Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megumi

wstyd mi za Polakow wyjezdzajacych do UK...

Polecane posty

Gość pikosgracios
sorki tam mialo byc za 40 tys

Gość grzywka__
no to nieźle!!! na prawde wszystko na pokaz a tak a w rzeczywistości smród u dupy!!!!!!!!!!!!!!!

Gość W Polsce standardowo zarabia
Z tymi Murzynami to chodzi o coś innego: Nigeria jest krajem biednym, 8 razy biedniejszym od Polski w przeliczeniu na mieszkańca. I ten kraj potrafił stworzyć dla naszych mechaników stanowiska pracy, których nie stworzyła im ojczyzna. Potrafił też, pomimo swojego ubóstwa, dać im pensje pozwalające na godne życie (3000 - 4000 USD). Dlaczego nie zrobiła tego Polska, dlaczego nie mamy pracy w kraju, tylko musimy jeździć do Murzynów i jako obywatele drugiej kategorii (bo Polak nigdy nie będzie traktowany tak samo jak Nigeryjczyk - podobnie jak w UK nie będzie traktowany tak jak Brytyjczyk) prosić ich, by dali nam pracę? Wiecie, jakie to jest poniżające?

Gość trelemorele ..
Jak to stwierdzila moja kolezanka w Polsce, po odwiedzeniu rok temu swojej siostry w UK :) WYZEJ SRAJA, NIZ DUPE MAJA :)

Gość apęcja
polacy w uk to elita! nawet hindusi tak szybko talerzy nie myją ;)

oczywiscie jestem zajeta wlasnym zyciem, ale tak jak juz pisalam, wtyd mi za tych co wyjezdzaja a nawet jezyka nie znaja...

Gość ja pierdziu
wiekszosc co wyjechala to niewyksztalceniu ludzie, bez znajomosci jezyka, jada na zmywaku, tylko praca fizyczna, to gorzej niz hindusi, masakra