Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziękuję: 1. za to, że jutro się wyśpię do oporu :D 2. za moich synów, zawsze i wciaż, za ich zdrowie i szczęście 3. za to nie wygrałam w lotto, za dużo było tej forsy, wygram jak będzie kwota akurat na moje potrzeby :D 4. za ekstra rozmowę z jednym klientem, dawno się tak nie uśmiałam :D a widziałam faceta drugi raz w życiu :D Zresztą on też nieźle się bawił :D 5. za ten dom, i tę działkę, i tego mojego meżczyznę właściwego w tym domu :) Oooojjjj, teraz zajarzyłam jak można tego \"klienta\" zrozumieć :D Działaność gospodarcza zgłoszona i legalna, żeby nie było. :D :D :D :D :D

Dziękuję: 1. za dobre wiadomości od starszego i dobre relacje z młodszym 2. za to że jutro też śpię do oporu :D 3. za czysty dom 4. za to, że upuściłam sobie złej krwi wkurzając kogoś (czasem jestem wredna, i cholera.... dobrze mi z tym!) 5. za to, że wszystko uklada się jak najlepiej dla mnie

*dziękuję za jesień, grabienie liści i delektowanie się tą magiczną chwilą *dziękuję za wypoczynek mój w ten weekend *dziekuję ,że jestem *dziękuję ,że dostrzegam chwile obecną *dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną *dziękuję za bezpieczeństwo mojej rodziny

Dziękuję: 1. że śpię sobie legalnie od dzisiaj godzinę dużej rano :D 2. że moi synowie są zdrowi i szczęśliwi 3. że pieniadze do mnie lecą same i nie muszę wkladac dużego wysiłku w ich zdobycie 4. że ta działka moja już na mnie czeka, jeszcze nie wiem gdzie, ale wiem, że miejsce mi się będzie bardzo podobac :) Pogodna, ściągam od Ciebie, ładnie to ujęłaś, tantiem,y jakby co na konto :D : 5.dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną

Gość xyz.......
Dziekuje za wspanialego kochanka

Gość xyz.......
szukamcalosci.... ale smęcisz az mnie zemdlilo

* dziękuję za mój pogodny nastrój * dziekuję za dzisiejsze rozmowy i uśmiechy w pracy * dziękuję, że tak do końca nie obijałam szię dzisiaj * dziekuję, że jestem dumna z mych dzieciaczków ( a jak z nich to i z siebie) * dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ * dziękuję, że dzisiaj kupię sobie jakich fajny łaszek :)

Gość hymhym
dziękuję za... za to że mimo załamania... żyję dalej...

*dziekuję za moje dobre samopoczucie *dziękuje za sweter co go w szafie znalazłam *dziękuję za dobre kontakty międzyludzkie ;) *dziękuję, że sobie uświadomiłam ,że dzisiaj 28 ( niby wiedziałam ale...) *dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym ,pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziś za dwa dni :) Dziękuję: 1. za seeeeks!!!! :) 2. za moich synów zdrowie i szczęście i za to, że sobie dobrze radzą w życiu :) 3. za to, że dziś mnie bolą ze zmęczenia wszystkie mięśnie, uuuch..jak cudownie.... :D 4. za to, że wreszcie mi się udało nie przesolić kotletów mielonych, które robię raz na ruski rok i zawsze za słone były chyba dlatego 5. (ściągam znowu :D ) dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym ,pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną

Gość mam tak samoxz
dziekuje za : 1.za to , ze moge lezec w tym cieplym pokojiku, najedzona, zdrowa, 2.za to, ze moglam zobaczyc nowe zdjecia mojego siostrzenca ktorego bardzo kocham 3.za to ,ze mialam okazje pogadac z X.X. wczesniej, ,ze moglismy sie razem posmiac 4.za to,ze moglam przezyc tak wspaniały wieczor z nim, bylo niesamowicie... 5.za to, ze zawsze mnie przytulasz i jestes przy mnie, pocieszasz, i pomagasz, dziekuje ci za to Moj przyjacielu, Ojcze

*dziękuje za porządki dzisiejsze ;) od razu lżejsza atmosfera *dziękuj za wzajemne wyrazy sympatii *dziękuje, że obiad na dzisiaj gotowy *dziękuję za dziatki moje niznośne tylko czasami ale za to zdrówko jakie dobre mają *no i oczywiście dziękuje, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną

Gość prawdziwa dziewczyna chłopaka
Witam po przerwie. Nie moglam znaleźć tego tematu, ale w koncu trafilam :) ja dziękuję za: 1. piękne róże w wazoniku 2. dobry makaronik 3. ze jest ktoś kto mnie kocha, nie jestem sama 4. za prace 5. za dużą ilość herbaty z melisy :)

p.s. i tez pozwolę sobie "zerżnąć" od radosnej ;) 6. dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną :D

znaczy się od pogodnej! ;)

Pogodna i Radosna to dwa odbicia tego samego szczęścia :) Dziękuję: 1. za moich synów, są wspaniali, zdrowi, robią to co lubia i nie opuszcza ich poczucie humoru :) 2. za to, że sprawdziłam się w trudnej sytuacji zawodowej, dość stresującej w dodatku, i dostałam wiecej niż zażądałam (tak, tak, o forsie mowa :D) 3. za to, że spacyfikowałam pewncyh osobników chyba na amen i nie będą mi dłużej szpącić 4. za to, że forsa na tę wymarzoną działkę i dom do mnie leci drzwiami i oknami tudzież kominem :D 5. ściagam znów, zmęczona jestem dziś i leniwa nieco :D : dziekuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną I jeszcze do osoby, która pisała o załamaniu: cos trzeba przeżyć i zaliczyć, żeby było później lepiej. Nawet jeśli teraz tego nie wiemy, to wszystko wyjdzie nam na dobre. Cieszę się, że znalazłaś siłę do dalszego zycia, steruj nim jak najlepiej się da i będzie coraz lepiej. Dobry początek już zrobiłaś. :)

wczoraj mnie olśniło ;) dziękuje Ci szukamcłościwdziurze ,że założyłas ten topic *dziękuje, za zamówienie które złożyłam *dziękuje za moją kochaną rodzinkę ❤️ *dziękuję za pyszną herbatkę *dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ *dziękuje za portki ,które sobie wczoraj kupiłam

Czuję się wzruszona ;) Dzisiaj dziekuję: 1. za pyszne ciasto i owoce 2. za moje dzieci, jak zwykle :) 3. za mojego idealnego partnera w idealnym domu - też jak zwykle 4. za poczucie humoru moich uczniów :D 5. za cieplutki późnojesienny dzień, oby takich jak najwięcej.

*dziękuję za wekeend zblizający się i lenistwo *dziękuję ,że zostałam zaproszona na to spotkanie 🌼 *dziękuję, za to ,że okres dojrzewania u moich córek nie bedzie przechodził tak burzliwie jak się zapowiada i znajdę w sobie mądrość i cierpliwość ❤️ *dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ *dziękuję, za maja pracę artystyczną ,przyjemną , wczoraj wykonaną, spełniajacą się

Dziekuje dzis bardzo: 1. za udane zakupy, które pomoga mi stać sie piękna i zgrabną :D 2. za zdrowie i szczęście moich dzieci 3. za szczęśliwe wyjazdy i powroty 4. za cudne róże w ogrodzie naprzeciwko i cudne georginie wciaż kwitnące w moim 5. za wspaniałego partnera, którego kocham z wzajemnością i z którym jestem bardzo szczęśliwa :)

Dziękuję: 1. za zdrowie i szczęście moich synów 2. za moje zdrowie i moje szczęście takze 3.za cudownie ciepły i sloneczny dzień i za długi cudowny spacer 4. za kolorowe kwiaty w ogrodzie 5. za to, że łatwo i szybko radzę sobie z obowiązkami wszelakiego typu :)

Gość cocococococo
No i po co to wypisujecie?:-o

*dziękuję za słoneczko *dziekuję za biżuterię, którą sobie kupiłam *dziękuję za moją wagę odpowiednią *dziękuję,że jestem zdrowa i bezpieczna *dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym,pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ *dziekuję, za pieniądze, które płyną do mnie obfitym strumieniem *dziękuję za lenistwo weekendowe, spacery i spotkania *dziękuję za zdrowie, bezpieczeństwo i mądrość moich córek :) *dziękuję, ze jestem 🌼

Gość
Nawiązując do nicka: wielka to musi być dziura tedy i mała całość :P

Dziękuję: 1. za same dobre wiadomości, żadna wiadomosć to dobra wiadomość 2. za relaks na basenie i udane zakupy po basenie 3. za to, że moi synowie są zdrowi i szczęścliwi 4. za to, że nie muszę ogladać i sluchać ludzi, których nie lubię :P 5. za chyba, kurde, mam wrażenie, ale może sie mylę...... no, cholera jasna, nie wiem jak to napisać, ale chyba się komuś jednak podobam, niewiarygodne! Do kota Behemota: wszystko jest całością w nicości :P :D

*dziękuję za moją pracę dobrą, którą sumiennie wykonuję *dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ *dziękuję ,że coraz bardziej zyję teraźniejszością *dziękuję, że niedługo do domku *dziękuję, za dobrych ludzi wokół mnie i jeszcze dziękuję, że jestem coraz bardziej opanowana a moje dziecko mnie do szału nie doprowadzi ;)

Dziękuję bardzo: 1. za to, że wiem jakie gary chcę i już je mam, kupnom ich nie sprawia mi najmniejszych kłopotów :D 2. za moje dzieci, ze są zdrowe i szczęśliwe i w sumie mądre chyba 3. za działeczkę odpowiednią dla mnie z uroczym domem 4. za pyszne ptasie mleczko 5. za szczęśliwy związek z meżczyzną, ktory jest moim najlepszym przyjacielem, kochankiem i partnerem w jednym :)