Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko szczeze

czy facet ktory mieszka 4 lata z kobieta

Polecane posty

Gość tylko szczeze
spi ze mna ,,,nago...;)) jak mu robie laske to jest ok no nie wiec nie impotent;)) pieprzony egoistyczny smiec lub samiec;))

Gość tylko szczeze
;))

skarbie ja chyba wiem co jest przyczyna braku sexu z Twoim facetem. powiedz mi jak dlugo on gra w te gry i ile godzin dziennie?

skarbie ja chyba wiem co jest przyczyna braku sexu z Twoim facetem. powiedz mi jak dlugo on gra w te gry i ile godzin dziennie?

Gość gracz nałogowy
Te, ewelinka, ale od gier to Ty sie odpierdol! To jego swiete prawo zeby sobie po pracy zagrac!

Te nalogowy graczu, nie rozmawiam z Toba wiec sie bujaj. prawo to on ma takie zeby dbac o swoja kobiete.

Gość tylko szczeze
A wiec tak;)) wstaje kolo 12 ,zje sniadanie i gra ;)) do godziny 14 ;)) potem jest w pracy do 23,30 . przyjezdza wypija piwo i ja ide spac a on do gier ;))do 3 rana;)) w weekend potrafi 12 godzin;))

Kochana wiec mozesz mi zaufac ze to definitywnie przez gry! skad wiem? znam wiele takich przypadkow i jest dokladnie tak jak opisujesz! polega to na tym, ze wlasnie grajac on sie wyzywa, uwalnia w ten sposob swoje emocje. po grach juz zupelnie nie nadaje sie do niczego... powiem Ci tak, jezeli byscie tylko sprobowali pojechac na jakies wakacje i on sprobowalby sie od tego oderwac to zaufaj mi, wszystko wygladaloby inaczej. jest to dosyc ciezki przypadek ale napewno da sie to jakos rozwiazac. zycze powodzenia i glowa do gory zlotko!

Gość tylko szczeze
Witaj;)) Czy zajmujesz sie profesjonalnie takimi przypadkami? na wakacje nie pojedziemy ,kupilismy mieszkanie ,jestesmy splukani;)) ja nie wiem jakich argumentow uzyc przeciwko niemu ;)) napisz prosze wiecej;))

Gość a w co...
on gra? jakie gry???

no to sprobuj jakiegos innego sposobu abyscie byli sami zdala od gier :) tak zajmuje sie takimi przypadkami. jak bede w domu to napisze Ci kilka rad, ale poniewaz nie znam czlowieka, nie czy beda one mialy zastosowanie. A Ty energiczna trzydziestko nie wiesz o czym mowisz wiec lepiej moze sie nie wypowiadaj. pozdrawiam xxx

Gość tylko szczeze
Dzieki ;))

Gość tylko szczeze
A wiec jezeli narzucam sie z seksem;)) on moze miec stres;))?

Gość luuuuuuuuuuu
hejka, my mamy po 32 lata i też to samo, choć mój nie gra na kompie, ostatio zrobiłam mu straszną awanturę choć to napewno nie pomogło. Rady na to chyba nie będzie, poprostu taki typ.

Gość tyr576ti8i8i8i8i8
to co kurwa ma zrobic;))

Gość u0pop pkjkokop
ale ja znim rozmwawialam ladnie milo cieplo i kurwa nic... 100 razy mowilam ze to koniec i co kocham cie mowi... na co dzien na rekach nosi... dajcie pomysly;))

Gość tr5yhrt5uyeuj

Cytuję.... \"dziewczyny ja probowalam rozmawiac to tylko slyszlam ze on ma stres przez te moje nagabywanie ,wrzeszczenie itd jezeli chodzi o dzieci nie wiem czy to problem bo w Polsce dzieci byly za sciana i byl sex A druga sprawa dzieci byly w lutym 2 tygodnie w Polsce i co zero sexu! Grozilam odejsciem ale on twierdzi ze bardzo mnie kocha ,zreszta tak na codzien to prawie na rekach mnie nosi sprobuje byc mila ba bardzo mila przez jakis czas ok? moze to cos zmieni.ale mnie nosi i jak na niego patrze to wyzwala mi sie agresja rozumiecie ,jestem wsciekla ; Bo moglabym miec kazdego no prawie kazdego faceta do lozka\" Jeśli wrzeszczysz na niego to się nie dziw, że woli grac. Nie wiem, czy się orientujesz, ale dzieci rosną. Kiedyś mógł na to nie zwracac uwagi, teraz może byc inaczej. Zresztą może właśnie o to chodzi - może zrobiłaś mu kiedyś awanturę o sex jak dzieci były w domu? Podważyłaś jego męskośc? Przypomnij sobie. Jeśli tak, to długo potrwa zanim będzie chciał od Ciebie cokolwiek. A jak wyzwala Ci się agresja na jego widok to też świetny sposób na zainteresowanie faceta seksem. Podobnie jak grożenie odejściem czy twierdzenie, że mogłabyś miec każdego.

Gość tylko szczeze
Podpisuje sie pod ostatnim postem;)) Masz racje ale czasami nie wytrzynuje psychucznie. Przeciez caly rok sie nie darlam na niego to sie nasililo ostatnio ,nie daje rady;))

Ale darcie się nie rozwiąże problemu. Zresztą fochy, obrażanie się, docinki, wyzłośliwianie się też nie. Nie podważaj jego męskości, ale nie przesadź w drugą stronę bo uzna, że robisz sobie z niego jaja. I nie licz na to, że trzy dni bycia przemiłą i przesympatyczną załatwią sprawę. Wyślij dzieci do kina.

Gość tylko szczeze
dzieci do kina;)) Kino odpada ale postaram sie na sobote zarezerwowac Hotel z kolacją;))

No, zaczynasz dobrze kombinowac :) I od razu powiedz mu zwyczajnie "przepraszam". Za całokształt. Schowaj swoją dumę głęboko w buty. O ile zależy Ci na nim i na Waszym związku.

Malo_stanowczy ma 100% racji. Nie mozesz go przede wszystkim stresowac ani na niego wrzeszczec. to sprawi ze zbuduje on wokol siebie jeszcze grubsza tarcze. Po pierwsze musisz mu uswiadomic ze jest problem. Tylko musisz to zrobic w delikatny sposob, bo jesli chodzi o sprawy lozkowe to jak kazdy wie, faceci sa bardzo wrazliwi :) najlepiej umow sie z nim na rozmowe, zapytaj kiedy moze znalezc dla Ciebie godzine, poniewaz chcialas z nim pogadac. nie wolno Ci jest powiedziec musimy teraz porozmawiac bo to wazne. poprostu grzecznie sie zapytaj kiedy mozecie porozmawiac. wyjasnij mu ze jest wspanialym facetem i ze go kochasz. powiedz, ze zdajesz sobie jednak sprawe z tego co sie dzieje. ze was zwiazek nie wyglada tak jak powinien. powiedz tez ze rozumiesz ze on ma swoje hobby ale ze tez ma zone, ktora go kocha i ktora on przez swoje hobby zaniedbuje. powiedz ze wcale nie oczekujesz od niego zeby calkowicie zrezygnowal z gier ale zeby poswiecil Ci choc troche czasu. zaproponuj jakies rozwiazanie. wyznaczcie dni w ktore on bedzie poswiecal na granie i dni ktore bedziecie spedzac tylko razem. musisz mu koniecznie dac do zrozumienia jak wazny jest dla Ciebie wasz zwiazek. staraj sie organizowac jak najwiecej chwil sam na sam. masz mnostwo mozliwosci. moze to byc tak jak powiedzialas hotel z kolacja, ale moze to rowniez byc zwykly spacer do parku. na poczatku najwazniejsze jest zeby on zrozumial ze mozna spedzic fajnie czas nie grajac w dodatku w towarzystwie takiej wspanialej kobiety jak Ty. Gry w tym momencie daja mu to czego potrzebuje, czyli rozrywke, rozladowanie emocji. po skonczonym graniu on jest zmeczony, rozladowany, bez energii. dlatego nie ma ochoty na sex. musisz probowac kochana, najlepszym poczatkiem bedzie rozmowa. i wiem ze probowalas juz wiele razy... ale tym razem zmien taktyke! musisz tez wierzyc w siebie i byc przekonana ze Ci sie uda. to bardzo wazne, bo jezeli on zauwazy ze Ty nie odpuscisz, moze zacznie myslec ze moze naprawde czas cos zmienic. pamietaj tylko, nie krzycz, staraj sie zalatwic wszystko pokojowo, uswiadom mu ze nie jestes jego wrogiem tylko zona i ze jestes w stanie zaakceptowac wiele rzeczy ale tylko wtedyu gdy on wykarze zainteresowanie Toba. pozdrawiam i mam nadzieje ze Ci sie uda :)

Gość tylko szczeze
Witam;)) Ewelka i Mało-Stanowczy dziekuje wam bardzo ,macie rację ;)) Juz do mnie dotarło .. Odezwe sie w Poniedziałek jak pojdzie do pracy i wam napisze nie zapomnijcie o mnie ;)) pozdrawiam was .

Gość tylko szczeze
;))

Gość nie no kurna ja sie nie dziwie
ze sie dziewczynie wyzwala agresja jak na niego patrzy a od roku sie nie kochali. moze miec laska innego faceta a jednak to ciagnie, to z niego egoistyczna swinia ze nawet nie probuje problemu rozwiazac. jak nie bedzie chcial rozmawiac to postaw warunek albo wizyta u specjalisty albo odchodzisz. co to ma byc kurka za celibat?

Gość nie no kurna ja sie nie dziwie
grac to ma sile a kochac sie nie ma sily? nie moge tego pojac. a moze mu jakos pospuje tego kompa co? tak zeby sie nie wydalo ze to ty jak jestescie splukani teraz to nie naprawi i jesli to nalog mu przeszkadza to moze od tego nalogu odsapnie i wroci do rzeczywistosci.