Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziekuję; - za naiwność moją, którą ja postrzegam jako wiarę w ludzi -za to, że mało co mnie obeszło ludzkie gadanie ( nie no troche się wkurzyłam) -za wczorajszy wieczór w domowym zaciszu -za moja szczerość -za moje dziewczynki kochane (całokształt)

Gość lokalna pastereczka
Znowu zapomniałam podziękować :( Więc teraz hurtem odwalę :P - za moją śliczną nową fryzurę - tak wie, to raczej pani Kasi sie podziękowania należą ;) - za jogę, do której wróciłam - za rozmowę w sprawie pracy, która sie odbyła i za tą, która odbędzie się jutro - za uśmiechy przechodniów - za to, że znów umiem uśmiechać się do obcych na ulicy - za moją wiarę, że się wyzwolę - za zdrowie swoje i bliskich mi ludzi także - za płyte Sade, w której się zatracam - za wczorajszą noc - i za Waszą obecność na topicu też :)

Szukamcałościwdziurze dodaje Ci siły ! w sobie też znajdziesz i pewnie nie zdajesz sobiesprawy ile jej masz :)

Gość piękniejest
-dziekuję za imprezę, którą szykuję z przyjemnością -dziękuję za to, że czuję swoją wartość i nie obwiniam się za postępowanie innych -dziękuje ,że jeszcze tylko 6 dni ... -dziekuję ,za sobotę i możliwość wyspania się -dziekuję, że lubię ludzi

Dziekuję dziś wcześniej, bo wyjeżdżam na kilka dni: 1. za to, że ktoś mi na tym topiku dodał sił :) 2. za moje dzieci, zdrowe i szczęśliwe 3. za to, ze nie ma mrozu (jeszcze) :D 4. za to, że on jednak mnie lubi 5. za wycieczkę, na którą jadę :D

Dziekuję bardzo za: 1. miłe towarzystwo 2. same dobre nowimy 3. możliwość obejrzenia pięknego pokazu ogni szucznych (wesele Kasi C. i Marcina H. :D ) 4. wspaniałą zabawę w aquaparku 5. za to, że zrelaksowana i cała wróciłam do domu :)

Dziękuję : 1. za to, że się opanowalam jednak i nie wyj...am czegoś lub kogoś oknem :O 2. za dobre wiadomości 3. za to, że udało mi się skończyć prasowanie (nie cierpię 😭 ) 4. za to, że nie mam gorączki 5. za to, że czekają mnie do k..nędzy same dobre rzeczy w życiu. Amen.

dziekuję bardzo dziekuję: -za udaną imprezę -za moje radosne życie i szczęście,które znajduję w sobie -za to, ze nie tak łatwo wyprowadzić mnie z równowagi (kiedyś tak nie było) -za gitarę ponownie -za nowy zakup do mojego domku,który doda mu uroku :) -za moich znajomych fajnych -niezmiennie za zdrowie moich dzieciaczków -za to,ze w dziń i wnocy wwszysko mi sprzyja -że nie stuknełam tego samochodu rano , bo go w ostatnim momencie zauważyłam uff -że tyle dobrego jedzonka ostatno jadłam -i że jednak też mam dobre pomysły -za te chwile w ciepłym domku z ksiażką w ręku podziękowan troszkę wiecej ,ponieważ przez ostatnie dni nie zaglądałm :):):):):):):)

Dziękuję bardzo: 1. za zdrowie i szczęście moich synów i rodziny 2. za to, ze kochają mnie oba moje koty i dziś się kłóciły, który ma spać u mnie na kolanach 3. za to, że przebrnęłam przez ten dzień w miarę bezkolizyjnie, a wszystko mi dziś leci (np. z rąk, i katar z nosa, o reszcie nie wspomnę bo nie miejsce na to) 4. za napływ łatwych zleceń 5. za miłość, za miłość, za miłość, która na razie jest wciąż w drodze, ale idzie.

-dziekuję za topik o pm -za słoneczko na niebie i plany na popołudniowy spacer -za moją dobrą pracę -za to, że radzę sobie z emocjami -za wczorajszą otrzymaną pomoc -za spotkanie niebawem (tak sobie fakty wyprzedzam ;) )

Gość prawdziwa dziewczyna chłopaka
uu nie bylo mnie dlugo... ale postaram sie poprawic :) Na dowód podziękuję za: 1. dzisiejsza pogode 2. mily spacerek 3. chwile dla siebie w domu 4. fajne radio (rmf fm lata 90 te ;) 5. ze nie szczypalo jak robilam siku :D ojej KTOS MI ZABRAL NICKA... 6. dziekuje sobie za wymyslenie genialnego nicka (w sam raz do kradziezy ;)

Dziś dziękuję: 1. za to, że żadna wiadomość to dobra wiadomość 2. za to, że mi przeziębienie przechodzi bez antybiotyku 3. za linka do pięknej piosenki, wklejam: http://pl.youtube.com/watch?v=_daG9nUAXLE&feature=related 4. za zdrowie moich bliskich 5. za miłość, która mnie otacza i otaczać będzie zawsze :)

- ojejku jejku...dziekuję za rozmowę szczerą...tylko czy dobrze mieć taką wiedzę ? - dziękuje że mam swoje mieszkanko i je lubię -dziękujęza moją koleżankę z pracy -dziekuje ze ufam w dobro w moim życiu - dziekuję za to ,że to dzisiaj

Dziękuję: 1. za wyleczony ząbeczek (G. Ty wiesz o co chodzi :D ) 2. za zdrowie i szczęście moich bliskich 3. za to, że zobaczyłam wreszcie po wielu dnaich nieco światła słonecznego 4. za ekstra majtki, które sobie kupiłam (nie komentować!) 5. za za miły glos w telefonie

Dzięki stokrotne: 1. za pozytywne załatwienie jednej sprawy 2. za dobrą wiadomość 3. za to, że zmoglam stertę prasowania (nie cierpię!!!!!) 4. za to, ze moje dzieci są zdrowe i bezpieczne 5. za to, że zaraz jak skończę pracę na kompie, wypiję sporo wina :D To nic, że do kompa będę to wino pić, nie szkodzi, może sobie lusterko postawię na monitorze. :D

Gość Zunie
Nie pij tylko za dużo, bo to sie moze źle skończyć.... wiem cos tym...llubie piwo. I z takich samych powodów co Ty.....

Nooo, Zunie..... zaciekawilaś mnie co do tych powodów. Bo z tego topiku o moich prawdziwych powodach niewiele można wyczytać. :) O, następny powód do dziękowania: że ktoś się troszczy o moje zdrowie. Dzięki! :)

Gość dzemowa
czy ty lubisz Dzem. Skad ten temaT?

Dziekuję bardzo, bardzo: 1. za to, że mam posprzątany dom (nie szkodzi, że przeze mnie samą :D ) 2. za to, że wymyśliłam jak sobie uprzyjemnić zjedzenie jogurtu (jogurt + % )Pycha! 3. za zdrowie i pomyślność moich bliskich (to cały czas :) ) 4. za kafe, która niejednokrotnie już poprawiala mi humor, niektóre wypowiedzi są po prostu boskie :D 5. za moją przyjaciółkę, która przyjmuje mnie taką jaką jestem, ie muszę przed nią udawać, mogę zakląć, mogę byc w 100% sobą. No i mogę jej truć od rana do nocy o dupie Maryni, a ona wysłucha. :)

rewanżuję się :D dopiero spostrzegłem Twój topik... fakt, trzeba się chwilkę zastanowić, czy lepiej przypadkiem nie dziękować za to, że: - ciężarówki ktore mnie dziś mijały nie zjechały nagle na prawy pas - nie padał deszcz - szklanka z gorącą herbatą nie pękła kiedy podnosiłem ją do ust... kto wie...?

Ja ogólnie jestem pesymistką, ale myślę, że to dobry pomysł i również zacznę cieszyć się tym co mam... Mimo iż nie mam tylu rzeczy, za które oddałabym wszystko inne... Dziękuję za: 1) to, że spełniłam się w roli tłumacza konsekutywnego, tak jak chciałam, a nawet troszkę lepiej:) 2) przyjaciół, na których mogę liczyć w tudnych chwilach 3) to, że jeszcze od początku roku szkolnego nie miłam migreny:D 4) to, że mi się włosy znowu kręcą;) 5) to, że chłopak, który mi się podoba, nie uważa mnie za wariatkę... (chociaż tyle) 6) to, że mam znośny plan lekcji w tym roku 7) to, że mogę jutro iść na dodatkowy niemiecki;)

Ja ogólnie jestem pesymistką, ale myślę, że to dobry pomysł i również zacznę cieszyć się tym co mam... Mimo iż nie mam tylu rzeczy, za które oddałabym wszystko inne... Dziękuję za: 1) to, że spełniłam się w roli tłumacza konsekutywnego, tak jak chciałam, a nawet troszkę lepiej:) 2) przyjaciół, na których mogę liczyć w tudnych chwilach 3) to, że jeszcze od początku roku szkolnego nie miłam migreny:D 4) to, że mi się włosy znowu kręcą;) 5) to, że chłopak, który mi się podoba, nie uważa mnie za wariatkę... (chociaż tyle) 6) to, że mam znośny plan lekcji w tym roku 7) to, że mogę jutro iść na dodatkowy niemiecki;)

Gość dededededex
1. za to że mialam okazję go poznać 2. za to że ja żyję i że On żyje 3. za to że mam sily do odchudzania :D 4. za to że spokornialam 5. za to że nie zrujnowalam się zawodowo 6. za to że mam zęby, co prawda nie śnieżnobiale ale za to ...wszystkie :D

dziękuje: -za to ,że dzisiaj nowy dzień -za zdrowie moich dzieci -za to,że dzieci nie zawsze sa takie pyskate -za cierpliwość, którą dla nich znajdę -chciałam ,żeby się odezwał, tak też zrobił...dziekuję -za to,że jest ktoś z kim wieczory co niektóre mogę spędzić (więc nie rozważaj kobieto za bardzo tylko sie ciesz ) - za miłe rodzinne spotkanie - za moją mądrą życiowo koleżankę z pracy -za lenistwo wczorajsze - za dobrą rybkę

Sporo dziękujących się zebrało :) A z tym dziękowaniem, że ciężarówka nie zjechała na inny pas, to calkiem dobry pomysł. Dziś bylam świadkiem właśnie takiego wypadku. Dziękuję dziś: 1. za wspaniałą pogodę podczas wielokilometrowego marszu 2. za te grzyby znalezione niechcący i od niechcenia :D po drodze 3. za miły czas na basenie, szczególnie w jacuzzi 4. za to, ze teraz wszystko mnie boli, a najwiecej nogi, mam nadzieję że spaliłam dzisiaj sporo kaloriii zgubiłam tłuszczyku sporo właśnie w tamtych partiach mojego ciała :D 5. za to, ze moje dzieci są zdrowe i dobrze sobie radzą na co dzień

Gość lokalna pastereczka
Córa marnotrawna wróciła ;) - za moją nową wspaniałą pracę, dzieki której jestem już kilka kroków bliżej tego, aby zrealizować swe marzenia zwodowe - za wycieczkę do Paryża, na którą już jedna nogą jadę z najwspanialszą baka na świecie - za przepyszne wino - za pyszna parówkę przed 23-cią i najważniejsze - za mojego anioła :) Dziekuję Ci Kochany - widać szczera rozmowa była nam potrzebna, bo coś żeś przysnął przy mnie, ale jak już się wziąłeś do roboty... ;) Dziękuję ❤️

1. dziękuję, że gdy upadam potrafię się podnieść 2. dziękuję, że poznałam najwspanialszego faceta w moim życiu mimo, iż ten odszedł 3. dziękuję że płynie we mnie góralska krew, więc słońce witam zawsze uśmiechem 4. dziękuję, za to że jest kafeteria 5. dziękuję za wszystkie usmiechy od innych dzisiejszego dnia