Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalola123

kopenhaska 0d 8 wrzesnia, kto ze mna?

Polecane posty

Gość lalola123

Od 8 wrzesnia zaczynam dietke kopenhaska, ktos sie przylaczy moze? razem razniej! juz jakies czas temu ja przeprowadzialm tylko ze 10 dni czy 9, bo wiecej mi sie nie chcialo, bo mialam urodziny i postanowilam ze bede normalnie jesc. ale za to teraz cale 13 dni, bez zadnego grzeszku musze wytrzymac. Wtedy schudlam wagowo malo, bo moze ze 2,5 kg, ale w talii -4cm napewno. mam 162i wae 56. moze sie to wydawac malo, ale waga nie swiadczy wcale o wygladzie, a moj to taki ze mam duzy brzucho, boczki i grube uda! no to od poniedzialku zaczynamy!

Gość lalola123
Hej, nie ma nikogo chętnego??

Gość milka nowa
ta dieta to idiotyzm, wyniszcza organizm, nie ma w niej nic co zapewni ci odpowiednia ilosc witami i mineralow a jak juz skonczysz z ta dieta to bedzie mega jo-jo ;) pozdrawiam

Gość lalola123
chce Ci powiedziec, ze robila ta diete kiedys i schudlam na niej i nie przytylam, wiec u mnie efektu jojo brak! a co do mikro i makroelementow, to bierzesz witaminki i tyle...

Gość milka nowa arbuzowa
nie lepiej po prostu sie zdrowo odzywiac i cwiczyc???

Gość czekoladaaaaaa
kopenhaska- utrata wody i zdrowia milego efektu jojo 🖐️

Gość milka nowa arbuzowa
zgadzams ei z toba czekoladaaaaa baby cos chca isc na latwizne zamiast ruszyc dupy ;)

Gość lalola123
do milka nowa arbuzowa nie zycze sobie takich tekstow jak: idziesz na latwizne zamiast ruszyc dupe! nic o mnie nie wiesz, jak bys chcisala wiedziec to chodze na silownie 4,5 razy w tygodniu, robie aetroby i upraiwam naprawde duzo sportu, wiec jak nie wiesz to poporstu zamknij sie i nie komentuj! proste: nie znasz sie, to sie nie odzywam. Pozdraiwma

Witam Ja kiedyś byłam na kopenhaskiej i schudłam 10 kg:-).Ale po ten niestety przytyłam12 kg:-( więc wszystkim odradzałam. Ale teraz znowu się zastanawiam nad tą dietą bo tylko na niej udało mi się schudnąc.:-) pozdrawiam

Hej dziewczynki:) ja juz mialam zaczac ja od tamtego pon ale tak sie ulozylo ze nie wyszlo:( od jutra juz na pewno START! pozdrawiam

Gość Lilia_89
Witam Was serdecznie...:) Z chęcią się do Was przyłącze. Od jutro zaczyna walkę z samą sobą. Mam nadzieje że z Wami uda mi sie schudnąć... Waże 67 kg, chciałabym ważyć 57. Życzę wszystkim powodzenia

Gość asdas
skoro tak strasznie ćwiczysz to po co Ci dieta? Chcesz być anorektycznie chuda? czy jesteś spasiona jak swinia a te teksty o ćwiczeniach pochodzą sprzed kilku lat?

mam nadzieje ze od jutra damy rade:) najgorsze sa pierwsze dni ale musi byc dobrze:) dawajcie znac jak wam idzie:) u mnie 165cm i 65kg:( -> 55kg

Nie wiem jak wy dziewczyny ale ja już postanowiłam;-).Zaczynam od jutra kopenhaską mam nadzieje że wytrwam.

Też zastanawiam się nad tą dietą. Muszę poszukać gdzieś tej rozpiski tygodniowej. Raczej zacznę ją jutro. Pozdrawiam. Mój cel to systematyczny spadek wagi, około 12kg.

Witam no to zaczynamy:-). Ja wanie popijam kawkę. Mam jednak do was małe pytanko, czy befsztyk można zastąpic piersią z kurczaka?

Dzien 1 *(wczoraj nie dalo rady zaczac:( zaraz ide robic sobie kawke..... a wieczorem dam znac jak mi idzie trzymam za was kciuki:)

witam dziewczyny;) ja już jestem 5 dzień na tej diecie i jakoś daje rade;) najważniejsze, że już widzę efekty;) trzymajcie się i walczcie do końca

ale mnie podnioslas na duchu:) super ze sa efekty u mnie mam nadzieje ze tez beda pozdr

Gość lalola123
do asdas- wyobraz sobie, ze nie jestem ani spasioona swinia, ani zadna anorektyczka, tylko nie wiem czy wiesz, ale takie "ostatnie kilogramy" jest najtrudniej zbic, i uwierz mi mam taki organizm ze naprawde strasznie ciezko jest mi schydnac. jak czytala sobie o niektorych dieetach i dziewczyna moiwa ze schudly na niej jakies 7 kg, to ja chudlam tylko 2! a dzis moj dzien drugi, bez zadnych grzeszkow ii oby tak dalej i o dziwo nawet nie jestm tak bardzo glodna, tylko nie mam sily na nic, wczoraj poszlam na silownie i nawet mi sie nie chcialo na rowerku pojezdzic. jakos nic mi sie nie chce, ale coz to tylko 13 dni... damy rade! wierze ze nam sie uda, naprawde. wiem , ze jak sobie cos podjem czy cos takigo, czy przerwe diete, to juz jej nie zrobie teraz, dlatego musze dotrwac do konca!! Wierze w Was dziewczyny, razem bedzie nam latwiej!!Pozdrowionka

Gość tyy
ja tez mialam dzis pierwszy dzien czyli idziemy razem heh ;)pozdrawiam

Gość lalola123
dzis moj trzeci dzien dietki, wszystko okk przeprowadzone, tylko wypilam malusienkiego lyczka hoop coli. a jak wy??

Gość ASDASDAS
NO TO MASZ PO DIECIE.... POWAŻNIE, BEZ ŚCIEMY I ZŁOŚLIWOŚCI... POCZYTAJ ZASADY....

Gość lalola123
nie no znam zasady, ze nic innegi nie mozna bo to przerwie kuracje itp. ale co tam od jednego, malutkiego lyczka chyba nie przytyje? :) wiem, wiem ze chodzi o przemiane materii i wogole, ale nie mam zamiaru przerywac.. Pozdro