Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

-dziękuję za książki -dziekuję za rybki -dziękuję za moją nową fryzurę w której mi do twarzy -dziekuję ,że zmiany które we mnie zachodzą takie na + -dziękuję za zdrowie moje i dzieci

za co ja dziekuję: -za to ,że jestem szczupła -za pogaduszki z miła Panią -że potrafię się śmiać -że potrafię wybaczać -że dziecko chciało ze mną pogadać

zawsze znajdą się powody do podziękowań :) ... chociaż nadszedł dla mnie jakiś czas refleksji, rozważań.. trochę smutku czy wyciszenia...i za to też dziekuję , bo to też potrzebne

Dziękuję dziś: 1. za to, że mam fajne dzieci :) 2. za to, że przemoglam lenistwo i wlasnie produkuję kolejną porcję powideł 3. za ciepły, sloneczny dzień 4. za to, ze ktoś mnie rożsmieszył 5. za to, że inny ktoś próbował mnie zrozumieć (a to trudne jest :D )

Pięknie jest: to prawda, że w życiu są potrzebne różne chwile, jak kiedyś obrazowo powiedziała moja znajoma \"jest czas zabawy i czas ściery\". Ten czas ściery też jest potrzebny, własnie po to abyśmy wiedzieli czym jest czas zabawy. Odróżniamy na zasadzie kontrastu. Skąd wiemy, że nam jest lepiej? Ano stąd, że porównujemy ten czas z czasem, gdy było nam źle. Co to za radosć z lata, które trwa okrągły rok? Dopiero po miesiacach zimowych lato smakuje tak jak powinno. Namieszałam.:D

-dziękuję, że wraz z nowym dniem jest nowa energia -dziękuję za Panią krawcową (pogaduszki o życiu) -dziękuje,że tak sumiennie dzisiaj pracuję -dziekuję za zufanie -niezmiennie za moją przyjaciółkę kochaną -i dzieciątka moje ( duże baby z nich) ich szczęście ,zdrowie, bezpieczeństwo -i za uśmiech :):):):):)

Dołączę się do tych podziękowań Dziękuję za to, że -za pół godziny jade do domu -włosy całkiem nieźle mi się dzisiaj układają -nie ma nikogo w domu (w tym, w którym teraz przebywam, nie tym do którego jade) i mam święty spokój - zaczyna się weekend -nie musze się niczego uczyć na poniedziałek

Gość to ja tez
dziękuje za -moich cudownych synów -za to że ten kierowca wczoraj na drodze uszkodzil tylko mój samochód -za to że jestem zdrowa -za siłe którą dostaje ... dziękuje

Dziekuję tego deszczowego wieczoru: 1. za wino 2. za ładny zapach płynu do płukania tkanin :D 3. za to, że się obudziłam po wyjątkowo nieprzyjemnym dla mnie śnie i nawet doszłam do siebie, jak to mówią 4. za moje koty 5. za to, że u molich dzieci wszystko ok :)

Dziś dzięki składam: 1. za piwo :D 2. za to, że sobie poćwiczyłam trochę pomimo lenistwa 3. za moich synów fajnych :) 4. za to, że mi ciepło chociaż się nie pali w co 5. za moje psiapsiółki, które poprawiają mi humor albo stawiają mnie do pionu wtedy, kiedy trzeba

Dziękuję w niedzielny wieczór: 1. za to, że z moimi bliskimi wszystko ok :) 2. za usmażone powidła, pierwszy raz bez cukru i pyszne wyszły 3. za znalezione w lesie grzybki i podgrzybki 4. za czyjeś piękne spojrzenie, w nietypowym miejsu otrzymane :D 5. za całokształt

dziękuję za: - to, że potrafię tak dobrze się bawić - pyszne pierogi - to ,że nie jestem uczulona na pszczoły - te spotkania ...inne - słoneczny weekend - jabłka w ogrodzie - moje córcie ukochane - to,że się nie złoszczę - za moją nową gimnastykę bardzo - za dobrych ludzi wokół mnie

Dziękuję: 1. za miły czas na basenie 2. za zdrowie moich bliskich 3. za podnoszącą na duchu muzę 4. za ciepły dzień 5. za to, że wciąż coś mnie trzyma przy zdrowych zmysłach i w pionie, chociaż za cholerę nie wiem już co

podziekowania z wczoraj , dziekuję: -za rozmowę z przyjaciółką -za to, że nie jest jednak ze mną tak byle jak -za moje rozsądne dzieci -za miłą wizytę -za zupę ogórkową

-za piękny, słoneczny dzień dziękuję -za to,że złość mija -za tai chi -za to,że w końcu dogadam się z samą sobą -za życie

Dziekuję: 1. za moje dzieci, zdrowe i szczęśliwe :) 2. za wygraną w lotto (trójkę trafiłam :D ) 3. za moje zdrowie 4. za to, że to był tylko głupi sen 5. nieodmiennie od paru dni, za kolejny ciepły dzień :)

dziekuję za: -moją mobilizację w pracy -pyszny obiad -to, że warto rozmawiać , naprawdę !!! by niedomówień nie było -że ryzyko potrafię podjąć -za pomysł na prezent i ,że mam pieniążki na niego- -zdrowie moje i mojej rodzinki -książkę, która czytać zaczęłam

nie bylo mnie z powodów miłych :) Dziekuję dzisiaj: 1. za seks :D 2. za śliwowicę 3. za ciepłą, pogodną jesień :) 4. za to, że bez problemu właziłam i wyłaziłam z pewnego miejsca, a moim wyższym, grybszym koleżankom sprawiało to trudność :D 5. za zdrowie mojej rodziny, nieustająco :)

Gość dziękuję dzis za
-wspaniały seks z mezem mojej kolezanki z pracy która mysli ze jak ma wielką głośną gębę i wielkie mniemanie o sobie to moze innych traktować z góry i jest tak głupiasta ze myśli ze każdy przyznaje jej racje zgadza się z nią ..nie rozumie ze niektórzy mogą mieć gdzies dyskusje z nią co bynajmniej nie znaczy ze sie z nią zgadzają a poza tym przede wszystkim cenia sobie spokoj dlatego są mili .... jestem szczęsliwa :) dla takich własnie chwil warto żyć. nie mogę sie doczekac poniedziałku i konfrontacji z jej osobą ;) o ilez lzej będzie znieść jej towarzystwo :) - za pyszny kebab i za to ze stać mnie na to ze nie muszę gotować moge za to słodko leniuchowac ;) - dziekuję bardzo za internet .. to forum i tą cudowną chwilę na tym właśnie topiku blisko mojego niku :)

Dziękujhę: 1. za łażenie po lesie dzisiejsze, nawet coś znalazłam :) 2. za cieply sliczny dzień 3. za to, ze jestem sprawna fizycznie i umysłowo (chyba? ) :D 4. za placek z jabłkami (odchudzam sie... od jutra) 5. za zdrowie i zadowolenie moich bliskich, zwłaszcza moich dzieci

-to ja też za sex podziekuję ,szczególnie za ten co będzie ;) -za mój pogodny nastrój -za zdrówko dziewczynek i moje -za miły weekend, ciepłą sobotę, pochmurną niedziele ale dzięki temu porobiłam co miałam zrobić -za ładny film -za wczorajszą moją wizytę i za ciąg dalszy co nastąpi -za prezent ,który dałam , lubię sprawiać przyjemność -za pogaduszki z siostrą i jej córką -za tai chi -za kolejny piękny dzień mojego życia -za marzenia do spełnienia

Dziś dziękuję: 1. za to, że moje dzieci sa zdrowe i realizują swoje marzenia 2. za czas spędzony na basenie w miłym towarzystwie 3. za pyszną golonkę po basenie :D 4. za kielich śliwowicy (podobno 80% i raczej w to wierzę po reakcji mojego organizmu :D ) 5. za kolejny piękny jesienny dzień iiiiiii....... dziś jeszcze 6. za życzenia od mojej klasy, treści nie przytoczę, ale śmiałam się po ich wyjściu chyba z kwadrans sama do siebie :D