Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziekuję za spokojny słoneczny dzień za to, że moi synowie są zdrowi i szczęśliwi za to, że dobrze dają sobie radę w życiu za to, że wyglądam przyzwoicie całkiem za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ No widzisz, od razu lepiej jak człowiek z takim nastawieniem rano wstanie :) Wypracuj sobie jakąś technikę ogdaniania niepotrzebnych myśli, niektórzy np. wyobrażają sobie ze je wymiatają na szufle i wyrzucają. Ja zastepuję filiżanką kawy, a potem myślę o tym, jak ma być, i staraj się wzbudzić w sobie pozytywne emocje też.

dziękuję, za moją cierpliwość dziękuję za dostatek dziękuję za nową pracę,odpowiednią dla mnie, suto wynagradzaną dziękuję za zdrowie dziewczynek i moje dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że złości odchodzą

Gość WesoloWMejGlowie
Dziekuje za: wspaniala ksiazke - przyszla do mnie w odpowiednim momencie :) slonce :) zblizajaca sie wiosne :) to, ze od jutra zaczynam znow cos nowego i ze moge sobie na to pozwolic :) za wene tworcza :)

Dziękuję za relaks na basenie za moich synów, ich zdrowie i szczęście za kolejny dobry dzień za pyszną... kiełbaskę. dzis kupiłam w ... Biedronce. Lisiecka się nazywa albo jakoś podobnie. Jest prawdziwą kiełbasą wreszcie . :D za śliczny prezent, który dostałam od przyjaciółki :) ❤️ i za to, że dokupiłam sobie do niego bransloletkę, nie wiedząc, że dostanę ten prezent i celując w 100% w kolorystykę :D

Gość Jolciaaa
dziękuję za to,że jestem "łatwiejszą sprawą" 👄;-);-) ;-) za to,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną❤️:-D za dobre rady SCwD za to,że znalazłam kogoś, kto mi pomoże w ważnej sprawie za zdrowie i uśmiech moich dzieci za milutką niedzielę i cudowny spacer za to,że jestem twardzielem i byle gó...no mnie nie złamie:-) :-) :-) za wczorajszą wizytę u lekarza,że wszystko w porządku za jutrzejszą wizytę u dentysty,że nie będzie bolało;-)

Dziękuję.. za to, że znowu mam internet i mogę tu coś naskrobać;) straaaasznie mi tego brakowało;) za to, że mam przecudowny, przeinny kolor włosów, w którym o dziwo przewystrzałowo wyglądam! ;) za to, że mam nowy kolor pokoju, nowe karnisze, nową lampę, nowy obrusik, nowego kwiatka... ;) za to, że W KOŃCU domyłam podłogę po remoncie;) a już przechodzilam chwile załamania;P za to, że kocham i jestem kochana ❤️ ..i za to, że jutro znowu tutaj będę mogła być;) ;) ;) Dziewczyny cieszmy się, że możemy się cieszyć!! ;)

Gość WesoloWmejGlowie
Dziekuje: za cudowny zbieg okolicznosci z samego rana ;) za to, ze juz sie lepiej czuje pyszna kolacyjke, ktora wlasnie spozywam za super szefowa za muzyke, ktora zawsze jest przy mnie jak najlepszy przyjaciel ;)

Gość WesoloWmejGlowie
Jak ja sie ciesze, ze tutaj trafilam, wciaz mysle pozytywnie... Koniecznie poczytajcie sobie topik o PM na kafe, tam jest mnostwo rad dla nas ;) Cudowne rzeczy dzieja sie w moim swiecie :)

dziękuję za mój spokój duszy dziękuję ,że nie dostałam tej nowej pracy, widocznie coś lepszego jest mi przeznaczone dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję , za moja cierpliwośc 🌼 dziękuję, że zachowanie mojej córki nie wyprowadzi mnie z równowagi dziękuję,za pieniądze co obficie do mnie spłynęły i spływają nadal dziękuję, że zeń szeń pomaga

Dziękuję.. ..za sen, który do mnie wczoraj tak szybko przyszedł; ..za to, że w końcu zaczynam się czuć w tym nowym miejscu swobodnie; ..za rozwiązanie problemu, który od tak dawna chodził mi \"po głowie\"; ..za to, że w pracy jest pani L., która zawsze niecelowo rozbawi towarzystwo do łez; ..za te pyszne pizze, które robimy i jemy od poniedziałku;) zajadamy się nimi, objadamy;) ..za to, że udało mi się tanio kupić pistacje na kilogramy; ..za to, że mam tak dużo urlopu do wykorzystania; ..za to, że dzisiaj czeka mnie tylko relax;) ..za to, że kocham i jestem kochana ❤️

Dziękuję za to, że mam zdrowe, rozsadne dzieci za to, że posiedzenie trwało krótko i mialam więcej czasu dla siebie za to, że nadeszla paczka, ktorą zamówiłam i w niej to, co moim zdaniem jest mi potrzebne teraz i mi poprawi życie za to, że moje koty harcują marcują, ale wracają do domciu :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ (prawie jak mantra już :D )

Gość WesoloWmejGlowie
Dziekuje za: to, ze mam wspanialego, opiekunczego, uczciwego i kochajacego mnie partnera, z ktorym jestem bardzo szczesliwa, a ktory jest szczesliwy ze mna to, ze mam wspaniala prace to, ze jestem seksowna, atrakcyjna kobieta to, ze jestem szczesliwa to, ze jestem zdrowa

dziękuję za wczorajszy spacer brzegiem morza i za tego co mnie wyciągnął na niego :) dziękuję,za zrozumienie z córkami wzajemne ❤️ dziekuję za zdrowie dzieci, rodziny, moje i bezpieczeństwo dziękuję za pyszną zupę dziękuję, za przyjaźń dziekuję, ze jestem wolna od nałogów dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości izaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za harmonieę we mnie i tpic pm

Dziękuję za to, że się wysypiam i mam piękne sny za to, że mam cudowne dzieci, które są dla mnie prawdziwą podporą i radością za piękną muzykę, która mnie otacza ile razy mam na nią ochotę za udaną jutrzejszą wycieczkę za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ i specjalne podziękowania za to, że z postów tu piszących babeczek wnioskuję, że są w coraz lepszych humorach :)

Gość WesoloWmejGlowie
Dziekuje: za slonce za moja sile wewnetrzna za usmiechy ludzi za cudownych rodzicow za nieograniczone mozliwosci, jakie stawia przede mna zycie ;) Calusy dla calego topiku 😘

Gość Jolciaaa
Dziękuję za to,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną❤️ za to,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ za to,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną❤️ ( a co mi szkodzi????;-) za to,że udało mi się załatwić dziś wcześniejsze wyjście z pracy,żeby załatwić baaaaaaaardzo ważną sprawę za rozmowę z moją siostrą kochaną i obrazki, które mi przysłała za to,że jestem twarda pomimo pokus za to,że nie odpisałam jednemu palantowi na smsa( ale miałam ochotę!!!!powiedzieć mu co myślę, oczywiście, ale powiem mu na sprawie;-) za zdrowie moich dzieci, pogodę ducha i spokój w domu za to,że dziś piątek, a jutro weekend:D dziękuję

dziękuję, za wczorajszy piękny, ciepły, słoneczny dzień i ,że to zauważam dziękuję za plany na dzisiejszy obiad dziękuję, że będę się trzymac i okarze sie ,ze R nie ma jednak SM tylko jakąś bzdurę dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zawiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za zdrowie moich dzieci i za to ,że nasze życie idzie dobrym torem ❤️

Dziekuję za udaną wycieczkę i grzeczne zachowanie \"moich\" dzieci za zdrowie i szczęście moich synów, za ich mądre wybory za to, że nowy balsam zdziała cuda :D (tfu! jjuż działa cuda :D ) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość WesoloWmejGlowie
Dziekuje: za weekend, kiedy moge odpoczac za zdrowie za internet ;) za cudowna ksiazke, ktora przeczytalam za pozytywne myslenie :)

Dziękuję.. ..za to, że nadeszły lepsze dni; ..za to, że się \"staram\" myśleć pozytywnie i doceniać wszystko wokół; ..za to, że daję radę i pomimo chwil załamania \"staram się\" patrzeć na świat pozytywnie; ..za to, że wiem, że jestem silna; ..za to, że muszę się starać, że mam ciągle pod górkę, że zawsze coś jest nie tak.. bo dzięki temu jestem coraz silniejsza!! ..za to, że kocham.. i jestem kochana przez Niego nad życie.. za to, że tak bardzo mnie kocha!! ❤️

Dziękuję za udaną imprezę za zdrowie i szczęście moich synów za pyszne wypieki (oj, te kalorie....) za to, że mogę pospać do późna jutro :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość WesoloWmejGlowie
Dziekuje za: wczorajsze wspaniale zakupy :) taniec dzien kobiet :) powodzenie mojej dietki za szybkie zakonczenie sie mojej infekcji Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w dniu naszego swieta 🌼

Dziękuję.. ..za miłe niespodzianki, za zaskoczenie, za kwiaty w liczbie mnogiej;) ..za pyszne drinki wczoraj wieczorem! oj jakie one były pyszne! ;P ..za to, że nie mam kaca i nie boli mnie głowa.. o dziwo!! ;) ..za spotkanie z moim młodszym braciszkiem; ..za to, że jest mi przyjemnie; ..za to, że mogę na kimś liczyć; ..za dzisiejszy spacer, za świeże powietrze, za zbliżającą się wiosnę;) ..za plany i marzenia, co pozwalają przetrwać i dają nadzieję; ..za chińskie jedzenie, chińskie restauracje, mniam;) ..za to, że kocham i jestem kochana ❤️

Najpierw życzenia dla wszystkich piszących tu babeczek, żeby dzieki kochającym mężczyznom świetowały Dzień Kobiet 365 dni w roku :) 🌻 A teraz już podziękowania (aż dziwne jak się tu zgodzę dzisiaj z wyżej wymienionymi :D ). Dziękuję za to, że nie miałam kaca rano i nawet głowa mnie nie bolała (a miała prawo, oj miała :D ) za udaną wczorajszą imprezę za moich synów, za ich zdrowie i szczęście i że dzisiaj o mnie obaj pamiętali ❤️ za te życzenia smsowe i inne i piękną czerwoną rózę w realu też :) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję, za wspaniały weekend, udane spotkania, czułości, smakołyki, sex, kino,prezenty, spacer,zakupy :) dziekuję, że daje na luzik dziękuje, za zdrowie i dobre samopoczuciewszykich mych bliskich 🌼 dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuje, że sie wyrobiłam z pewną sprawą

Dziękuję.. ..za te pyszności, słodkości i śliczności spotkane dzisiaj w pracy; ..za to, że pani B. minimalnie (ale zawsze coś) zaczyna wierzyć, że \"jakoś to będzie\"; ..za wczorajszy super relaksujący dzień i wieczór spokojnie spędzony w bezpiecznych ramionach ukochanego ❤️ ..za zabawę z najlepsiejszym przyjacielem w berka i chowanego w.. media markt\'cie ;P a mówią, że nie dla idiotów, hehe;) taka stara a... ..za to, że \"bąbel\" znikł tak szybko jak się pojawił;) ..za pyszny obiadek, który zaraz mnie czeka;) ..za to, że nie tylko ja nie miałam kaca wczoraj rano;)

Dziękuję za spokojny dzień za moich synów, że są zdrowi, dobrze im się wszystko układa :) za to, ze ktoś o mnie pamiętał i pamięta :) za te 1000 stepów które sprawia, że moje nogi bedą piękne i zgrabne i które robię wytrwale i z zapałem. Codziennie. :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za pysznego łososia dziękuję za wieczorne pogaduchy dziękuję że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,za mądrość moich dziatek dziękuję za dostatek i obfitość w moim życiu dziękuję, że jestem wolna od nałogów

Dziękuję za to, że.. .. wiem i zdaję sobie sprawę; ..chcę to zmienić; ..z urlopem mogę zrobić to co chcę;) i nie na przymus;) ..wiem, że będzie dobrze; ..się nie poddaję; ..usłyszałam miły komplement; ..ktoś się na mnie dzisiaj \"sympatycznie\" spojrzał; ..mam blisko do pracy; ..On mnie kocha, ja Go kocham, że się kochamy! ❤️

Dziękuję za mężczyzn;) bo zresztą dzisiaj ich święto;) jakby nie było dobrze, że są;)