Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziękuję za dobry sen za zdrowie i szczęście moich synów za mój rozsądek za jutrzejszy dzień za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Z okazji Dnia Mężczyzny, dziekuję za prawdziwych mężczyzn wokól mnie, cokolwiek to nie znaczy. :D Nie wiem, czy tu zaglądają jacyś przedstawiciele tego gatunku, ale jeśli tak, to życzę Wam wszystkiego Najlepszego. Też cokolwiek to dla Was nie znaczy.

dziękuję za radość we mnie 🌼 dziękuje za mądre moje córki i zdrowe ❤️ dziękuję za kochaną mamę ❤️ dziękuję, ze jestem w szczęśliwym itrwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za moja wagę 56,8 kg dziękuję, że jestem wolna od nałogów

Dziekuję za inspirującą rozmowę z moją dobrą koleżanką za zdrowie i szczęście moich synów i za ich rozsądne wybory za udane zakupy odzieżowe (no, ok, zmartwiłam sie swoim odbiciem w lustrze w przymierzalni jak zawsze, ale udalo mi się jednak kupić coś ładnego) za pyszną czekoladę z mlekiem (do picia taką) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość to-teraz-ja
podziękuje ;) :) ogolnie: -za to,że jestem zdrowa,ładna i mądra -za to,że mam dach nad glową,jedzenie,komputer, -za to,że mam rodzine -za to,że mi w szkole nie dokuczają -za moje ulubione piosenki -za mój optymizm -za to,że mimo wszystko nie mam złych ocen z dzisiaj : -za to,że sie wyspałam -że odpoczęłam,to był luźny i przyjemny dzień -że nie kłóciłam się dzisiaj z nikim -że ktoś mi powiedział,że ładnie wyglądam ;)

dziękuję za wczorajszy zakup :) dziękuję za miłość 🌼 dziękuję za moją nową , pasującą do mnie fryzurę dziekuję, za pgaduchy z dziewczynkami 🌼 dziekuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzna ❤️ i jeszcze za moją koleżankę z pracy dziękuję 🌼 i że jestem wolna od negatywnych mysli 🌼

Gość Jolciaaa
Cześć!!! dziś dziękuję: za pomysł na życie i pracę,który mi się uda, powiedzie i spełni moje marzenia:-) za dzieci zdrowe,mądre i niekłócące się za frytki na obiad, których nie musiałam smażyć JA;-) za to,że to tylko przeziębienie a nie np. rak za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ za to,że jutro wpłyną mi pieniążki na konto{ a niech tylko spróbują nie wpłynąć!!!!;-) za to,że spotkam się dziś z moim bratem chociaż na chwilkę za to, że wokół mnie są dobrzy, życzliwi i uśmiechnięci ludzie👄 za moje Lejdis:-D

Dziękuję.. ..M., który ciągle, bezustannie przemawia mi do rozsądku, uświadamia i przypomina, rzeczy o których już wiem, motywuje bym coś w sobie zmieniła, motywuje do działania, motywuje do życia pełnią życia, spełniania marzeń i cieszenia się każdym dniem.. za to, że jest moim najlepszym przyjacielem! ..za przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną, bezinteresowną, prawdziwą! ;) ..za pyszną cafe frappe w cafe club;) pyychotka;) ..za to, że już na pewno podświadomie zdecydowałam, że zapiszę się na wiosnę na prawo jazdy;) jeszcze musi to dojść do mojej świadomości, by zacząć działać;) ..za to, że tak bardzo mnie kocha ten mój jedyny, najukochańszy ❤️ ..że zaczynam Mu ufać.. ;| hmmm..

Dziękuję za to, że ktoś poprawil mi na cały wieczór humor :D za zdrowie i mądre postępowanie moich synów za mocne postanowienie schudnięcia i za to, że już wprowadzam to w czyn Z WIDOCZNYMI EFEKTAMI (czy Wszechświat usłyszał, proszę Wszechświata? :D ) za te 1000 stepów dziennie, codziennie za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję,że pozałatwiałam te sprawwy bez skutków ubocznych dziękuję za słońce dziękuję za weekendowy odpoczynek dziękuję za dobre relacje międzyludzkie🌼 dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym ,pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim męzczyzna ❤️ i oczywiście dziękuję za zdrowie, bezpieczeństwo ,mądrość ,radość zycia moich córek ❤️

Dziękuję za weekend w miarę wolny :D za zdrowie i szczsęście moich synów za to, że mam idealną figurę :D za to, że udało mi się umyć kota bez konieczności remontu łazienki za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną

Dziękuję.. ..za to, że jest taki opiekuńczy, że się troszczy o mnie, że się stara, że nie narzeka, że jest silny, że się poświęca, że jest, że mnie kocha ❤️ ..za to, że potrafi mnie rozśmieszyć nawet jak jestem na Niego bardzo bardzo zła❤️ ..za to, że mruczy jak tygrysek jak miziam Go po klacie❤️ ..za to, że pysznie gotuje i lubi to robić ;) ..za to, że ma tak seksowne ciało, wymarzone!! ❤️ ..za to, że uwielbiam na Niego patrzeć jak wychodzi spod prysznica ❤️ ..za to, że potrafi się cieszyć z byle pierdoły ❤️ ..za to, że widzi wspólną przyszłość ❤️ ..za to, że mnie pragnie ❤️ ..za to, że lubi się z moimi braćmi ❤️ ..za to, że jest dobrym człowiekiem dla innych też ;) ..za to, że umie mówić \'przepraszam\" - niekoniecznie wiedząc za co przeprasza;) ..za to, że stara się by było dobrze ❤️ ..za to, że wytrzymuje moje zmiany nastrojów ❤️ ❤️ ..minusy na innym forum;P żeby nie było, że taki idealny jest;)

Dziękuję za 14-godzinny sen (ale byłam wykończona tym tygodniem, a może to przesilenie?) za moich synów. którzy są dla mnie prawdziwym skarbem :) za zdrowie mojej rodziny i moje za to, że mam posprzątane, poprane itp. (nienawidzę prasowania, ale ok. pólnocy powiem że mam uprasowane :D tylko zabrać się ciężko) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość wesolo w mej glowie
Dziekuje za: taniec wiosne dietke przepiekne oczy ;) przyjaciol

Gość wesolo w mej glowie
I jeszcze podziekuje ze trzy razy za: to, ze mam wspanialego, opiekunczego, uczciwego i kochajacego mnie partnera, z ktorym jestem bardzo szczesliwa, a ktory jest szczesliwy ze mna to, ze mam wspanialego, opiekunczego, uczciwego i kochajacego mnie partnera, z ktorym jestem bardzo szczesliwa, a ktory jest szczesliwy ze mna to, ze mam wspanialego, opiekunczego, uczciwego i kochajacego mnie partnera, z ktorym jestem bardzo szczesliwa, a ktory jest szczesliwy ze mna :D

heh, widzę że mój nastrój udzielił się też innym;) dziękuję.. ..za to, że już po kacu;) lepiej późno niż później;) ..za mile spędzony wczorajszy wieczór;) ..za za mile zapowiadający się dzisiejszy wieczór;) ..za pyszne gołąbki co starczą na pare dni i przez przynajmniej 2 dni nie będzie trzeba robić obiadu;) ..za to, że \"kacowy humor\" mojego Dziubka JUŻ minął - lepiej późno niż później;) jest taaaaki upierdliwy wtedy;)

Dziękuję za rozmowy z moimi synami za ich zdrowie i szczęście i same mądre pomysły :D za miłe spotkanie przy pysznym cypryjskim winie za to, że chudnę i osiągam wymarzoną sylwetkę za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za weekend taki jaki powinien być ( porządki, spacery, spotkania, filmy) 🌼 dziękuję za jabłka, miód, pyszne ciasto i obiadek też :) dziękuję ,że moje córki są świadome swojej wartości dziękuję, że wiosna tuż tuż dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że wszystko załatwiłam a wdzień i w nocy wszystko mi sprzyja

dziękuję.. ..że dziś basen, sauna, jacuzzi;) ..za to, że lada dzień moja bratowa urodzi i zostanę ciocią;) ..za miłą rozmowę z przyszłą teściową;) ..za to, że W KOŃCU nauczyłam mojego mężczyznę chować brudne skarpety do kosza na bieliznę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) nie chciałam wcześniej zapeszać, ale od dwóch tygodni grzecznie zanosi w to miejsce;) ..za to, że się kochamy ❤️

Dziekuję za basen, jacuzzi, saunę (Eeiden, to aż niewiarygodne, że robimy ostatnio to samo w tym samym dniou :D ) za moich przyjaciół, śmiech, żarty, relaks w ich towarzystwie za zdrowie i madrość moich synów za to, że mam luzy w pracy ostatnio :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję, ze tak sprytnie w pracy mi wszysko idzie dziękuję, za uśmiechy dziękuję, ze bdb relacje miedzyludzkie dziękuję, za spokojny wieczór dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim męzczyzną ❤️ dziekuję, ze w całokształcie wszysko odpowiednio się ukałada 🌼

Dziękuję za moją mądrość i rozwagę za to, ze moi synowie są zdrowi i mądrzy za te kawaly, obrazki, komiksy, dzięki którym się uśmiałam za to, że zmieniam się wciaż na lepsze i nie muszę zmieniać calego świata wokół mnie za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za pozytywne efekty mojej pracy dziękuje za moje córcie tak w całokształcie ❤️ dziękuję za zdrowie wszystkich mi bliskich i moje dziękuję, że obiad na dzisiaj ugotowany dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że dobrze wszstko jest dziękuję za prezenty wczorajsze, bez okazji i jeszcze za słonko na niebie

heh \"szukam..\", nie powiem zaskakujące;) Dziękuję.. ..za to, że moje Bejbe stara się rzucić palenie od wczoraj!;) ..za to, że dzisiaj taki ładny dzień; ..za sex;) ;) ;) ..za to, że jestem z mężczyzną, który mi ufa i jestem dla niego oparciem ❤️ ..za tych co są przy mnie i dla mnie;) ..za miłe wczorajsze popołudnie spędzone u babinki;)

Gość Jolciaaa
dziękuję za to,że zebrałam się w końcu na badania i wyjdą dobrze że synuś poszedł w końcu do szkoły po awanturze że nie zrobiłam mu przy tej okazji krzywdy;-) że z moją pracą wszytko się poukłada że nie wygrałam dziś w rmf fm 90 tyś, bo jutro wygram 100!!!! za alimenty, które mi dzis wpłynęły na konto;-D dzięki, dzięki, dzięki:-D że otworzę własną firmę, bo wszystko mi sprzyja:-D no i nieustająco: ze jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną (halo, Księciuniu, gdzie jesteś??? ile można czekać???;-) ;-) ;-)

dziękuję , że tak mi dobrze ze sobą 🌼 dziękuję ,za wczorajsze popłudnie ( i porządki i przyjemności) dziękuję ,że nam razem dobrze w naszym domku i żyjemy w zgodzie, zdrowiu i radości 🌼 dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, za to ciasto co je zrobię i pyszniutkie wyjdzie

Dziękuję.. ..za to, że mam jeden problem \"z głowy\", ..za to, że zaraz napalimy w piecu i będzie cieplutko, ..za to, że już jutro piątek; ..za to, że jutro W KOŃCU się wyśpię, bo mam na później do pracy; ..za pyszną rybkę zjedzoną u babci; ..za to, że G. już nie cierpi i że na pewno teraz jest jej lepiej.....

Dziękuję za pyszne flaczki z kurczaka za to, ze moje dzieci są zdrowe i dają sobie doskonale radę za te chwile, które są mi czasem dane :) za to, że mam zdrowe gardło za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję, że weekend przedemną i wyśpię się dziękuję, za dzisiejszą udaną imprezę dziękuję za pieniądze, niespodziewane ale zapracowane dziękuję ,za anioły , któreczuwają nad moimi córkami ❤️ (wczoraj jeden pięknie się popisał 🌼 ) dziekuję, za moje buty ,które gdzieś tam czekają na mnie ,a niedługo pojawią się w sklepie ;) dziękuję ,ze jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowednim mężczyzną ❤️ dziękuję za sfinalizowanie najważniejszych spraw zawodowych