Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo miły blondyn z grzywką

Ezoteryczna przygoda tarocisty-masturbanta

Polecane posty

Gość bardzo miły blondyn z grzywką1
to, żeś już tak oślepła, pisdo zimna

Gość bardzo miły blondyn z grzywką1
że ci lupa potrzebna, mniej denaturatu, menelko!

Gość trtr
Obiekty można poznać innymi zmysłami, tylko te obiekty muszą najpierw istnieć. Ale to było tak w powietrze rzucone, nie ma przecież z kim rozmawiać w tym momencie.

Gość uważny obserwator topiku
Zauważyliście, że jak tylko pojawi się tu ktoś inteligentniejszy od ameby to BBB natychmiast go zbluzga??? A jak pojawi się ktoś o IQ zbliżonym do niego - choćby Matylda - to błyskawicznie liżą sobie dupy??? :D :D :D :D Dawajcie dalej autorzy :D

Gość trtr
Jakoś tak, z powodu tego porównania, poczułam żal nad amebą.

o, jaka miła wymiana zdań, no tak jak się spodziewałem listę głupków odwiedzających ten topik otworzyła 1. lampka północna 11 2. bardzo miły blondyn1 3. trtr, niezawodna 4. uważny obserwator topiku, kolejny głupek Następnych proszę, kandydatów na głupków.....

Gość lampka polnocna11
co do cmokania cie w chuj.a :D nic z tego - przyjemnosc musi byc obopolna :D

Gość trtr
lampka... przestań już nawet poruszać ten temat... pomysłodawca jest niebezpiecznie blisko obrzydzenia nam seksu

Gość lampka polnocna11
fakt:)

Gość lampka polnocna11
najgorsze jest to ze mi podobnie jak innym tez zarobal nick i jak pomysle ze gdy zapada zmrok on sie przebiera za lampke to az mi ciarki po plecach przechodza ....

Gość lampka polnocna11
nie zarabal a zapierdolil a co do ciarek gdy o tym mysle to sie zgadza:)

Gość anais ninja
wyglada na to, ze bardzo miły blondyn cierpi na jakis kryzys tozsamości. najpierw zaczął podiwaniać cudze nicki, następnie skasował swoje własne pseudo, a teraz usiłuje przejąć tozsamość bardzo miłego blondyna z grzywką. czyżby za bardzo utozsamił się z postacią głównego bohatera i przestał odróżniać fikcję od rzeczywistości...?

Gość gżegżółka lancetowata
hehe, ten półgłówek ledno odróżnia noc od dnia... :-D najlepsze jest to, że on chyba naprawdę myśli, że wchodzący tu ludzie nie widzą tych jego pożałowania godnych gierek z nickami :-D co za młot :-o :classic_cool: Autorzy! (hygenista - blondyn z grzywką) jesteście świetni, czekamy na jeszcze! 🌻

Gość trtr
on po prostu "nie musi udawadniać że jest idiotą"

Gość krzyś kibic
Bo już to udAwodnił dawno temu ;)

Gość sdalej dalej wio dalej
Piszcie Kochani :D

odkąd zacząłem nadzorować swój topik, już mogę sklasyfikować głupków tu zaglądających. Pierwsza kategoria to głupki aktywne do, których należy autor orange bmb z grzywką, oczywiście hygenista z mutacjami, oraz głupki figuranci, których szeregi powiększają się, o onasis ninja, gżegżółka lancetowat, krzyś kibic. Zapraszam do zasilania szeregów głupków figurantów, aktywnych na razie jest nadmiar. Baj, do miłego.....

Dziękuję za podnoszenie topiku! Zawsze miałam problem z jego znalezieniem, ale od czasu, gdy nasza forumowa kserokopiarka zaczęła tu pluskać intelektem, chlapać mądrością i czkać filozofią moje życie stało się piękniejsze. Topik zawsze na górze :D Dopisz mnie blondasku z łaski swojej do tej listy albowiem miło mi będzie bardzo znaleźć się w tak szacownym, uzdolnionym i wysublimowanym gronie, gdyż grona nie hańbi znalezienie się nawet na liście idioty. PS. Znając już twoją słabość do czarnych nicków robię ci świadomie łaskę i przyjemność gdyż uważam, że każdy zasługuje na odrobinę przyjemności w życiu. Nawet bezproduktywny prostak, cham, wulgarny wieprz i skurwysyn :D

Gość sdalej dalej wio dalej
:D

Gość hej autorzy i czytelnicy
jeden z bohaterów opowiadania ujawnił się na forume :classic_cool:

lasiczka, na czarno nikt się nie podszyje, jak na głupka czarnego, to i tak dużo napisałaś, zajmujesz szacowne ósme miejsce, a może pierwsze jako głupek czany, co wybierasz?, a ty kapral jeszcze raz chcesz się załapać, jako głupek dubeltowy, tak samo jak trtr. Z tymi wszystkimi blondynami tu na topiku, to ja mam tyle wspólnego, głupi Polaczku z Kaczolandu, co końska dupa z batem. Panimajesz, bladź Natasza.....

Gość uuuu nawet cyrylicy nie zna
matoł i pisze polskimi :D

Gość hej blondi matołku
chyba twój kolega się znalazł :D

Gość lampka polnocna11
to jestes daleko za mna :)

Gość uuuu nawet cyrylicy nie zna
To się głąbie pisze staro-cerkiewno-słowiański ale jak widzę, ty pewnie własne imię piszesz z błędami :D