważanych powszechnie za obelzywe :P

A dzis dziekuje za to ze: - sie obudzilam - moge sie cieszyc na przyjazd Kogos Waznego w piatek :D - mam fajne kolezanki w pracy - poznalam naszego ksiegowego, ktory jest dla mnie wielka inspiracja - kochanych wszystkich wspolpracownikow ❤️ - za to, ze mam co jesc - wzielam sie do nauki, chociaz jestem zmeczona i tak mi sie nieee chciaaaalo ;) - za to, ze jest ten topik :) Pozdrawiam Wszystkich Wdziecznych :)

no to dziękuję: -że nie jestem tak bardzo złośliwa jak mogłabym być -za to, ze po płaczu i tak sie uśmiecham -za jabłak już w słoikach -za jutrzejszy lepszy dzień ( czy to nie manipulacja?) -a i ,że obiad na jutro zrobiłam

Teraz dziękuję za to, że: 1. mam wreszcie sprawny komputer 2. udało mi się zrobić powidła :) 3. mycie chyba stu okien w moim domu dobiega prawie końca (jeszcze mi dwa duże zostały i kilka małych :) ) 4. jutro szykuje mi się kolejna miła impreza :D 5. zdrowie i spokój mojej rodziny i znajomych

-dziękuję za bluzkę co tak ładnie na mnie leży -za dziwne wydarzenia co się dzieją w moim życiu nie wiem czy dziękować ale wprawiają mnie w dobry humor , to chyba dziękuję ;) - za ten piękny słoneczny wrzesień -za moją pracę ,co ją lubię - za dobre sampoczucie moje i rodzinki mojej

moc wdzięczności jest wielka !! -dziękuję Ci mamo -dziękuję, że teraz kazdą komórkę mojego ciała wypełnia radość -dziękuję za gorącą czekoladę -dziękuję za telofon od ... :) -dziękuję za zadany egzamin

Od świętojebliwych i przypinających łatki uchroń nas Panie!!! Dziekuję późną porą za: 1. wspanialą imprezę 2. gwiaździste niebo 3.zdrowie rodziny 4. prawdziwie ciepłą noc 5.świetny utwór którego teraz słucham i który mi jednak z lekka wyciska łzy http://pl.youtube.com/watch?v=vfnyJwi1AL4&feature=related

dziekuję: 1. za to, że alkohol jednak trochę znieczula 2. za tego linka: http://www.youtube.com/watch?v=XtOhHDXTQ50 3. ciężko dalej coś dziś wymyślec... za to, ze skończylam myć okna 4. za to, ze zaczęłam się orientować wreszcie w moim własnym kompie 5. za spokój w rodzinie i normalność (nie dotyczy tego pieprzonego małżeństwa)

dziś pdziękowania za wczorajsze spotkanie i dobrą zabawę, za to ,że kac zawsze mija, za nowe możliwości i wiarę w dobre moje życie, za wiadomość ,która boli a pozwala wyzbyc się złudzeń, za to ,że kocham siebie i potrafię o siebie zawalczyć

Dziękuję bardzo za: 1. ciepły, słoneczny dzień i odświeżenie opalenizny :) 2. nieustannie - za zdrowie moich dzieci 3. za 1 miejsce syna w pewnych zawodach :) 4. za pyszne drożdżówki upieczone przez moją mamę 5. za to, że pierwszy raz gdy spojrzałam na siebie w lustro, nie miałam ochoty się wyrzygać :D

No ja w tej chwili to szczęśliwa raczej nie jestem ale zawsze może być gorzej, więc dziękuję za to, że przynajmniej jestem (prawie) zdrowa w tym momencie :(

Gość ...ojacie...1234456
obecna chwila na pewno nie bedzie najlepsza z moich chwil. ani te ktore nadejda:O

Gość ofe rma
"tak, dziekuje ze jestem tak zaj**iscie zaj**ista " doda?

za moje córcie i ich zdrowie dziękuje,za swoje też za to co wczoraj robiłam... za ten uśmiech i radość co we mnie gości za tyle nowych możliwości za przyjaciół

Gość dziewczyna chłopaka
super topik :) 1. za to że nieszczypało jak robiłam siku 2. za to że mam dużą fajną rodzinę\ 3. że jestem zdrowa 4. że nie leje deszcz 5. za to że moge sobie lezec na łozeczku mimo ze jest południe ODPUKAC ;)

Gość dziewczyna chłopaka
P.S. 6. za to ze szukamcałosciwdziurze wymysliła taki strasznie pozytywny temat, i za to ze jest nam tu tak miło :)