Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe young care

Mamani!! Urodziłaś już??

Polecane posty

Gość bebe young care

???????

a gdzie tam. w czwartek mam sie zglosic do lekarza i dostane skierowanie do szpitala... :(:(:(:(

Gość bebe young care
to trzymam kciuki :D:D Obserwuje "postępy" Twojej drugiej ciąży na bieżąco,a teraz co rano wchodze na kafe i szukam czy piszesz czy nie,bo a nóż Cię w nocy chwyciło i już może na porodówce jestes :D W takim razie pisz jak coś się zacznie!! :) Bede trzymac kciuki za szybki i bezbolesny poród :) Pozdrawiam

Gość bebe young care
swoją drogą-dopiero w czwartek?? Może do tego czasu samo się zacznie??!! :) To czekanie jest chyba najgorsze!

bebe dziekuje 🌼 codziennie rano budzi mnie kilka telefonów od rodziny z pytaniem czy w nocy nic sie nie stalo :D:D:D:D a jak tylko wlacze gg to kuzynka i kuzyni filipa pytają czy nadal nic :D:D:D:D czuje się trochę "pod ostrzalem" :D:D:D ale z 2 strony to takie mile ze tyle ludzi czeka na jednego malego czlowieczka :D:) do czwartku jeszcze jest sporo czasu i mam nadzieje ze coś jednak się ruszy :D ech to czekanie jest okropne!!! Najgorsze jest to ze naprawdę się martwie o małego. z jednej strony czytam ze dzuiecko wie kiedy powinno sie urodzic i nie ma co się w to mieszac. Z 2 strony czytam o ciązach "przenoszonych" mimo ze dzieci urodzily sie tylko kilka dni po terminie... Strasznie to wszystko trudne.

Gość bebe young care
a ja myśle że nie bedziesz musiała czekać do czwartku!! Samo ruszy na dniach :) zobaczysz! może wypróbujcie jakieś sposoby na wywyoływanie ciąży ;) troche ich jest więc warto spróbować :) Daj znać jakby coś się zbliżało!! Całuski

hmm okna mam pomyte firanki wyprane i powieszone. bylam nawet u babci na wykopkach, ciepłe kapiele jakies masaze piersi... nic to u mnie nie pomaga. codziennie gdzies wychodzimy na dlugieee spacery albo do parku albo od tak przed siebie... przedwczoraj odwiedzilismy zoo... wszystko nic :D:D sprzatanie i mycie schodów tez nic nie dało. zostal olejek rycynowy ale po tym co wyczytałam jestem zdecydowanie na NIE i nie spróbuje tego!

Gość bebe young care
hmmmm został jeszcze jeden najprzyjemniejszy sposób :) choć nie wiem jak się czujesz żeby go wypróbować ;)

hehe czuje sie jak wieloryb wyrzucony na brzeg... i to tyle na ten temat :P:D:D:D

Gość efekt placebo
mama mani sliczna ta twoja mala krolewna fajne ma takie tlusciutkie nozki,slodziutka jest. a ty jak wygladasZ???????

Gość sa zdjecia mamani
poszukaj tam na tej stronce:)ja z ciekawosci tez poszukalam:)

Gość sa zdjecia mamani
to nie mamani:)prawda mamani?:D

Gość efekt placebo
ok widze mamani fajny macie dom!

Gość sa zdjecia mamani
eeetam zero podobne jestescie:)

Gość efekt placebo
jakto zero??????????????ja widze duuuuuuuuzo podobenstwa!!!!!!

Gość sa zdjecia mamani
chociazby malenki slodki nosek:)

jak bede miała fotki tatusia z tego okresu to wrzuce dla porównania :D Mania to caly tatuś :D:D:D

Gość sa zdjecia mamani
juz mnie nie ma bo wyjdzie na to, ze przesadnie slodze a tak nie jest:Plubie Cie po prostu;)

:D:D ja tez uciekam bo zaraz tu się "niefajnie" zrobi a jakiś mam kiepski humorek dzisiaj i nie chce mi sie tego czytać co tu zaraz powypisują :) Dziekuje dziewczyny za pamięć i pozdrawiam

Gość efekt placebo
jesli cos pisza zlosliwego to tylko z zazdrosci, duzo szczescia i malo bolu przy porodzie zycze pozdrowienia ucaluj od nas ta swoja mala slicznotke pozdrawiam, bardzo fajna babka jestes

Gość sa zdjecia mamani
wlasnie wszystkiego dobrego:)🌼 🖐️