Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziękuję za różnorodny weekend i, że wszystko było tak dobrze dziekuję za udane rabatowe zakupy i pieniadze na te zakupy dziękuję, że żyję chwilą obecną dziękuję za zdrowie córek, bliskich, moje 🌼 dziękuję za powodzenie w moim życiu dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłosci izaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za pyszne śniadanko

Dziękuję za piosenkę o Marinie :D (ale cudne dziewczę.... :D) za zdrowie i pomyślność moich synów za zdrowie moich rodziców za masaż, masażysta spływał potem, ja też, chyba bedzie skuteczny :D za spełnianie się moich marzeń

dziekuję ,że sobie dzisiaj zrobię domowe spa dziękuję, że pieniadze płyną do mnie obfitym strumieniem dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że zeszczuplałam pięknie i mam jędrne ciałko dziękuję za moją dobre, mądre córeczki ❤️ dziękuję, że wszystko jest dobrze

Dziękuję za bolące nogi, zwlaszcza uda, bo to znaczy że stają sie szczupłe i zgrabne :D za zdrowie moich synów i rodziców za to, że od rana mam dobry humor, bez powodu praktycznie żadnego za to, że praca idzie mi łatwo i szybko za spełnianie się moich marzeń :)

dziekuje za ciepłe ,słoneczne lato dziękuję ,ze w pracy jestem na bieżąco dziękuje za moje fajowe dzieciaki ❤️ dziękuję za to,że obiady robią się same dziekuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłościi zayfania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że jestem bezpieczna

Dziękuję.. za chwile tylko dla mnie, takie jak ta teraz;) za to, że egzamin w pracy mam dopiero za dwa tygodnie a nie za tydzień tak jak myślałam;) za cudowne uczucie którego doznaję, gdy wtulam się w jego ramiona ❤️ za to, że remont łazienki bliżej niż dalej;) za to, że cudownie jest nam być razem ❤️

Dziękuję za miłe wiadomości za moich synów, ich zdrowie i szczęście za to, że mam powody do uśmiechu :) za to, że NIE ZJADŁAM napoleonki, siła ducha zwyciężyła (aczkolwiek jutro nie wiem jak będzie :D) za spełnianie się moich marzeń :)

Gość szczęściara jak nic
Dołączę się i ja bo mam za co dziękowac oj mam: Dziękuję: za miłość:) za wspaniałego męża:) za cudowne córeczki:) za nowe życie:)

dziękuję za weekendowy wyjazd dziękuję za mebelki piękne do kuchni co się robią dziękuję za moje córcie kochane ❤️ dziękuję, że jestem wolna od nałogów dziękuję, ze na wszysko mam czas dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za radość moją dziękuję za wypoczynek dziękuję za zdrowie wszystkich mi bliskich dziękuję, że moje córki są szczęśliwe dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiążku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za szczęśliwą podróż tam i z powrotem :) za zdrowie i szczęście moich synów za grilla, wspólne śpiewy i w ogole ;) za to, że moje ciało staje się chudsze i ladniejsze za to, że spełniają się moje marzenia

Dziękuję za pyszne bułeczki drożdżowe i za to, że umiem zjeść jedną i przestać :D za zdrowie i pomyślność moich synów za oznaki podziwu jakie mnie dzisiaj spotkały za to, że wstałam rano bez kaca i innych skutków ubocznych za spełnianie się moich marzeń.

dziękuję, że mi już lepiej dziękuję za kapustkę młodą duszoną dziękuję za moje piękne, zgrabne, szczupłe, jędrne ciało dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za zdrowie moje bdb

dziękuję za to, że jestem jak jestem tj. babka z klasą dziękuję za moje mądre, rozsądne córcie ❤️ dziękuję za słoneczny wekend i fajne plany dziękuje, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerski z odpowiednim mężczyzną❤️ dziękuję za dostatek w moim życiu 🌼

dziękuję, że się wygadałam i da to pozytywny skutek dziękuję, że złość mi mija do pewnych osób dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za zdrowie dobre dziękuję za życie w dobrobycie

Dziękuję za to, że robi się cieplej i słoneczniej za to, że moi synowie są zdrowi za to, że umieją się cieszyć życiem i widzą jego dobre strony za dżemik truskawkowy (sama zrobiłam) za spełnianie się moich marzeń

Gość Jolciaaa
Witam po długim niebyciu;-) dziękuję: za to,że jest mi dobrze, oj jak dobrze;-) za moje stare- nowe autko, co je sobie zakupiłam za grosze i się fantastycznie sprawuje:-)

Gość Jolciaaa
się tyle napisałam i mi wzięło wcięło, ale mam za co dziękować, oj mam:-) więc w skrócie, dziękuję za to co mi wcięło;-) pozdrowionka dla wszystkich, którzy mają za co i chcą dziękować 🌼

Dziękuję za wczorajsze Świętojanki, a szczególnie za koncert takiego jednego zespołu i pokaz ogni sztucznych za zdrowie i pomyślność moich synów, we wszystkich dziedzinach życia, także tej związanej z wchodzeniem w życie dorosłe za moje zdrowie fizyczne i psychiczne za spełnianie się moich marzeń

Gość Jolciaaa
dzięki za pozdrowienia i wzajemnie :-) dziś dziękuję za wczorajszą ciężką pracę i za dzisiejsze bóle, bo to oznacza,że uczciwie pracowałam;-) za zdrowie i pomyślność w mojej rodzinie bliższej i dalszej za to,że jutro odwiedzę moją ukochaną Babunię za zakup necika :-) i mikrofali za grosze właściwie za to,że ten necik zaczyna jakoś funkcjonować;-) i standardowo za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ( nadal w domyśle ;-)

dziękuję za cudowny ,aktywny weekend :) dziękuję za moje dobre, mądre, rozsądne, bezpieczne, kochane, szczęślwe, zaradne, zdrowe córcie ❤️ dziękuję za dostatek w moim życiu dziękuję za dobrych ludzi wokół mnie dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną {serce] dziękuję za mój spokój ducha i harmonię panującą we mnie

Dziękuję za dobry dzień za zdrowie moich synów za ich studia, zgodne z ich zainteresowaniami i dające im perspektywy dobrej pracy za to, że zrobiłam trochę porządku w ogrodzie i już nie jest tak dziko za spełnianie się moich marzeń

dziękuję za truskawki i przetwory pyszne ,które zrobiłam za ciasto truskawkowe, które zrobię dziękuję za szczęśliwe moje życie dziękuję za słońce, za ten czas letni niesamowity dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że w dzień i w nocy wszystko mi sprzyja

Dziękuję za wspaniałą pogodę za to, że pozytywnie zalatwiam wszelkie sprawy, i łatwe i trudne za zdrowie i szczęście moich synów za wyłaniający się spod chwastów ogródek :) za spełnianie się moich marzeń

dziekuję za gorące lato, uwielbiam dziękuję za bieganie brzegiem morza, kąpiel słoneczną, szum morza... dziękuję za zaradne moje córeczki kochane dziękuje ,że mimo krótszego dnia pracy ze wszystkim się wyrabiam dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłościi zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziekuję za zdrowie, pogode ducha, dostatek, harmonię w moim zyciu 🌼