Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziekuję: 1. za zdrowie i urodę moją i moich bliskich (:D) 2. za inteligencję (jak wyżej) 3. za sosik grzybowy 4. za przebrnięcie przez większą część prasowania (nienawidzę!) 5. za ciepły dzień i te kolory :)

*dziekuję, że dostrzegam piękno jesieni *dziekuję, że zaraz będzie mi lepiej *dziekuję, że się wyrabiam i swoje byki znajduję i ,że już ich nie będzie *dziękuję za paznokietki moje śliczne *dziekuję za zupę fasolową wczoraj już ugotowaną *dziękuję za luzy popołudniu *dziękuję ,że odkryłam kto ze mnie energię wysysa i nauczę się przed tym bronić *dziękuję za wieczorne pogaduszki *dziękuję za lokatę *dziękuję za fajnych ludzi

Dziś wcześniej, bo mi sie spać chce bardzo i nie wiem, czy nie pójdę w kimono ok 19 :D Dziekuję: 1. za piękną działkę pod lasem (tzn. już myślę o niej jak o mojej, a pieniadze na nią się znajdą, zgodnie z PM) 2. za mój fantastyczny dom na tej działce (uwaga jak wyżej :D ) 3. za fantastycznego faceta w tym domu (uwaga prawie jak wyzej, głównie chodzi mi o to PM) 4. za pyszne naleśniki z jabłkami (to o realnych, własnie zjadłam :D ) 5. za częste odwiedziny moich dorosłych i mających swoje udane życie dzieci w wyżej opisanym domu na wyżej opisanej działce :)

Gość Konrado
nie czytałem tego, ale temat zalatuje mi "The secret" :)

Gość lokalna pastereczka
To ja też!! To ja też!! Szukającej takie kokosy z nieba się sypią - też chcę ;) Dziękuję za: 1. mój piękny parterowy domek z widokiem na zamek w Chęcinach 2. mojego fantastycznego faceta, który w tym domu ze mną żyje, kochając mnie, jak i ja jego kocham 3. trójke moich cudownych dzieci 4. fantastyczną pracę, w której się realizowuję i która jest spełnieniem moich długoletnich planów 5. podróż do Ameryki Południowej i Meksyku 6. moją przyjaciółkę, która mimo upływu lat jest przy mnie i jest szczęśliwa całą sobą w swoim nowym życiu Dziękuję też mojemu Aniołowi, który okazał sie całkiem mądrym facetem, jesli przekupić go od czasu do czasu gorącym kakao ;)

no to dzisiaj podziękujemy: -za nowe możliwości finansowe (to ta wczorajsza rozmowa) -za moją mądrość ;) -za bezpieczeństwo i zdrowie moich dziatek i moje -za piękną jesien -za plany na sobote -za to ,że jest ktoś kto mnie rośmiesza kiedy potrzeba -za życie -za to, jak się dzisiaj czuję ,zresztą coraz częściej i niech to trwa jak fajnie jest żyć o tak poprostu...........

Dziękuję: 1. za bezpieczeństwo zdrowotno-finansowe moich bliskich 2. za cudowny dom w cudownym ogrodzie, z cudownym facetem w środku :) 3. za to, że nawet jak późno wyjade, to nie spóźniam sie do pracy (nie pytajcie jak to robie nie wiem. kiedys moja mama stwierdziła, że mogę wyjechac 8.05 i tak zdażę na 8.:D ) 4. za pycha pierogi z truskawkami (z mrożonki, nie myślcie sobie) 5. za plusk deszczu za oknem, uwielbiam, zwłaszcza jak mi ciepło i sucho :)

*dziękuje za dzisiejszą wizytę *dziękuje za to,że smutny nastrój trwa tylko chwilunię *dziękuję za ogrom różnorodnej muzyki w dniu dzisiejszym *dziękuję,że jutro się wyśpię *dziękuję za prognozy pomyślne *dziękuję za powody ku dziękowaniu

Gość Malwineczkaaa__//_
A ja dziękuję dzisiaj za: - za spokojny i owocny tydzień - za to, że napisał do mnie smsa - za to ,ze mogę wrócić do szczęśliwego domu i poczuć ciepło mojej zdrowej i uśmiechniętej mamy,która nakłada mi obiad - za ciepło które poczułam otulając się czerwonym szalikiem -za słońce i żółte liście

Dzieki: 1. za zdrowe zmęczenie, sprawiające, że ma się wszystko gdzieś 2. za moich synów wspaniałych, mądrych i zdrowych 3. za ciekawe niebo nad moją głową 4. za to, że skończyłam trudną robotę na jutro 5. za to, że z łatwością realizuję swoje marzenia (a właśnie, że tak!!!!!!!!!)

Dziękuję: 1. że ten dzień się już konczy, a jutrzejszy będzie wspaniały 2. za zdrowie i szczeście moich synów, nieodmiennie 3. za kilka usłyszanych miłych słów 4. za to, że wiem, że dobrze chcę zrobic i się tylko w tym utwierdzam 5. za pyszną pizzę, a co tam, od czasu do czasu można zgrzeszyc :)

*dziękuję za wczorajszy wieczór w miłym towarzystwie *dziękuję, że zauważam znaki z Wszechświata *dziękuję, ze potrafię rozwiać swe wątpliwości nieuzasadnione ( jednak mam jeszcze troche zachwaszczoną podśwaidomość) *dziękuję za zdrowie i bezpieczeństwo dziewczynek i moje *dziekuję, że potrafię zawalczyc o siebie

Dziekuję: 1. za to, że każdą pracę wykonuję łatwo i szybko 2. za pociechę jaką mam z moich dzieci :) 3. za pyszne kotlety z kurczaka (jakby co służę przepisem) 4. za to, że potrafię walczyc skutecznie z uczuciem głodu i nie podżeram :D 5. za ten dom na pięknej działce z cudownym facetem w środku i mnóstwem zieleni wkoło

*dziękuje za piękne słoneczko *dziękuję za przyjaciółkę moją i za to, że wszystko u niej dobrze jest i będzie ! *dziękuję, że coś mi się szybko wyjaśni i będę z łatwością zasypiać *dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną * dziękuje za pismo, które napisałam

Dzieki: 1. za zabawę z krową :O 2. za dosc ładny dzień 3. za dobre wiadomosci od moich bliskich 4. za batonik żurawinowy :) 5. za ten dom z facetem i ogrodem, a moze odwrotnie... Pogodna, daję Ci ten przepis, szybki i łatwy i smaczny i dużo tego wychodzi : pierś z kurczaka, cebula, papryka konserwowa - pokroić w dosć drobna kostkę wszystko. Dodać: puszke kukurydzy, ok. 20 dkg startego zółtego sera, 4 łyżki maggi i 4 łyżki mąki ziemniaczanej, 2 jajka (w oryginalnym przepisie są 4, ale za rzadkie mi sie robi, 2 wystarczą). Wszystko wymieszać, smazyć jak placki ziemniaczane. Smacznego :)

Szukam...bo wiesz ja o Tobie ostatnio myślałam, i o tym ,że ten facet to może juz mieć dom z ogrodem albo możliwości finasowe i chęci,by nabyć go dla Was :) Dziekuję za przepis.

*dziękuję za to ,że po pracy pójdę na spacer i słoneczko jeszcze będzie *dziękuję za dzieci moje co to się uśmiecham gdy o nich pomyślę *dziekuję za mojego przyjaciela *dziękuję za radość w życiu *dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną *dziekuję za zdrowie moje *dziękuję, za zaufanie ,iż w mym życiu wszystko dobrze jest i będzie czary mary czary mary :):):)

Gość abrakadabra i
czary mary i hokus pokus :) Hihi :D

Dziękuję: 1. za wspaniałą wizję Pogodnej co do mojej osoby :) (chociaż bym chciala chociaż połowę jednak sama dołożyć, nie lubię od nikogo zależeć, nawet od najukochańszego faceta na świecie :D ) 2. za pociechę, jaką mam z moich dzieci, które są zdrowe, szczęśliwe i które spełniają swoje marzenia :) 3. za ludzi wokół mnie, dzieki którym czuję się nie tak głupia, brzydka i stara, jak myślę że jestem 4. w połączeniu z nr. 3: za to, że już ośmielam się stanąć przed lustrem i sobie powiedzieć \"właśnie że świetnie wyglądasz, kretynko, i niech tak zostanie!\" 5. za urzeczywistnianie się moich marzeń w życiu No to czarujmy dalej ❤️

*dziękuję za moją koleżankę z pracy, z którą współpraca układa się tak dobrze :) *dziękuję za moje kochane, rozsądne,mądre,zdrowe córki ❤️ *dziękuję za miłą rozmowę z panią z urzędu 🌼 *dziękuje za wczorojsze pogaduszki wieczorową porą *dziękuję,że ugotowałam obiad na jutro i za gołąbki w planie

i oczywiście dziękuję za to ,że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania związku partnerkim z odpowiednim meżczyzną ❤️

Dziś dziekuję: 1. za naprawdę ciepły, cudowny jesienny dzień 2. za moje dzieci, za ich zdrowie i pomyslność 3. za te smsy :) 4. za miłe wrażenia estetyczne, jakie przeżywałam ogladając piękne zdjęcia krajobrazów na czyimś blogu 5. za nadziemską interwencję mojego Anioła Stróża, który pozwolił mi zasnąć gdy miałam wczesnym rankiem biec do lekarza.:D Wyczaił, że lekarz przyjmuje dzis po południu więc i tak nic bym nie zalatwiła, a tak pospałam dłuzej 2 godziny :D i jak tu nie wierzyć w PM i Anioły :D

Bardzo, bardzo dziekuję: 1. za nowe mozliwości, które zaczęłam dostrzegać 2. za moich synów, zdrowych i mądrych (mam nadzieję, ze mądrych ;) ) 3. za te spodnie, które sobie upatrzyłam i w których wyglądam szczupło i które już są moje! (pani mi je odłożyła, bo nie miałam tyle forsy przy sobie, to tak jak z afirmacją- wiesz, ze już złożyłas zamówienie i jest twoje!) 4. za obiadek dzisiaj podany mi przed nos :) 5. za całokształt, za to, że umiem wciąż marzyć i wiem, jak myśleć aby marzenia się spełniły.

*dziękuje za moją mamę kochaną❤️ *dziękuję za piękną muzykę *dziękuję ,że wiem ,że sie nie dam wszelkiej maści wamiprom ;) *dziękuję za to ,że prę do przodu *dziękuję oczywiście za zdrowie moje i dziewczynek i nasze bezpieczeństwo *dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ *dziękuje za fachową wiedzę mojej koleżanki i jej chęć pomocy 🌼 *a sobie dziękuję, że nie spoczywam na laurach A w niedziele na obiadek kotleciki z piersi ;)