Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziękuję za to że mogę czasem poleniuchować za to że moi synowie są zdrowi i mądrzy za to że wykonuję moją pracę szybko i dokładnie i mam z niej duże pieniądze :D za to że mam tulaśne koty, które mi mruczą, mnie grzeją, rozmawiają ze mną i w ogóle :D CZARY MARY ABRAKADABRA!!! za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję.. ..za nocne pobudki, choć czasami nie są mile widziane;) ..za spontaniczność.. ..tak jak ..pogodna - za moje buty, które gdzieś tam czekają na mnie a niedługo pojawią się w sklepie ;) ;) ..za zwrot podatku, który całkiem przyjemnie się zapowiada;) ..za to, że mój Dziubek cały czas nie pali, jest dzielny i walczy ze sobą;) ..za dzisiejszą przytulankową noc ❤️ ..za to, że zaraz sobie włączę film i się zrelaksuję;) ..za to, że B. mi ufa i oczekuje ode mnie wsparcia; ..za to, że ładnie rosną mi paznokcie;) ..za to, że kocham i jestem kochana, za to że się wzajemnie znosimy i wspólnie w przyszłość patrzymy ❤️

Dziękuję za wino i piwo , a co! za zdrowie i pomyślność wszelaką moich synów za komplement jaki mnie dzis spotkał :D za dobry film w tv za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziekuję, że jestem wolna od nałogów dziękuję za weekend pełen zasłużonego i błogiego lenistwa dziękuję za pizzę i szarlotkę dziękuję ze mam takie sprytne i rozsądne córcie i zdrowe ❤️ za moje zdrowie również dziękuję 🌼 dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ i za dobre samopoczucie moje i pozytywne nastawienie do życia dziekuję 🌼 dziękuję ,że wiem ,że zasługuję na dostatek a w dzień i w nocy wszystko mi sprzyja

Gość słoneczna dziewczyna
dziewczynki mam pytanie, nie na temat, wybaczcie ;) czy to prawda,że balsam do opalania po otwarciu wystarcza na jeden sezon a później traci swoje właściwości ochronne??

Dziękuję.. ..za to, że zostałam dzisiaj wyręczona w pracy i ktoś za mnie odwalił brudną robotę;) ..za miłe komplementy;) od płci przeciwnej;) ..za przepiękne, kolorowe sny;) mam nadzieję, że będzie ciąg dalszy;) ..za cudne zapachy, które umilają nam życie;) ..za spokój ducha.. ..za śmiech szczery, radosny, głośny;) ..za kawę!! za jej zapach, za jej smak i właściwości;) ..za to, że się kochamy, jesteśmy szczęśliwi i pragniemy być razem ❤️

Dziekuję za zmęczenie typu przyjemnego, jest takie :D za ciepłe jacuzzi za moich synów, którzy są zdrowi, szczęśliwi, wszystko im się dobrze układa za pyszny placek, śmietanowo-serowy, leciutki, cudo (nie pytajcie o przepis, kupiłam w pewnym miejscu) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Słoneczna dziewczyno, nie mam pojęcia co z tymi balsamami, ale też słyszałam, że się kupuje na określony rok, czy tam urlop, a potem trzeba wyrzucić.

Dziękuję bardzo, bardzo, bardzo za to, że jestemn zdrowa i moje dzieci są zdrowe za to, że mogę sobie czasem pozwolic na \"odrobinę luksusu\" za to, ze moi synowie dokonują w życiu słusznych wyborów za to, że sprawy urzędowe wszelakie idą mi jak po maśle za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ P.S. Robię mapę marzeń w czwartek. Kto zrobi też????

mapę mam :) dziękuję ,że wczoraj to załatwiłyśmy dziękuję ,że zdrowo szczupleję dziękuję, że to przeoczenie wyszło na jaw dziękuję ,ze zdrowie moich bliskich i moje dziękuję, ze jestem w szczęśliwym i trwałym,pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,że już sia zmoblilizowałam do pracy;)

Dziekuję za świetną współpracę z moim szefem :) za zdrowie i pomyślność moich synów za to, że jednak jestem potrzebna komuś za to, że jestem spokojna i opanowana ZAWSZE :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za piekną aurę za oknem i tą wokół mnie :) dziękuję za to ,że córcia moja zna swoją wartość, bo druga to napewno :) dziękuję, za pyszną zupę z grzankami i zostało jeszcze na dzisiaj dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną❤️ dziękuję ,że z A dojdę do kompromisu bez boleści dziękuję, że z każdym dniem jestem lżejsza

Dziekuję za to, ze jest mi komfortowo ciepło za zdrowie i pomyślnośc nieustającą moich synów za czytsośc jaka panuje w moim domu za to, że jestem szczupła i chudną mi nogi za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję ,że dobry weekend przede mną dziękuję za moje mądre córeczki dziękuje za wczorajsze filmowe popołudnie dziękuję za dobry sen dziękuję ,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerski z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za moje radosne samopoczucie dziekuję, że sobie wczoraj z R pogadałam o tym... :)

Dziękuję za to, że synek mojego braciszka urodził się zdrowy, duży i jeszcze raz zdrowy!!;) Jestem dzisiaj taka szczęśliwa, że mogę dziękować dzisiaj tylko za to, no i jeszcze za to, że zostałam ciocią;) ;) ;) ;)

Dziękuję za to, że wszystko dziś uprasowałam i to szybko (nienawidzę prasowania) za zdrowie moich synów za to, że im się wszystko układa jak najlepiej dla nich za mapę, którą zrobiłam wczoraj :) za wino, czasem trzeba za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Pogodna, trudno mi ten porządek utrzymac. Kiedyś słyszałam takie powiedzenie, że nie tam jest czysto gdzie mało brudzących tylko tam gdzie wiele sprzątających, i to prawda jest. No więc wydzieram się na domownikow, że zostawiają bałagan i nie sprzątają. Czasem nie mam juz siły, spory dom na mojej glowie. Ucieknę im kiedyś. :D

Dziękuję za to, że uporałam się z najpilniejszymi pracami fizycznymi i umysłowymi za to, że moi synowie sa zdrowi, cierpliwi i rozsadni za to, że wreszcie jest mi ciepło za ciepły dzisiejszy dzień :) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za parę utworków, które dzis mnie znalazły i bardzo mi się spodobały za moich synów zdrowie i szczęście za to, że odwaliłam sporo dobrej roboty (no trudno, że niedziela, za to na tygodniu będzie mniej) za ..hmmm..... za to, że się nie wywalilam na blotnistej drodze i doszłam do celu cała i zdrowa, aczkolwiek z lekka ubłocona w rejonach dolnych :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Mam nadzieję, że fakt, iż Was tu nie ma świadczy o tym, że pozytywnie spędzacie czas. :)

właśnie tak , pozytywnie spędzłam czas :) dziękuję za dobrze spędzony weekend (lenistwo ,praca,zakupy ,spacer, spotkania) dziękuję ,za piękno słoneczko dziękuje za zdrowie wszyskich mi bliskich dziękuję, że szczypiorek szybko mi rośnie i rzeżucha dziękuję, że jestem wolna od nałogów dziękuję, ze jestem w szczęśliwym i trwałym,pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że pieniadze płyną do mnie obfitym strumieniem ( na kolejne udane zakupy;) i jeszcze na samochód nowszy uzbieram )

Gość Jolciaaa
najpierw słowo z innej beczki: eeiden -gratuluję bratanka, bycie ciocią to fajna sprawa, zwłaszcza dużego i zdrowego chłopczyka👄 pogodna i szukam....właśnie się doczytałam,że jedna z Was ma dwóch synów, druga dwie córcie, a ja....po sztuce- syna i córcię:-D no to teraz podziękowania:-) dziękuję za to,że ten weekend się już skończył wreszcie( w pracy byłam :-( za to,że mój syn marnotrawny się nawraca i wczoraj był w kościele 2 razy!!!!!????? za to, że burza hormonów kiedyś mija, bo dwoje z tą dolegliwością to dla mnie za dużo;-) że z pracą mi się powiedzie i ją w końcu stracę i znajdę bardzo dobrą:-) no i nieustająco: za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną i za to,że już pojutrze środa i za to,ze jutro i pojutrze mam wolne:-D :-D :-D to chyba na razie tyle pozdrowionka

Ale gafa!!! [wstydzi się] Eeiden - oczywiście, ze gratulacje wielkie serdeczne z \"ciociowania\". :) To wielka przyjemnośc, zwłaszcza jak się swoich jeszcze nie ma. Ja tak miałam, najpierw śliczną siostrzenicę, dopiero potem moich łobuzów.;) \"Ciociuj\" więc długo i zdrowo. :D

dziękuję za perfumy dziękuję, że zamieszanie dnia dzisiajszego kończy się dziękuję za wiosnę dziękuję ,że moje córcie wszyskie okna pomyły ( sama się zdziwłam, porawki konieczne ale za tą ich inicjatywę dziękuję bardzo) dziękuję,że dzisiaj zrobię sobie spacerek dziekuję, że wszstko u mnie dobrze dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziekuje: - za to, że nowotwor z ktorym walcze od roku narazie sie nie uzłośliwił... - dziekuje za to, że 3 dni temu udalo mi sie odejsc od kogos kogo kochalam a kto mnie niszczyl, - dziekuje, za siłe która pozwala mi sie usmiechnąc, - dziekuje za wiare, ktora mi daje nadzieje na lepsze jutro, - dziekuje za rodzine i przyjaciół , którzy dają mi odczuć, że jestem wazna..

Dziekuję za spotkanie miłe w gronie przyjaciół, ze współnym gotowaniem i w ogóle za moich synów, ich zdrowie i szczęście wszelakie za to, że zrobiło się ciepło (przynajmniej po południu) :D za to, że się wyśpię jutro za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Lunes, podziwiam. Szczególnie za pkt 2. Tak myślę, że będziesz mieć coraz więcej powodów do dziękowania, bo silna z Ciebie kobietka.

dziękuję ,że legitymacja się znajdzie dzisiaj dziękuję ,za nowy sprzęt w pracy dziękuję, że pomimo znużenia mobilizuje się do pracy dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zafania zwiazku parnerskim z odpowiednim męzczyzną ❤️ dziekuję, że się wyśpie w weekend co prawda ale jakoś dotrwam dziękuję, za wysoką punktację z testów u mych córek i brak stresu 🌼 🌼 🌼

Dziękuję że nie usnęłam na stojąco, a już blisko było dzisiaj, ech ta pogoda chyba :D za moich synów, że są zdrowi, dobrze im się wszystko układa za pyszną drożdzówkę z serem, cudo za przebisniegi co mi już kwitną i za krokusy, co dopiero wylazły i lekko kolor płatków widać za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Jolciaaa
dziękuję za to,że już jestem rozwiedziona, bardzo:-D że jakoś dzielnie to przetrwałam, pomimo trudności-bardzo:-D za to,że skończyło się na jednej rozprawie, bo drugiej bym nie zniosła i gada zamordowała za to,że dziś przepięknie świeci słońce i aż chce się żyć za kaca, który mi już mija, a powody do świętowania były;-) ( patrz pkt 1:-D za moje przyjaciółki kochane co są zawsze kiedy potrzeba za dzieci moje kochane, zdrowe i mądre i rozsądne i wyrozumiałe;-) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️