Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziekuje: - za to, że czuje sie dobrze, - za to ze dziś tak pięknie świeci slońce - za te pyszne owoce, ktore sobie kupilam;) - za siłe pozwalającą przetrzymać najgorsze łzy - za to, że dziś ostatni dzień szkolenia:)

dziękuję podobnie jak szukam..., że nie zasnęląm na stojaco, dzisiaj też zresztą dziękuję za piękne słońce i ciepełko dziękuję, za moje rozsądne,mądre córcie i dzisiejsze ich powodzenie na testach ❤️ dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania w związku partnerskim ❤️ dzxiękuję, że zupka na dzisiaj już ugotowana dziękuję, że w moim życiu wszystko dobrze 🌼 i tą radość we mnie 🌼

Dziękuję za to, że jestem spokojna i pogodna za zdrowie i szczęście moich synów za coraz bardziej kolorowy ogród za to, że nie było kolejki u mechaników i szybciutko zmienili mi opony za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję że już weekend :) dziękuję za zdrowie moje i bliskich 🌼 dziękuję ,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że żyję tui teraz i dobrze mi dziękuję,że robota ładnie do przodu idzie :)

Gość o to o to to
Dziekuje za to, ze przyszla wiosna Za to, ze dzisiaj jest piatek ze zjadlam pyszny obiad ze maz mnie kocha ze jestem zdrowa :) Moglabym tak wymieniac w nieskonczonosc :) Życie jest piekne!!

Dziękuję za koniec tygodnia i weekend za to, ze było dzis bardzo ciepło za to, że moi synowie są zdrowi za to, kupiłam chmiel, który się rozrosnie i zakryje mnie przed światem za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Ja BYWAM szczęśliwa. Ale te chwile na razie nieliczne są, dziękuję za to, że jest ich coraz więcej. :)

Dziękuję za to, że gardło mam już zdrowe za to, że dziś mi było ciepło za to, że u moich dzieci wszystko w porządku ze zdrowiem i w ogóle za to, że do tego chmielu mam jeszcze i jakiś rdest teraz i już w ogóle będzie dżungla w ogrodzie :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość Jolciaaa
dziękuję za udany, słoneczny i cieplutki weekend za wizytę mojego brata za rozmowe telefoniczną z siostrą za imprezki:-) za to,że nie mam kaca, a mieć powinnam:-) za to,że trafia mi się przed świętami zarobić dodatkowy grosik:-D że u mnie w rodzinie i z dziećmi wszystko ok za to,że mija mi złość i nienawiść i potrafię wybaczać?! za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną że nie łapię już tak często za telefon:-) za to,że już niedługo czerwiec:-D :-D :-D :-D :-D

Dziękuję za to, ze jestem już zdrowa i gardło w porzo całkowicie za zdrowie moich synów za to, że umiem zachować spokój i wybrnąć z twarzą z każdej sytuacji za krokusy, które mi pięknie kwitną za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję, że zrobiłam co miałam zrobić i to dobrze dziękuje za zdrowie bliskich mi ludziom ❤️ dziękuję za moją pogodę ducha dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że dobre sny

Dziękuję że pchnęłam jednak trochę robotę do przodu za nocne Polaków (a raczej Polki i Polaka) rozmowy :D za zdrowie i szczęście moich synów, nieustająco za to, że nie rzygnęłam na swój widok w lustrze (wybaczcie, ale musiałam to napisac, ostatnio nie mogę na siebie patrzec w ogóle) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za harmonię panującą w moim domu 🌼 dziękuję za pieniążki ,które płyną do mnie obfitym strumieniem dziękuję ,że w pracy jestem obrobiona dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za udane zakupy dziekuję za krzątaninę przedświateczną szukamcałościwdziurze rozśmieszyłaś mnie strasznie ...to może patrz w to lusterko tak długo aż się zaczniesz śmiać do siebie piękna kobieto

Niech Wam będzie wiosennie, Słonecznie i świątecznie. Niech cieszą Wasze Kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech się w Śmigus-Dyngus woda na Was leje, A zając przyniesie radość, pokój i nadzieję.

dziękuję, że zrobiałm pit-y dziękuję, ze zachowałam spokój gdy mi się kurczak rozsypał dziękuję za drobnostki które kupiłam, pomysł na jajka i uśmiechy dziękuję, że mam wiecej czasu by z córkami pogadać i pobyć dziękuję ,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości izaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za spacer i kolację do "napisania" po świętach ;)

Dziękuję że najcięższe roboty skończone za zdrowie moich synów za moje zdrowie, szczególnie za moje gardło zdrowe :D za to, że dziś spotykalam na swej drodze samych miłych ludzi, a nawet miłych facetów, co za odmiana :P za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Pogodna, z tym lustrem to jeszcze długo nic sie nie da zrobić w dobrym kierunku, tu to nie działa :D A na koniec, jako że jutro pewno będe w wirze gorszym niż dzisiaj, to dla wszystkich tu piszących i zaglądających życzenia. ZDROWYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT PEŁNYCH NADZIEI ZWIĄZANEJ Z NOWYM ŻYCIEM OBFITEGO I ZDROWEGO STOŁU MOKREGO DYNGUSA, WODA NIECH SIĘ LEJE Z KOCHANYCH RĄK :D I OPTYMIZMU, BO TO SĄ NAJBARDZIEJ OPTYMISTYCZNE ZE WSZYSTKICH ŚWIĄT!

dziękuje za ciepły, słoneczny, radosny czas świateczny dziękuję ,że mobilizuję się w pracy dziękuję , ze jestem wolna od nałogów dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerski z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuje ,że ta senność już mija

Dziękuję za to, że rozliczyłam PITy za to, że inne prace też mi idą lekko łatwo i przyjemnie za zdrowie i nieustajacą pomyślność moich synów za to, że odkryłam ćwiczenie, po którym bolą mnie nogi i brzuch i może wreszcie coś drgnie :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ no i za chwilkę na słoneczku w ogródku

hej hej wszystkim, witam ponownie;) Dziękuję.. ..za to, że znowu mam internet i mogę się tutaj wyszaleć;) ..za to, że brzdąc mojego braciszka rośnie zdrowo danonkowo;) ..za pięęęęęękną pogodę;) ..za to, że zaczynam mieć naturalną opaleniznę i koniec z tym solarnianym badziewiem;) ..za to, że kierownictwo wyraziło zgodę na mój dwutygodniowy urlop;) ..za to, że jutro kupię bilety do Norwegii na lipiec za grosze;) ..za to, że święta się udały;) ..za to, że poszaleliśmy;) ..za to, że wycieliśmy na działce cały krzaczor aronii i nie będą mnie już gnębić trzmiele;) ..za to, że chudnę;) ..za to, że się sobie podobam.. \'chwilowo\' ale co tam;) ..za to, że jestem w udanym związku, że się ciągle mocno kochamy ❤️ ..za to, że Wam się układa kochane dziewczynki;) do jutra;)

Dziekuję za to, że na topiku pojawiają się prawdziwi altruiści (Eeiden, to o Tobie :D ) za to, ze moi synowie są zdrowi i rozsadni za to, że ja też jestem zdrowa i ROZSĄDNA :D za sprawiedliwość we wszystkim, czego się tknę za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość Jolciaaa
dziękuję za spokojne, rodzinne i wesołe święta za słoneczny i CIEPŁY dzień, który własnie się zaczyna za to,że alimenty nie wpłynęły przed świętami, bo bym je wydała;-), a wpłyną dziś, bo jestem bez grosza za to,że moim Lejdis się układa i są szczęśliwe ze swoimi facetami, ale znajdują jeszcze dla mnie czas;-) za moje dzieci kochane,że są zdrowe i uśmiechnięte za to,że już nie muszę palić w piecu, bo jest ciepło.dziękuję,dziękuję, dziękuję za to,że jestem dzielna, twarda, wytrwała i niezłomna!!!! no i.... za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną❤️ p.s. może powinnam zmienić kolejność i o tym związku pisać na początku???;-) ;-) ;-) spróbuję następnym razem....pozdrowionka serdeczne👄

Ja łapie ostatnio doły ale postanowiłam, że muszę wymyslec cos na poprawę humoru!!! A zatem: - dziekuje za to, ze mam ukochanego wspanialego mezczyzne na ktorego zawsze moge liczyc -dziekuje ze ten wlasnie mezczyzna zabral mnie na wielkanoc na wspanialy wyjzd nad morze - dziekuje ze podczas tego wyjazdu mi sie OŚWIADCZYŁ!! - dziekuje ze pierscionek pasuje ;) - dziekuje ze jestem pewna ZE ON TO TEN JEDYNY - dziekuje ze za chwile zaczna sie przygotowania do ślubu - dziekuje ze idzie lato i swieci slonce - dziekuje ze moi rodzice i babcia mają sie dobrze i są zdrowi - dziekuje ze koncze studia .... - a w tym momencie nie dziekuje najbardziej ze rzucilam prace zalozylam firme i niestety sie nie udaje :( wrrrrrrrrrrrrr

dziękuję za to, że: - moi rodzice są choć mocno nadopiekuńczy to jednak najcudowniejsi - mam moją ukochaną kotkę, która mnie potrzebuje i którą mogę się opiekować, patrzeć na jej zadowoloną mordkę - są na świecie prawdziwi przyjaciele i dowiaduję się o tym w najmniej spodziewanej chwili - że jestem na tyle silna, że daję sobie radę w każdej sytuacji, chociaż bywa naprawdę ciężko - za to, że mam wiarę i nadzieję w sercu i nie poddaję się na dłuższą metę depresji i smutkowi - za to, że mam pasje i umiejętności, które w smutnych chwilach wyciągają mnie z dna pozdrawiam :)

dziękuję, że jestem zdrowa i bezpieczna dziękuje za to rozgadanie moich córek ❤️ dziękuję ,za bezpieczną podróż moich rodziców 🌼 dziękuje za udane zakupy dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że jestem wyrozumiała dziękuję, za wczorajsze wieczorne pogaduchy

po pierwsze.. szukamcałościwdziurze.. po prostu mam dobre serduszko i nic na to nie da się poradzić, hehe;) za to oczywiście dziękuję;) po drugie.. Jolciaaa ja też DZIĘKUJĘ po stokroć, że nie muszę już palić w piecu, że jest ciepło i dupka nie marznie;) (a tak na marginesie, to kiedyś mój luby podpatrzył jak sobie tutaj skrobie i zwrócił mi uwagę, że piszę o nim na samym końcu zamiast na początku i mu powiedziałam, że to taka kwintesencja wszystkich \"dziękuję\", tak jakby postawić kropkę nad i;) ) po trzecie.. dziękuję za to, że po wczorajszym joggingu - pierwszy raz w życiu dałam się na to namówić - nie mam zakwasów i chcę to powtórzyć;) po czwarte.. dziękuję za to, że obiady pozjadaliśmy podczas pracy i nie trzeba dziś nic gotować;) po piąte.. dziękuję za to, że poznałam to piękne uczucie którym jest wzajemna miłość, że wierzę w nasz związek, że walczymy o siebie, że staramy się by ciągle było lepiej ❤️

Dziękuję za to, że widzę już koniec pilnej pracy za moich synów, że są zdrowi i mnie kochają ❤️ za pyszne buraczki zasmażane (uwielbiam, a rzadko jem) za nowe osoby na topiku, i za to, że każda z tych osób ma za co dziękować i wreszcie kwintesencja, jak Eeiden to ładnie nazwała :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję ,że jestem zdrowa dziękuję, że już weekend a w pracy wszyko ok dziękuję ,że chudnę dziękuję, za moje wspaniałe ,madre, rozsądne, zdrowe dziciaczki ❤️ dziękuję, za słoneczną pogodę dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że jestem życzliwa ludzią dziękuję,że ten topic trwa

Dziękuję.. ..za to, że zrobiliśmy wczoraj pizze w ekspresowym tempie, która była \"lekiem na całe zło\';) ..za miłe spotkanie z moim Przyjacielem;) ..za to, że mam widok przez okno w pracy na piękne kwitnące drzewko;) ..za ser pleśniowy LAZUR;) mniam mniam jak ja go uwieeelbiam;) ..za to, że się kochamy i nawzajem wspieramy ❤️

Dziękuję za szybki dobry sex;) znienacka;P za jedzonko z grilla; za przyjaciół, starych i nowych; za to, że jednak przekonałam się do naszej działeczki; za to, że mogłam poleniuchować dzisiaj w wyrku z rana; za to, że obejrzałam \"dobry\" film na którym się poryczałam kilka razy;) za to, że moje Kochanie zawsze chce dobrze;) za to, że mam skurczony żołądek i dzięki temu nie jem tyle ile chciałabym;) ;) za to, że się kochamy ❤️

Dziekuję za zdrowie moje za zdrowie moich dzieci za miłą wizytę za wolnośc w pełnym znaczeniu tego słowa za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️