Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo miły blondyn z grzywką

Ezoteryczna przygoda tarocisty-masturbanta

Polecane posty

Gość basia69
Halo!!! Jest tu kto???

Gość lubimy dżem
Zobaczcie to :) Przecież to o BMB. Opis pasuje idealnie: "Trolla od normalnych użytkowników odróżnia jeszcze sposób rozmawiania na forum. Agresja, skrajne ignorowanie zasad ortografii i przechwalanie się - to główne cechy internetowego pieniacza." No BMB jak żywy ;) Tu możecie o nim jeszcze poczytać :) http://technologie.gazeta.pl/technologie/1%2c81010%2c5662826%2cTrolle___internetowi_pieniacze.html

Gość hygenista__3
-Tym co masz akurat w swoim żołaju - wyjaśnił cierpliwie Pisarz - zdaje się, że nie strawiłeś jeszcze do końca podrobów sprzed kilku godzin? -Faktycznie! - ucieszył się Gargamel. Przybrał pozę zadumanego fleminga i nagle wystrzelił potężną dawką pomarańczowo-zielonych wymiotów prosto na prawą flankę Blondyna i częściowo na krocze Matyldy. Powstało z tego chwilowe zamieszanie ale w końcu jakoś z tego wybrnięto: Hygenista ułożył zemdloną Lampkę wygodnie w wannie (przy okazji umył je co nieco...) a Lubelak i Brunet, po krótkiej choć krwawej walce na pięści dogadali się kto chłepcze z której strony. Ostatecznie Brunetowi przypadły wymiociny na sromie Matyldy, natomiast Lubelak uruchomił ozór na Blondynie. Blondyn zaś rozpoczął ekcytujący taniec brzucha z gaśnicą z środku. Trzeba przyznać, że praktyki pobrane w tym zakresie od Mistrza Reiki Hu-Jciw-Pysk bardzo się mu przydały i widowisko było przednie. Po paru minutach wszyscy jak urzeczeni wpatrywali się w wymyślne figury, elipsy i spirale, które prezentował tarocista. W pewnym momencie jednak przedobrzył - zbyt gwałtowny skręt w okolicach wstępnicy spowodował uruchomienie bolca u wylotu urządzenia. Z gaśnicy zaczęła wydobywać się - i to pod ciśnieniem 15 atmosfer - piana, która przecież gdzieś musiała znaleźć ujście... Najbliższe sekundy miały okazać się niezwykle interesujące... :-D

Gość niedopałek
W tym czasie Musztarda przyglądała się z chciwością przez niewielkie okienko... -uuu jakie to miłe zaskrzeczała obnażając górną wargę tak że widac było przegnite czarne górne zęby -podoba Ci się ? usłyszała głos za nią,to Zejman odszedł z tyłu i zaczął się ocierać o jej bezkształtne galaretowate poślady. -o bradzo! jestem taka podniecona ! rzekła , po czym donośnie pierdła wczorajszym niezbyt udanym obiadkiem Zejman widząc jej podniecenie ,rozochocił sie tak że stanął mu członek,kosmaty jak u małpy człekokształtnej -Najpierw gra wstępna ,poprosiła ujadajac jak nosacz w ruji. Zejman widząc jej błagalny wzrok zaropiałych ocząt ,naoliwił wielkiego sztucznego fallusa z przeceny ,i zabrał sie do dzieła.

Gość matyldo miło że się
przyłączyłaś ale stylem odstajesz. I to bardzo. I jesteś taka przewidywalna:O Nie rozumiem tylko dlaczego swojego fagasa próbujesz wepchnąć w opowiadaniu musztardzie?

Gość niedopałek
:P

Gość niedopałek
Powinniście być mi wdzięczni,w końcu wrowadziłam innych bohaterów ,bo wasz serial stawał sie już nudny i monotonny jak w czeskiej telenoweli :P

Gość matyldo miło że się
wdzięczność wdzięcznością ale nie odpowiedziałaś na pytanie :O

Gość z taki talentem to ja nie wiem
czy powinnaś pisać a co dopiero mówić o wdzięczności :P

Gość wprowadźcie jeszczee
tego amanta który to sam nie wiedział coby tu sobie w tyłek zaaplikować:D

Gość no proszę powiedziałby
człowiek, że ta matylda to w ogóle nie ma fantazji i polotu ale jak przyjdzie do wymyślania "co by tu sobie w dupę wsadzić" wyłazi z niej intencja wszystkimi poluzowanymi szparami :D Autorzy 🖐️

Gość to prawda jesteś niezwykły
Blondyn wyprężył się, wywrócił oczy białkami na wierzch, zacharczał, zaguglał i trysnął gęstą pianą ze wszystkich otworów niczym fontanna. Ogłupiała Matylda wysunęła język spomiędzy śliskich warg i patrzyła jak urzeczona na swe maleństwo. Lubelak podrygiwał w białym deszczu zbrukanym gdzieniegdzie Blondynowymi złogami wypłukiwanymi ciśnieniem gaśnicy. Garguś dokonując niebywale ekwilibrystycznej sztuki zwinął się w kłębek i zalękniony ssał intensywnie własnego penisa. Hygienista, Pisarz i Lampka odskoczyli od okna, którego brudna szyba wpadła z głośnym brzękiem do środka a w błyszczących kawałkach szkła ukazała się rozczochrana głowa Zejmana. - Matyldziu – krzyknął rozdzierająco i zakasawszy barwną spódnicę wskoczył do pokoju – Kochana ty moja najdroższa – stękał poprawiając grube rajtuzy z wielkim klinem opinające ściśle brzuchatą sylwetkę. Matylda zawyła z rozkoszy. Grono jej adoratorów stale rosło a wszak jej nienasycona picz swędziała i domagała się nowych bodźców. Rozłożyła szeroko nogi i przyjęła w siebie stopę Zejmana obutą w gustowny czerwony kalosz. - Dzień dobry – rozległo się za oknem – Czy to państwa zguba? Kobieta w brązowym płaszczyku upstrzonym jesiennym deszczem zajrzała po pomieszczenia wskazując na Zejmana. - Robił stiptiz na przystanku- dodała nieco speszona - a spytany o miejsce zamieszkania podał Policji ten adres. - Musztarda? – parsknęła Matylda z odrazą – To są moje peny, moje i tylko moje. Zapamiętaj sobie – zapluła się niczym ząbkujące niemowlę. - Dobrze pani trafiła – Hygienista wyciągnął pomocną dłoń do kobiety – zapraszamy na herbatę. - Z przyjemnością . Niczym łania przeskoczyła zwiniętego w kłębek Gargusia, obeszła szerokim łukiem Matyldę sczepioną z Zejmanem i przemknęła obok nadal tryskającego pianą Blondyna. - Czy mogę do herbaty dostać ciasteczko? Pisarz uśmiechnął się czując bratnią duszę. - Nawet kanapkę z masłem. :D 🖐️

Może ty lubisz dżem, ale intuicją nie grzeszysz, ani zbytnią inteligencją, przykro mi z tego powodu. Autorom dedykuję: Przybiega mały Jacuś z płaczem do mamusi. Mamo, chłopcy na podwórzu śmieją się ze mnie, że jak byłaś ze mną w ciąży, tato rzucił w ciebie płytą gramofonową, a mi się przecież nic nie stało.....nie stało..... nie stało.....nie stało.....

Gość niedopałek
Chłopaki powtarzają się nie ma co tu kryć,staje sie to coraz mniej śmieszne :O

przeczytałem artykuł, spełniasz wszystkie warunki, pomimo tego, że twierdzisz " lubimi dżem", trolla internetowego.

Gość bardzo miły blondyn z grzywką1
Hygienista dostojnie odkrajał z bochna wielkie aromatyczne kromki chleba, Pisarz suto smarował je masłem, Lampka parzyła herbatę a Musztarda ozdabiała kanapki czerwonymi plamami dżemu truskawkowego. - Ratunku – wrzeszczał ktoś opętańczo w pokoju – Utknąłem. Zejman miotał się niczym schwytany w przemyślną pułapkę tłusty borsuk. Noga uwięzła mu w Matyldowej pochwie i za nic nie chciała wyjść. - Zejmanku – sapała uspokajająco – przecież masz tam kalosz więc nic ci się stać nie może. - A pewnie, że mam – warknął a w jego głosie nie było już śladu wcześniejszej czułości – Pewnie, że mam. Bo ja zawsze uprawiam bezpieczny seks. - Aaaa – westchnęła ze zrozumieniem – więc te traktory na podeszwach chronią cię przed poślizgiem. - Nie – wysapał purpurowy ze złości szarpiąc nogą – guma chroni mnie przed syfem. - To ja się obrażam – beknęła płaczliwie Matylda i ukryła mokrą od potu, łoju i łez twarzyczkę w pokrytym pianą odbycie Blondyna. - Powróżyć ci – ucieszył się Blondyn i piardnął wzbijając białe bałwany gaśnicowej piany oraz wyrzucając ze swego wnętrza wielki kosmaty łeb Matyldy. Ponieważ topik cieszy się powodzeniem już tylko u twórców i bohaterów opowiadania. A jak twórcy są mi mili, tak bohaterowie wręcz przeciwnie, zatem przychylam się do wcześniejszego wniosku i zakończenia tego wątku. Jak myślisz Hygienisto? :D 🖐️

Gość salamandrrra
o przepraszam, zgłaszam drobną korektę- ja też czytuję regularnie :D Zwłaszcza riposty bohaterów ;) A wobec jawnie zadeklarowanej niechęci do bohaterów opowiadania nieśmiało zapytam: czymże sobie zasłużyli ? :D

Są wdzięcznym tematem. Można powiedzieć, że wyróżnili się inteligencją, zainteresowaniami i obyciem zatem zostali opisani. Przypominam, że każdy miał (i ma nadal) możliwość wzięcia udziału w zabawie i wprowadzenia nowych bohaterów (z kórego to przywileju skorzystała ostatnio Matylda kryjąc się pod różnymi nickami). Ale jest nas niewielu więc nie wiem, czy jest sens ciągnięcia wątku. :D 🖐️

Gość salamandrrra
Cóż, lekkość pióra nigdy nie była moją mocną stroną. Pewnie nie tylko moją ;). czytelnicy, wpisywać się, bo autor narzeka na frekwencję...

Gość hygenista__3
Pisarzu - myślę, że tak... kończmy to. I tak pewnie jeszcze kiedyś coś wyprodukujemy. To co - jutro po ostatnim odcinku? :-)

Gość taka _tam
ale zróbcie na koniec jakąś fajną finałową rozpierduchę! :-D

Gość lampka polnocna11
O NIE ! absolutnie sie nie zgadzam !:) poza tym grono waszych czytelnikow jest zdecydowanie wieksze niz myslicie :)

Gość hygenista__3
Ogólną przyjemną atmosferę przerwał Brunet. -Tego... hmmm... - powiedział, spoglądając na zegarek - powoli musimy zacząć porządkować. Za kwadrans wraca mój tata. -Jak to? - zdziwił się Pisarz, parskając okruchami chleba - to nie twój lokal? -No nie - przyznał Brunet - tata wyrzucił mnie stąd rok temu za nieróbstwo, pijaństwo i onanizm. Moge przychodzić raz w tygodniu i się najeść, pod warunkiem że wzorowo posprzątam mieszkanie. Po ym wyznaniu zapadła śmiertelna cisza. Lampka podjęła straszliwy wysiłek i ogarnęła wzrokiem pomieszczenie. Przedstawiało obraz nędzy i rozpaczy. Na podłodze pozostało sporo podrobów, kilka krowich ogonów rozkładało się po szafami i tapczanem. Dywan aż chlupał pod stopami od najróżniejszych wydzielin - śluzu, śliny, nasienia, moczu, wymiocin i kału. Ściany pokryte były pianą gaśniczą. Żyrandol, na którym huśtał się wcześniej Gargamel ledwo trzymał się sufitu. -Mam lepszy pomysł - oznajmił chytrze Blondyn - my po prostu za 13 minut spier.d.olimy a ty posprzątasz sam! Zresztą mogę ci powróżyć i niechybnie wyjdzie, że tata dziś się nie pojawi bo właśnie odbywa stosunek heteroseksualny z Danutą Śledziewską, lat 44, zamieszkałą w Pułtusku ulica Damy Pik 32/12! -Właśnie - potwierdził Lubelak - a my tymczasem pobawimy się w kłębek wełny! -Kłębek wełny! Kłębek wełny! - radośnie zaryczał Gargamel Nie zważając na bezsilne protesty Bruneta, Lubelak, Gargamel, Blondyn, Matylda, Zejman i Fujszczur rzucili się na siebie i wkrótce utworzyli okrągły splot ciał. Nie sposób było określić czyj członek należy do kogo, stanowili prawdziwą jedność. Ze środka kłębu słychać było posapywania i odgłosy ssania. -Tocz nas! No tocz nas! - wrzasnąl ktoś z wnętrza Lampka zlitowała się i za pomocą mopa zaczęła toczyć kłębek tu i tam po pokoju. Pisarz nachylił się do Hygenisty -Masz czysty odbyt? Jeśli tak, to pora się ewakuować... Przypuszczam, że wróżba Blondyna jest jak zwykle gówno warta i tata przyjdzie za 8... nie, już za 7 minut... :-D

- Zaprawdę powiadam Wam – głos natchnionej Musztardy brzmiał niczym dzwon – nieładnie pozostawiać bliźniego w biedzie. Zaskoczeni patrzyli na nią niczym na zjawiskowy spodek kosmiczny, który przybył na ziemię w celu poznania inteligentnych form życia i wybrał jako typowy egzemplarz Matyldę. - Ojej – żachnęła się – żartuję przecież. Chwyciła dwie pajdy chleba z dżemem i lawirując zręcznie pomiędzy nieczystościami dotarła do drzwi. Pisarz z Hygienistą szli za nią krok w krok niczym grzeczne kaczęta za panią matką a Lampka mocniej pchnęła mopem rozchichotany kłąb lepkich ciał w kierunku balkonu i pobiegła za nimi. - Miło mi było was poznać – na korytarzu Pisarz serdecznie potrząsał ich prawicami. Podniosły nastrój psuły nieco truskawkowe wąsy zdobiące nieogoloną górną wargę. - Ja też się cieszę – Lampka wylewnie obściskała towarzystwo. - Muszę przyznać – Hygieniście głos drżał ze wzruszenia – że znajomość z wami była dla mnie prawdziwą przyjemnością. Nieczęsto dziś można spotkać tyle czystych odbytów w jednej kuchni. Takie zagęszczenie higieny to istny rarytas. Musztarda przełknęła większy kęs. - A może pójdziemy na piwo? Patrzyli na siebie przez chwilę i biegiem, niczym płoche źrebięta, pognali do knajpy „Batonik i Wycior” oddać się drugiej ze swoich ulubionych czynności. I pili długo i szczęśliwie. A co z Lubelakiem, Blondynem, Brunetem, Matyldą, Zejmanem, Fujszczurem i Gargusiem spytacie? Ano toczyli się niczym opowieść, niczym świat i historia, która to lubi kołem się toczyć, niczym kulka toczona przez żuczka gnojarka. Raz wstrząsani wybojami, raz lecąc gładko z górki na pazurki, ale zawsze razem, zawsze nago i zawsze na brudasa. Dziękuję czytelnikom i twórcom (zwłaszcza Hygieniście – pisanie z Tobą to czysta przyjemność, kupa zabawy i uciechy. Jesteś prawdziwą kopalnią pomysłów i facecji. Mam nadzieję, że spotkamy się w jeszcze niejednym wspólnym utworze) Pozdrawiam Pisarz_niezrzeszony :D 🖐️

Gość hygenista__3
Ja również pozdrawiam Szanownych Czytelników (tych z Jasnej Strony Mocy, rzecz oczywista...;-) ). Pisarzu - z mojej strony analogiczne wyrazy uznania! Było wielce OK! :-D Do zobaczenia kiedyś tam...

Gość smutasek złamasek
🖐️

Gość za szybko się skończyło
dla mnie to moglibyscie to ciągnąc w nieskończoność:)

Gość lampka polnocna11
Pociesza mnie tylko nadzieja na rychłe ponowne spotkanie :) Zalączam gorące uściski z polskimi ogonkami :)