Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CaramellaChica

Mam 16lat i jestem w ciąży..Co robić?//

Polecane posty

Gość analeeeekkkk
po sześciu tygodniach stwierdza lekarz badanie z krwi wcześniej ale ty raczej go nie zrobiłaś wiec co test :):) hehehe

Gość a kto ci tę 3tygodniową
ciążę wykrył? To raczej niemozliwe. Pewnie prowokacja

Gość a nie za mloda
jesteś na seks taa zeszyciki piórniczki i ciąża rany boskie:)

Gość bedziesz mlada mama
a później młodą babcia jak córeczka pójdzie w ślady

Gość ksiazki oprawione plecak
spakowany???hmmm????

Gość kropleka*
Co robic? Powiedziec rodzica i poprosic o pomoc. Nie bac sie ich, bo oni tylko Ci pomoga. Jesli partner jest w porzadku to mozesz zdecydowac sie na dziecko, jesli nie chcesz go to usun. Wybor nalezy do Ciebie. Ja zaszlam w ciaze jak mialam 15 lat czyli w Twoim wieku mialam juz malego brzdaca kolo siebie a na chwile obecna za 3 miesiace bedzie mial 3 lata. Ja urodzilam i nie zaluje. Kocham swojego synka ponad zycie i nie wyobrazam sobie zycia bez niego.

narqzie się nie załamywać... to naprawdę nic pewnego, musisz poczekać trochęi ponowić tes, oraz ponownie udać siędo lekarza... nie łam się przedwcześnie, jak będzie już to pewne to wtedy będzie zmartwienie, pomyśl że jeśli jesteś w ciąży to będziesz ty i dziecko, nie tylko ty, będziesz się liczyć podwójnie, indywidualny tok nauczania itd... a jak z ewentualnym przyszłym ojcem?

narazie rodzicom nic nie powiem bo to jeszcze faktycznie nic pewnego. O usunięciu nie ma nawet mowy raz że ja tego nie chce to po drugie ojciec dziecka by się na to nie zgodził

Gość to ściema - dziecko się nudzi
gdyby była u gina, to zrobiłby jej HCG :) a nie \"nic nie powiedział\"

Gość a ojciec ma 16 czy 17
lat to faktycznie odpowiedzialny wiek

Gość kropleka*
dzuszek Tak mam 18 lat i moje dziecko do wrzesnia idzie do przedszkola. Jak sobie z tym rade. Akurat ja mam o tyle odbrze, ze mi bardzo pomogla rodzina. Dziecko chodzilo do zlobka a ja kontynuuje bez przwerwy nauke. Zycie towarzyskie tez mi sie swietnie uklada, bo w wiekszosci slysze, ze rodzince po takiej wpadce corce nie pozwalaja na nic a ja mam luzno. Wieczorem klade dziecko spac i wychodze do znajomych. Uwazam, ze jak na moja sytuacje to mam bardzo dobrze.

Gość w sumie dobry bajer
żeby nie chodzić do szkoły jestem w ciąży ktoś za mnie wychowa ktoś zarobi a szkola chuj z tym będziemy rodzina :P:P do pierwszej choroby maluszka bo wtedy zjedzą was problemy

Gość to co ona ma 14

Gość kropleka*
w sumie dobry bajer ... mnie nie zjadly :P

Gość kropleka*
Czy ja wiem... akurat ja mialam to szczescie, ze moj synek byl aniolkiem jako niemowle teraz stal sie malym diabelkiem :)

a gdzie był twój rozumek jak ci facet fiutka wkładał?? ja w tym wieku to isę jeszcze czasem w chowanego bawiłam a nie machałam dupskiem do facetów...:o jestem wredna, wiem...ale takie panienki są załamujące...:o

Kropelko, wybacz że pytam, a jak sprawa wygląda z ojcem dziecka? możesz pisać na mejla albo wogóle jeśli nie chcesz :)

Gość kropleka*
Sprawa ojca?? Haha najpierw sie sral, ze chce dziecko i takie tam a potem okazal sie smieciem. Znecal sie nade mna i takie tam, wiec o porodzie zostawilam go. Zerwalam kontakt i znalazlam sobie nowego. Wyszlo tak, ze z tym nowym bylam prawie 2 lata a ojciec mojego dziecka widzial malego jak mial 3 miesiace.

Gość i to jest
przykład tej wielkiej miłości i wspaniałych związków w wieku lat 16 i okolice jak ktoś powiedział to nie zabawa rodzina dziecko obowiązki

Gość kropleka*
*campini* załamujace to jest Twoje podejscie do takich spraw i kompletny brak empatii. Najsmieszniejsze jest to, ze czesto osoby myslace tak jak Ty potem same spotykaja sie wsrod bliskich z taka sytuacja.

Gość kropleka*
Mądry Polak po szkodzie... :P