Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziękuję za koleżanki dziękuję,że u dziewczynek jest wszystko dobrze 🌼 dziękuję za płotek dziękuję za uśmiech dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za kitke drugą dziękuję za herbatę z prądem dziekuję za uśmiech dziękuje za moje rozsadne córcie ❤️i zdrowe i bezpieczne i.i.i... dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję ,że u mnie wszystko dobrze dziękuję, że weekend leniwy przedemną dziękuję, że za buciki wymarzone co je znalazłam dziękuje za to, że jetsem taka miła i pogodna dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość świetny topik
Dziękuję za: 1. fajny aerobik dziś 2. za to, że jestem zdrowa 3. za to, że mam ładne włosy 4. za to, że mam rodziców, którzy mnie na swój sposob kochają 5. za to, że zjadłam dziś dwa dobre ciastka

Dziękuję za to, że jestem spokojna i podejmuję ZAWSZE dobre decyzje za moich synów, że sa zdrowi i mądrzy i kochani za moje opanowanie za ładną pogodę i za to, że nie marznę za to, że jutro czyli 4 października mi się wszystko uda jak najlepiej

Dziękuję za szczęśliwą podróż tam i z powrotem, chociaż przez korki z lekka męcząca była za zdrowie moich synów za ich zadowolenie z życia, studiów, przyjaciówł, znajomych itd. za to, ze jestem tak zmęczona, że myślec nie mogę i idę spac za minutę za spełnianie się moich marzeń

Gość dołączę się...
dziękuję za przeszłość, której nie żałuję, dziękuję za człowieka, który działa na mnie inspirująco... dziękuję za moja kochana rodzinę, dziękuję za dzisiejszy dzień i za spotkane osoby bliskie memu sercu, dziękuję za możliwość wypowiedzi:)

dziękuję za pyszne jabłko dziękuję za sobotni obiad, grę, wieczór... dziękuję ,że kociak sika do kuwety dziękuję za możliwości dodatkowego dobrego zarobkowania dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłosci i zaufania związku partnerskim z odpowiednim męzczyzną ❤️

Dziekuję za to, że mam mieciutkie futerka do głaskania ;D za to, ze moim ynom sie wszystko dobrze układa, i z łatwoscią sobie radzą w nowych sytuacjach za ich zdrowie za moje zdrowie też za to, że remont dobiegł końca i wszystko działa jak należy

dziekuję za dodatkową kołdrę dziekuję za słoneczko dziekuje za pyszną zupkę dziękuję, że wszystko ma dobre strony dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężcyzną ❤️

Dziekuję za basen i zmęczenie, takie przyjemne :) za bicze wodne za to, ze moi synowie są zdrowi i szczęśliwi za to, że koty zawsze wracają do domu i lubią, jak je tarmoszę :D za spełnianie się moich marzeń (cholerka, chyba coś drgnęło w dobrym kierunku :D )

szukam ..nie chyba a napewno :) dziękuję, że zdrowieję dziękuję ,że zauważam takie niby zwykłe a niezwykłe chwile dziękuję za dzatki moje kochane ❤️ dziękuję za życie dziękuję,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłosci i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną {serce] i jeszcze za materiały dziękuję

Dziękuję za zdrowie moich dzieci i moje za to, że moi synowie dobrze sobie radzą ze wszystkim za cieplutki wyjątkowo, słoneczny jesienny dzień (takiej jesieni zycia sobie życzę :D kiedyś tam :) ) za bliskość, seks, czułość i takie tam...... za ten utworek: http://www.youtube.com/watch?v=HOV8ljYXRoc&feature=related Pogodna, kto to wie, czy na pewno... oby :)

Dziekuję za to, że zaraz idę spac i się nakryję ciepłą kołderką za to, że moi synowie są zdrowi i mnie kochają za to, że mam z nimi dobry kontakt za to, że udał mi się placek ze śliwkami za to, że wciąż mam wiarę

dziękuję za miły, leniwy weekend dziękuue za ćwiczenia i efekty dziękuję ,że słodycze są mi obojetne dziekuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za dostatek i harmonię w moim życiu

Dziękuję za zdrowie i spokój za moich synów i ich zadowolenie i optymizm za to, że mi wreszcie pralka chodzi (nie wiem jak długo :O ) za szybki remont, po którym będzie ladnie za wszystko co mnie spotyka, cholera wie po co, ale po coś na pewno tak jest

Dziękuję: za to że moje wyniki badań się nie pogorszyły za to że ciągle mam nadzieję za to że dziś padało i nie musiałam myć samochodu za dzisiejszą rozmowę z M. za każdy następny dzień. To naprawdę pomaga, dziękuję autorce pomysłu:)

dziękuje za ciepło w domu dziękuję za zrozumienie z córciami dziekuję za moją rodzinkę ,że zawsze mogę pogadać dziękuję za kociaki dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziekuję za to, że mi jest ciepło za to, że moje dzieci zyją w zgodzie ze sobą i światem :) za to, że jest całkiem dobrze za to, wszystko ze mną ok po imprezie :D za to, ze mam wygodną wyremontowaną łazienkę P.S. Nathy, jak widzisz niewielu jest ludzi, którzy chcą dziękowac za cokolwiek. 🖐️

dziękuję za dobry sen dziękuję za mądrość moich córek dziękuje za pyszny bigosik dziekuję ,że jestem szczuplejsza z dnia na dzień dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za słodkie winogrona za to, że mam zdrowych mądrych synów za to, że jestem zgrabna za to, że mam piękne nogi (No, wszechświat słyszał?????!!!!!) za spełnianie się marzeń, nieważne czyich, ważne że się komuś spełniają :)

no i za co by tu podziękować ?????? dziekuję ,że maszynka zwana ciałem jest sprawna i mogę mysleć, widzeć, pracować,kombinować, leżeć, stać, czytać, gadać, śmiać się ,płakać, dogadzać zmysłą .... dziekuję ,że mam taką pracę, takiego szefa i takich współpracowników dziękuję ,że moje córki rozumięją ,że czas zacząć się uczyć i to robią dziękuję, że już weekend prawie i pośpię smacznie dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ (czyżbym zaczęła wątpić ??)

Dziękuję za to, że nie miałam czasu wysiąść z auta (niech się ktoś cieszy, bo dzis mam PSM i chyba bym gościa.....takie małe niedomówienie) za to, ze moi synowie są zdrowi za to, że ja też jestem zdrowa bo wreszcie lekarstwo działa za to, że nauczylam starszego kota spać w wyznaczonym legowichu za czysty dom

dziękuję ,że jaestem szczęściara a moje dziatki w czepku urodzone są dziękuję za udane imprezy weekendowe dziękuję za wspólną grę, pogaduchy,za rodzinę ,za znajomych dziękuję, że malowania koniec dzisiaj nastąpi dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim męzczyzną ❤️

Dziękuję za zdrowie moich dzieci za to, że są w dobrych humorach za to, że czarna bestia wróciła do domu, uffff, co za ulga... :D za to, że rano ktoś za mnie zdrapał szron z samochodu :) za spełnianie się moich marzeń