Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aanaugi

swędzednie w czasie ciąży

Polecane posty

to tak samo jal ja nie jedz juz owocow zwlaszcza cytrusowych,ogranicz takze pomidora jestes prze witamizowana.nie pij tyle mleka mozetak jak u mnie mleko krowi uczula dziecko tak samo jogurty popros swojego lekarza o brakujace witaminy w tabletkach

Gość aaaaaaaaaaassssssssss
przeszłam cholestazę w dwóch ciążach. Podczas pierwszej ciąży ciało ok. 5-ego miesiąca ciało swędziało mnie nie do wytrzymania, co najdziwniejsze po badaniach i próbach wątrobowych lekarz wykluczył tę chorobę.Dopiero jak znalazłam się w 7 miesiącu w szpitalu na patologii i po wykonaniu kompletnych badań okazało się,że to jednak cholestaza. Masz identyczne objawy jak ja, więc nie wierzę ,że to uczulenia czy coś jeszcze innego.Radzę zmienić lekarza, bo jeśli to jednak ta choroba, to nieleczona może wyrządzić dużo szkody dla dziecka.

dzisiaj byłam nu gina i dała mi skierowanie do dermatologa jeśli nic nie stwierdzi mam w środę iść na oddział, może i dobrze skoro \"aaaaaaaaaaassssssssss\" też dopiero w szpitalu wykazało cholestazę...

tez chodzilam do dermatologa zapisala tylko jakies masci robione bo za bardzo nic nie mogla przepisac ze wzgledu na ciaze powiedzila zeby ograniczyc jedzenie owocow cytrusowych.przepisala mi masc terno hornal czy cos podobnego do wyszuszenia chrostek ktoree swedza.i na tym sie skonczylo mysle ze po porodzie to zniknie.jeszcze tylko 10 dni