Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa pisanka

Mój facet wstydzi się tego, że jest ze mną. Jak z nim o tym rozmawiac?

Polecane posty

Gość to moze to ten sam co moj
tez sie tak zachowuje bede miala z nim dziecko a on sie nie chce przyznac w pracy ze jest ze mna wogole zrobilam mu o to awanture to powiedzial ze to sie moze obrocic przeciwko nam i ze w pracy nie dadza mu spokoju glupie zastanawiam sie czy nie ma innej w pracy ;/////jutro idziemy na spektakl bilety dala jego firma wiec pare osob tam bedzie z jego pracy zobaczymy jak sie zachowa mam przeczucie ze wyjde zla z tego spektaklu jesli bedzie cos nie tak odchodze sama wychowam dziecko i odwoluje slub ktory mamy za pare dni tak nie moze byc to nie jest normalne

Gość glos rozsadku
odp - sugeruje rozmowe po polsku, powinno pomoc pozdr.

Gość to moze to ten sam co moj
robilam mu awanture w przenosni to byla normalna rozmowa stwierdzil ze ni ebedzie mowil o mnie i o dziecku bo beda go zaraz mordowac a co a gdzie a z kim to bylo jego usprawiedliwenie powiedzialam to moze wogole nie beirzymy slubu nie pokazujmy ie na ulicy sasiadom bo nas zobacza i ze moze sama wychowam dziekco stwierdzil ze chce byc ze mna ale ja w to nie wierze nie tak sie zachowuje osoba ktora kocha

Gość strzygą ją
"nie tak sie zachowuje osoba ktora kocha' A jakie jest typowe zachowanie osoby, która kocha, typowe dla całego gatunku Homo sapiens?