Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terefere ku ku

JAK PODOBA WAM SIĘ TA SUKNIA??

Polecane posty

Kasia, podejrzewam ze te firmy nie zajmuja sie szyciem tylko sprzedaza, nie zauwazylam na tamtej stronce wzmianki ze te modele wymyslili ich projktanci.

Gość kasia kasiaczek kasiula
Pisałam na tego maila i dostałam odpowiedź że to ich krawcowe po zdjęciu miary szyją wybrany model. Można pojechac do nich na zdjęcie miary.... Wiekszość sukienek które mi się podobały kosztują od 1100 - 1400 zł.... Ciekawe czy ktoś może zamawiał juz taką suknie w Madame Blanche

Kasia, zaraz ci podam link udowadniajacy ze nie szyja tylko sprowadzaja gotowe z chin, maja na tym od 500zl - 700zl zarobku wiec nawet stac ich na krawcowe ktore dopasuja do figury.

Ok czekam :)

Ta kojarze bardzo dobrze bo nawet nad nia myslalam. Link do twojej strony za okolo 1000 zl http://www.madameblanche.pl/160.html A to link do tej jako chinskiej, ze strony angileskiego ebaya http://cgi.ebay.co.uk/New-Sexy-Wedding-Bridesmaid-Evening-Prom-Dress-Gown_W0QQitemZ360082509188QQcmdZViewItem?hash=item360082509188&_trkparms=72%3A12%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

Cena za ta od sprzedawcy z ebaya to 83.88 funtow czyli cos okolo 350 zl! Dzieki dzisiejszym naszym spostrzezeniom na pewno nie kupie modelu z takich stron jak ta maggi...:) Ale skoro maja sklep to mozna przymiezyc, ten plus. Ta druga strona co podalas wyglada porzadnie, pisza ze szyja i projektuja, ale nie koniecznie wszytskie w katalagu musza byc wymyslone i uszyte przez nich.

Napisałam maila do autoryzowanego sklepu w wawie podanego na stronce maggie sottero. Zobaczymy co m odpiszą :)

Ej, pomylilam nazwy. O tej porzadniejszej firmie piszac mialam na mysli ta maggie... a tej w ktorej tylko sprzedaja madameblanche

Gość bzykbzykbzyk
Nie za bardzo mi się podobają te suknie, jak dla mnie zbyt "księżniczkowe" - za duże te treny i doły. Nie jestem księżna Dajana, żeby w takim kolosie występować. Ale przyznam, że jeśli wykonanie dorównuje zdjęciom, to mogą się one podobać. Z tych wklejonych przez autorkę to najbardziej druga, a w trzeciej - piękna góra.

Gość bzykbzykbzyk
Pompadura, tę sukienkę z linku widziałam na dziewczynie. Szczerze mówiąc wyglądała bardzo nieciekawie, a wszystko przez to, że miała szerokie ramiona i ten gorset dodatkowo tak śmiesznie jej piersi podniósł, że wyglądało to jakby miała je pod samą brodą. Jednym słowem jak atletka przebrana w suknię ślubną. Naprawdę nie sama suknia się liczy, lecz to czy dobrze w niej wyglądasz. http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=47&style=A476