Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obcasy obcasiki

ODGINAJĄCE SIĘ OBCASY !!!

Polecane posty

Gość obcasy obcasiki

co zrobić z takimi :D ?? mam świetne buty, ale te odginające się obcasy doprowadzają mnie do rozpaczy ;) raczej nie odpadną, ale jest to niekomfortowe :( jakieś rady macie? może ktoś wymieniał takie obcasy na nowe ?:(

Gość obcasy obcasiki
odginają się do tyłu przy chodzeniu :(

Gość obcasy obcasiki
znaczy nie są stabilne tak jak powinny być

Gość kurfkuma
~może nie mogą utrzymać twojej wagi?

Gość a nowe buty czy juz schodzone

Gość lenka w
mam ten problem

Gość obcasy obcasiki
wagę mam w porządku :O a buty założone dosłownie ze dwa razy mają tak od początku ktos z was wymieniał kiedyś obcasy na nowe?? mają około 5 cm, obcas w miarę gruby

Gość milla tequila
niecg ci szewc wymieni obcasy na nowe, to moze pomoc, o ile bedzie ci si eto oplacac, bo polska zawladnely chinskie buty, tanie badziewie, wiec jezeli sa to buty tzw jednego sezonu jak i nie krocej to raczej kup nowe, a jezeli sa to jakies drogie porzadne buty( w porzadnych chyba nie robia obcasow na odpiernicz:)to sproboj zaniesc do szewca niech wymieni cale obcasy na takie same.

Gość obcasy obcasiki
no właśnie sęk w tym , że to są porządne, skórzane zimowe kozaki, bardzo ładne zresztą ;) i żal mi ich :( więc nawet w porządnych zdarzają się trefne obcasy ;) faktycznie spróbuję wymienić, tylko ciekawe jaki koszt ?

Gość milla tequila
moja znajoma musi czesto wymieniac obcasy, taka tendencja:) ale niewiem ile placi, ale nie sa to jakies kwoty wygorowane wydaje mi sie ze ok 30-50 zl, ale nie jestem pewna, wazdym razie moze ci to pomoc.

Gość znam toooooooooo
Mialam podobna sytuacje z moimi kozaczkami. A ze dalam za nie duzo kasy i strasznie mi sie podobaly postanowilam cos z tym zrobic. Okazalo sie ze to wcale nie byla wina obcasow tylko takiego metalowego paska w srodku buta. Po prostu trzeba bylo wymienic go na nowy