Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziękuję za pyszne pączki, no jakżeby inaczej dzisiaj :D za to, że moje dziecko wszystko pozytywnie załatwiło w szkole za to, że oboje moich dzieci jest (są? :D ) zdrowe i szczęśliwe za ekstra krem do twarzy ii... wracam na ustalone tory :D ...za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję.. ..za pozytywny i prześmieszny dzień w pracy; ..za nowe drzwi za chwilę wstawione; ..za to, że się cieszę;) ..za baaardzo intensywną noc z moim Dziubkiem ❤️ ..za to, że usłyszałam dzisiaj mnóstwo rzeczy, które bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły.. i usatysfakcjonowały!!

Dziękuj ę za te bolące niesamowicie łydki, po pierwszym w tym roku wypadzie na narty :D za to, że jestem cudownie zmęczona, lekko opita piwem i że będę mieć dobrze przespaną noc :D za moje koleżanki, zawsze któraś jest w pobliżu i jest ze mną za komplement jaki usłyszałam (nieważne, że dotyczył moich butów narciarskich :D ) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=bAsA00-5KoI

Dziękuję.. ..za to, że mam piękne, nowe drzwi, które W KOŃCU zamykają się na klucz i nikt nie będzie nam wchodził do pokoju nieproszony i bez naszej wiedzy!!!! ;))))))))))))))))) Dopiero jak się czegoś nie ma docenia się coś co normalnie jest \"normalne\"... Mieszkając nadal z rodzicami w życiu bym nie doceniła takiej \'pierdoły\' jaką są nowe drzwi;) ..za to, że nowe drzwi zmotywowały mojego mężczyznę do dalszego remontu;) ..za to, że w montowaniu ościeżnicy i drzwi pomagał nam kolega, którego dawno już nie widzieliśmy i dawno nie spędziliśmy ze sobą tyle czasu;) fajnie było;) ..za to, że szybko się uwinęliśmy ze sprzątaniem (a był straaaaszny syf) i jest ładnie, czysto i ślicznie pachnie;) ..za to, że mam nowe drzwi!! ;)) hihi ...za to, że kocham i jestem kochana przez tego mojego gamonia ❤️

Gość prawdziwa dziewczyna chłopaka
Dziękuję za: 1. ładną pogodę dziś 2. za ułatwiony dojazd do pracy 3. za pracę 4. za rodzinę 5. że nie jestem sama

Dziękuję za wypad na narty :D zaliczona gleba 3 razy ale warto było :D za zdrowie i rozsądek moich synów za piękny słoneczny dzień za faworki (sama smażyłam :) ) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ P.S. a krem kupiłam po obniżonej cenie od ciotki, która zaopatruje się w Yves Rocher. Serum na dzień. Nie chcę kryptoreklamy robić. :D

dziękuję za weekend w całokształcie , no może bez tych piątkowych humorków moich dziękuję za moje córki mądre, zaradne, kochane ❤️ dziękuję, że w dzień i w nocy wwszyko mi sprzyja dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim męzczyzna ❤️ dziękuję ,że dzisiejsze wyrywanie obejdzie się bez skutków ubocznych

Dziękuję.. ..za śpiąco-leżącą niedzielę;) ..za kolejne wesoło spędzone popołudnie z najlepszym przyjacielem w centrum handlowym;) ..za kurczakburgera;P dzisiaj zaspokoił mój głód!! ;P ..za ogień w domu.. ..za to, że jestem kochana!! ..że tak mocno mnie kocha ❤️

Gość Jolciaaa
mogę do Was dołączyć? Dziekuje;-) ja dziekuję dziś za to ,że mogłam do Was dołaczyć;-) za to,że dostałam pozew rozwodowy;-) za to, że nie pokłóciłam się z szefową za ciekawy, dający dużo do myslenia artykuł w mądrej gazecie przeczytany przeze mnie za moje piękne i zdrowe dzieci, które będą kiedyś rozsądne;-) za to,ze zaraz kończę pracę za jutrzejsze spotkanie za to,że jeszcze mam pracę i będę ją miała jeszcze jakiś czas za to,ze niebawem wypłata:-) :-) :-)

Dziekuję za dobry dzisiejszy dzień za zdrowie i szczęście moich synów, których kocham najbardziej na świecie za to, ze jutro wszystko mi się uda za to, ze doprowadziłam do finału parę zaległych spraw za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Jolciaaaa i za to, że są nowe osoby na tym topiku :)

dziękuję, że jutro będę miała wenę do wykonanie pewnych czynności dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,że tak bardzo nie bolało 🌼 dziękuję za pyszny obiadek nie przezemnie zrobiony dziękuję za zdrowie rodzinki mej :) i jeszcze dziękuje,ze R też wybierze zdrowie

Gość stokrotka324
- za to , że świeci słońce - za to, że mam za sobą najgorszy dzień w moim życiu (chyba) - za to , że zawsze jest nadzieja !

Dziękuję.. .. za to, że w pracy zostałam doceniona przez kolejną już osobę; ..za to, że przetrwałam dzisiejsze zmagania z przełożoną w pracy i wyszłam z tego obronną ręką;D ..za to, że nie jestem teraz sama.... ;) ..za to, że już jutro pojadę do fryzjera i będę miała nowy look;) ..za mojego mężczyznę.. za to, że jest taki niemożliwy ;* ❤️

Dziękuję że wytrzymałam i nie uciekłam za moich synów, zdrowych mądrych i szczęśliwych (mądrych z lekka na wyrost napisane, ale co tam :D ) za udane zakupy, szczególnie za pyszną kawę i herbatę za to, że miałam dziś szczęście z transportem, i zawsze zresztą mam za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję, że działam dziekuje,za faworki wczorajsze pyszne dziękuje, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości izaufania związku partnerskim z odpowiednim męzczyzną ❤️ dziękuję, że skupaim sie na zaletach wszyski i wszyskiego ,swoich również dziekuję, za miłe pogawędki dziękuję ,za porozumienie panujace w ralacjach z dziweczynkami ❤️

Dziękuję za to, że się jutro wyśpię za zdrowie i szczeście moich synów za moje zdrowie, że każda komórka mojego ciała funkcjonuje tak jak powinna za pyszne ciastka, które dziś upiekłam za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za dobry sen dziękuję, że mam czas poczytać ksiażkę dziękuję, za to, że jestem bardziej opanowana dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerski z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, za uśmiech na mej twarzy

Dziękuję za to, że wszystko toczy się tak, jak powinno, swoim najlepszym trybem za moich synów, że są samodzielni, zdrowi, mądrzy i w ogóle :D za M. za to, że pomału ale jednak do przodu za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość Olinkaa
Dziekuje ze inni mnie wykorzystuja :O ZE JESTEM ZEREM! DZIEKUJE! Dziekuje ze przegralam swoje zycie i nic mnie dobrego nie spotka! :O

dziękuję, że inni proszą mnie o pomoc ( bo mi ufają) dziękuję ,że zawsze znajduję powody by dziękować i dobre strony każdej sytuacji dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję,że weekend przede mną i odsapnę dziękuję za rodzine moją całą , za zrozumienie, zgodę i miłość ❤️

Gość a ja was czymś zaskoczę
noooo, olinka, ładne rzeczy sobie kodujesz :)) skąd do licha ciężkego akurat TY możesz tak dokładnie wiedziec, że Ciebie już nic nie spotka? Leżysz może w trumnie? To skąd miałaś dostęp do kompa??

Gość Jolciaaa
dziękuję za to,że za chwilę stracę pracę, bo na pewno zaraz znajdę lepszą, w której będę mogła się rozwijać i na pewno lepiej zarabiać za to,że jeszcze się nie załamałam za to,ze mam nadzieję za dzieci moje kochane, zdrowe i piękne za wczorajsze łaskotki i w ogóle cały dzień za to,że dziś jestem w pracy za to,że jutro weekend za to,że śnieg się roztapia i zaraz będzie wiosna!!!!! za to,że będę " w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną" (szukamcałościwdziurze 👄

Gość Jolciaaa
a i jeszcze za wypłatę dziękuję, która mi wczoraj wpłynęła:-)

Dziekuję za dzisiejsze spotkanie z dawno nie widzianymi za zdrowie i szczęście moich dzieci, które doskonale radzą sobie w dorosłym życiu i wszystko układa się dla nich jak najlepiej za pyszną sałatkę, którą zrobiłam :) za to, że Mann znika (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :D ) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ P.S. od najlatwiejszej sprawy: Jolciaaa: nie \"będę\" tylko \"JESTEM\"!!! tak to działa,czas teraźniejszy :D i trudniejsza sprawa: Olinkaa: nie dziekuj za coś, czego nie chcesz doswiadczać. Utrwalasz tym samym stan jaki masz. Jeśli myślisz, że my tu wszyscy mamy już obecnie wszystko to za co dziekujemy, to się mylisz. Owszem, mamy to ale w myślach na razie, a dziękujemy za to, aby stało się rzeczywistością w świecie realnym. Część oczywiście już rzecywistością jest. A reszta zamówiona czeka na najlepszy moment aby się pojawić. Wybrane, zamówione, nadchodzi. Zacznij TAK myśleć, a będzie lepiej z każdym dniem.

Gość smutasinska
jak zaczac myslec pozytywnie? i sie nie poddawac? mam teraz okropnego dola, przez cale zycie mam negatywne mysli i przeswiadczenie, ze mam zyciowego pecha, co z tym zrobic, jak przestawic sie na inny tor - ten wlasciwy? zaznacze, ze probowalam myslec inaczej, ale na krotko, bo to co zle szybko wracalo

Do smutasińska: sam pomysł skądś ściagnięty, ale bardzo przemawiający do wyobraźni. Czy próbujesz otworzyć okno, czy otwierasz okno? Czy próbujesz umyć podłogę czy myjesz podłogę? Czy próbujesz zrobić kanapkę czy robisz kanapkę? czy próbujesz włożyć buty czy po prostu je wkładasz? Już rozumiesz? Nie ma lekko, mój umysł też się buntuje wciąż i kładzie czasem kłody pod nogi w postaci sytuacji zdwałoby się nie do rozwiązania. Ale to trzeba przetrwać i każdą złą myśl wymiatać od razu z umysłu. I pomyśleć zaraz o czymś przyjemnym, czymkolwiek, np. ja myślę o filiżance wyrafinowanej kawy (to moja słabość :D ) takiej z pianką na wierzchu i czymś jeszcze posypanej i w ogóle full wypas. :) Jak jestem bardziej skoncentrowana i zdyscyplinowana, to myślę o sytuacji idealnej, wymarzonej. Ale na początek, żeby odegnać złą myśl wystarczy cokolwiek, co sprawia Ci przyjemność, kawa, kwiatek, krajobraz, no wiesz. :)

Dziękuję za to, że każda praca idzie mi szybko, łatwo i przyjemnie :D za to, że moi synowie są zdrowi, szczęśliwi, rozsadni. ROZSĄDNI mówię!!!!!!!! za to, że Mann znika coraz bardziej :D za to, że pieniądze spływają do mnie ze wszystkich stron za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość WesołoWmojejGłowie
Ja tez bede wyrazac tutaj swoja wdziecznosc za to, co mam i zmienilam nicka na bardziej optymistyczny ;) Dziekuje za: 1) moich wspanialych rodzicow 2) za swoja prace, ze ja mam 3) za to, zbliza sie cudowna wiosna 4) ze jest niedziela i jeszcze jeden dzien wypoczynku 5) za to, ze za moment pojde zaparzyc sobie swoja ukochana kawke ;) Dziekuje za odpowiedz od szukamcalosciwdziurze :) Hehe, ta kawka to doskonaly pomysl ;)