Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

No doobra to teraz ja :D - dziękuję za, to że jestem zdrowa (gdyby nie te cholerne zęby :O :P) - dziękuję za to, że mam cudownych przyjaciół - dziękuję za to, że mogę oglądać słońce - dziękuję za moją kochaną mamę :) - i za Niego :* też...chociaż może nie powinnam zapeszać ale co tam ;)...

ja mam kota i świnkę :) kot na świnkę namietnie poluje ,więc nie można ich samych zostawić i świnka skazana na klatkę, przynajmniej kable uratowane,bo jak jąwypuszczamy to przed kotem pilnujemy a dziekuję za to ,że życie piękne jest !!! -za fajną pracę -za zdrowie moje i moich dzieci -za to ,ze mam fajne dzieci a ja jestem fajną mamą -za to, ze mogę sobie teraz na kafe siedzieć -za to,ze rózyczkę piękną od kolezanki dostałam -że tyle uśmiechów do ludzi wysłałam i wlele otrzymałam

Gość lokalna pastereczka
Wczorajsze podziękowania :) - za moja fanastyczną przyjaciółkę, której pojawienie sie w moim życiu było darem od losu i której przyjaźń jest dla mnie najważniejsza na świecie ❤️ dziękuje kochana - za siłę, którą nie wiem, skąd mam, ale dzięki niej jeszcze nie oszalałam - za przemiły wieczór - za zdrowie mojej ukochanej babci - i za to, co mi szykujesz na przyszłość Wszechświecie, bo wiem, że to będzie wielka rzecz :) w końcu wszystko w moich rękach :) Miłego dnia 🌼

Gość Jacobs o poranku
lokalna pastereczka hm;) takie piękne te twoje podziękowania:) I takie inne;) Masz ode mnie 👄, choć mam 3niowy zarost;)

Lokalna pastereczko - wzruszyłam się i wiesz dlaczego. Nieładnie tak mi z rana łzy z oczu wyciskać. :P no dobra, wiem, ze nie rano już. Moje podziekowania wieczorem, po całym dniu, zobaczymy czy te obiecane 5 się uzbiera. :D

No to pora na podziękowania z dzisiejszego dnia: 1. za to, że moje dziecko wrócviło cało z wyprawy 2. za to, że po raz pierwszy udało mi się dobrze usmażyć patisona :D 3. za to, że był to ciepły i słoneczny dzień 4. za wspaniały smak węgierek z mojego drzewka w ogrodzie 5. za to, że okazalam silną wolę i nie zeżarłam batonika (wcześniej zjadłam kawałek szarlotki, miałam cholerną ochotę na batonika potem, ale to byloby przegięcie :D) i nie zjem już nic dzisiaj. Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lokalna pastereczka
No to... ;) 1. za to, że mam ostatnio szczęście do kobiet 2. za to, że 3 grupa to jednak nie 4 3. za to, że są mężczyźni, którzy ni w ząb nie rozumieją, o czym do nich mówię 4. za tego całusa z rana z 3-dniowym zarostem - przeczytałam teraz, to zarost juz prawie 4-dniowy ;) 5. piate podziękowanie chcę przełożyć na prośbę do Wszechświata - żeby ona uwierzyła, że warto, by znalazła w sobie siłę... i by poszła do lekarza... Z góry dziękuje :)

Gość lokalna pastereczka
i chciałam dodać, że mnie też nie szczypie przy siusianiu :D

dzien dobry :) tak sobie myslalam za co ostatnio najbardziej czuje sie wdzieczna, i to jest to, ze z kazdym dniem staje sie mniej glupia, mniej naiwna, mniej podatna na wplywy innych i ich oceny. I za to, ze coraz mniej sie przejmuje czymkolwiek :P Dziekuje za to, bo to baaaardzo utrudnia zycie. a z biezacych spraw - dziekuje za to, ze juz prawie wyzdrowialam z tej paskudnej grypy :)

dzień dobry :) moje podziękowania wczorajsze -dziękuję, że podjęłam decyzję czym pokazuję ,że opinia innych nie jest ważna , bo żyję dla siebie -dziekuję ,bo mam wspaniała rodzinę, zawsze znajdę u nich zrozumienie, pocieszenie, wsparcie -dziekuję za ciasto ,które z taką przyjemnością wczoraj zjadałm -dziekuję, że potrafię się śmiać kiedy z nim rozmawiam -dziekuję, ze potrafię czuć wdzięczność

dziękuję za to, że kazdego dnia mam nowe szanse, i wszystko sie może zdarzyć :) to naprawdę jest niezwykłe, że gdy wszystko sie wali na łeb, albo tak wiele człowiek ma chaosu, że to zaczyna być cięźkie- następnego dnia wstaje , a tu świeci słońce i można zacząć od nowa sprzatac ten bałagan :D wciąż mając nadzieję- dzisiaj mi się uda! a jeśli nie dzisiaj... to na pewno jutro! :D

dziś dziękuję za: 1. stabilną sytuację materialną 2. wizytę znajomego, który dał mi coś dla mnie przydatnego, a wcale nie musiał :D 3.słoneczny, ciepły dzień 4. miękkie futerko mojego Kajtusia, i to, że mi się dał długo głaskać:) 5. zdrowie moje i bliskich :) a może to powinno być jako pierwsze nawet.

Dziekuje za to ze: 1. Jestem zdrowa 2. Mam przyjaciol 3. Poznalam ostatnio swietnego mezczyzne 4. Ze udalo mi sie z ciezkich doswiadczen zyciowych wyjsc obronna reka 5. Ze sama sobie daje rady .... bede tu pisac :)

Gość lokalna pastereczka
1. za dzisiejsze wkurwienie - gdybym go nie doświadczyła, byłabym biedniejsza o jedna emocję ;) 2. za to, że minął kolejny dzień i jestem jeden dzień bliżej do wyleczenia się z nieodzwajemnionego uczucia - tudzież uczucia do niewłaściwego człowieka ;) 3. za słońce w świętokrzyskim i brak słońca w łódzkim 4. za bratnie dusze, w które wierzę jak Ania 5. za pracę, która gdzieś na mnie czeka Zdrówko Y

Cieszę się z tego że jest bratnia dusza, która podchodzi całkiem z drugiej strony tejże dziury:) Nieważna jest metoda. Ważny jest efekt. Najpiękniejsze chwile jeszcze przede mną, bo ja młody jestem niesamowicie:)

a ja dziękuję za to, że: -nie przesiedziałam tych wakacji bezczynnie, że udalo m isieznaleźć pracę -za to że dałam sobie w niej radę -za to, że na 6 egzaminów zdałam aż 5 :P moglabym narzekać że mam poprawkę, ale moglam mieć więcej niż 1 -za to ,że udalo mi sie schudnąć i utrzymuję tą wagę - za to, że napisał do mnie tych kilka listów - mam pamiątkę -za tych kilka chwil z nim spędzonych - bo mam piękne wspomnienia -za nogi - bo mogę tańczyć :) -za uszy - bo mogę słuchać muzyki - i nawet za to, ze jestem sama, bo nie jestem od nikogo uzależniona -i za to że mam jutro dzień wolnego :) -i za to że jestem taką cholerną optymistką :) - i za to ,że mogłabym tu jeszcze wymieniać i wymieniać, bo powodów by się cieszyć są miliony :) -i za to ,że nie mam wszystkiego czego pragnę - bo mam marzenia :)

a ja dziekuje DZIŚ za to ze nie marudziłam za pare komplementów od kolegów za to ze Szukanie mnie lubi:P:) za to ze mam dwoje cudownych przyjaciół w świecie realnym(Tomuś ,Beatka🌼) za to ze mam super syna za to ze pogodziłam sie z pewnym kolega dobranoc:)

dziękuje za: - mój spokój ducha -za mą przyjaciółkę, dzięki której postrzegam świat w innych barwach i innym wymiarze (lepszym, wartościowszym) - za to ,że posprzątałam i sprawnie mi to poszło - za dzisiejsze spotkania i rozmowy, takie niby nic a wszyscy pozytywnie nastawieni - za to ,że miły weend przede mną kolejnośc wymieniania nie ma najmnieszego znaczenia, za wszyko jestem w tym samym stopniu wdzięczna i przesyłam ludziską dużo uśmiechu :):):):):):):):):):)

Gość szukaniecałościwdziurze
Najpierw pozdrawiam moja bratnią duszę, czyli tego, który szuka odwrotnie. :D A teraz już pora na podziękowania: 1. za to, że nie zrobiłam krzywdy ani sobie, ani jemu a mogłam i sobie, i jemu :D 2. za to, że sprawnie mi poszło wyczyszczenie kuchni na błysk (włączając w to kafelki i kuchenkę) 3. za to, że zostałam poczęstowana kawą i pysznym ciastem 4. za to, że zostalam zaproszona na dwie fajne imprezy :D 5. za to, że wszystko z członkami mojej rodziny jest ok :)

Gość wspanialy pomysl
dziekuje za: rodzine ktora bardzo mnie kocha za to ze mam wystarczajaco pieniedzy za to ze jestem zdrowa za to ze czeka mnie jeszcze tak wiele wspanialych chwil za wspaniale wakacje

Gość lokalna pastereczka
Moje podziękowania za wczoraj - zapomniałam ;) 1. za mój talent do gotowania ;) 2. za wiarę, że wszystko, co najlepsze przede mną - nami Kochana!!! - ona wie ;) 3. za przepiekną chmurke, która wypełzła na niebo tuz po ulewnym deszczu i cieszyła me oczy przez pare minut - zanim nie schowała się za blok ;) 4. za Internet dziękuje ;) 5. za piosenkę, która jest tak piekna jak i prawdziwa - you'll see Madonny - jakby ktoś miał ochotę posłuchać ;)

dziękuje za: -piękny słoneczny ,ciepły dzień i mozliwość wygrzania ciałka -że potrafię i chcę robić przetwory na zimę i własnie skończyłam z buraczkami -że jest taki ktoś , kto nie boi się powiedzieć co czuje -że smutek swój potrafię przegonić - knedle, które dzisiaj jadłam (pychotka) i jeszcze, że wczoraj dostrzegłam jak piękne jest niebo pochmurne a dzisiaj zauroczyło mnie gwieździste, za smaczny sen moich dzieci :):):)

Gość lokalna pastereczka
- za wczorajszy zachód słońca, na który tak się zapatrzyłam, że długo nie widziałam normalnie :) - za wieczór spędzony z samą sobą - za miłe wspomnienia - za zdrowie - za bliskich mi ludzi