Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcia09

poroniłam ale jestem w ciazy

Polecane posty

Gość marcia09

witam wszystkie dziewczyny które poroniły i znów sie im udało piszcie o swoich przejsciach czy jest wam łatwo czy macie jakies niepokojace objawy?

marcia, ja straciłam juz dwoje dzieci, jedno w 6 tc, a drugie w 23 tc. teraz znów jestem w ciązy. staram sie jak mogę nastwiac pozytywnie, jednak jest to bardzo trudne. na szczęscie nie mam zadnych plamien, ale to dopiero sam początek ciąży, nawet na usg jeszcze nic nie widac. ale wyniki mam bardzo ladne- co dwa dni kontroluję poziom beta hcg i progesteronu- tak niestety musi byc, ale czuję się z tym bezpiecznie, wiem ze wszystko jest pod kontrola. wyniki jak na razie suer :) wszystko ladnie rosnie, wiec daje mi to nadzieję ze tym razem jednak zostanę ziemską mamusią :)

Gość marcia09
a ile jestes w ciazy? ja jutro ide do gin

wg ostatniej @ to 5 tydzien, ale zaszłam pozno, bo ok 20 dc, wiec to baaardzo malutka ciąza jeszcze.

Gratuluję minimonia i mocniutko trzymam kciuki. Ja zaszłam w drugą ciążę 5 miesięcy po poronieniu. Ciąża była bardzo trudna (leżenie, skurcze od 17tc, od 20tc szyjka ma tylko 30%), ale wyleżałam i za 2 tygodnie Niunia będzie obchodzić swoje 1-sze urodzinki. Teraz na pewno wam się uda, musicie myśleć pozytywnie, choć wiem, że to nie łatwe.

Gość marcia09
ja tez jestem 5tydzien jutro ide sie wiecej dowiedziec mam dziwne skurcze w macicy i boje sie ze to!!!!-ja zaszłam 4mc po poronieniu

Gość do minimoni
Minimonia, czytałam Ciebie czasem, Twoją historię, którą nam opowiedziałaś. Cieszę się, że oczekujesz dziecka :) Będę trzymać kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo - obyście oboje z tego wyszli zwycięsko :) 🌻 Gratuluję Wam, kobiety drogie i życzę pomyślności oraz zdrowia i wielu uśmiechów Waszych dzieci :)

Gość marcia09
dzis ide na wizyte trzymajacie kciuki dziewczyny zeby wszystko było ok

marcia09 i mimonia -----> Ja również się bardzo cieszę wraz z Wami i serdecznie Wam grtuluję.🖐️ 🌻🌻 Oczywiście także mocno trzymam kciuki by tym rzem wszystko poszło dobrze i byśmy za 8 m-cy z kawałkiem świętowali na cafe narodziny Waszych pociech. Mimoniu, obiecalem Ci podzielić się naszymi (tzn. moimi i żony) doswiadczeniami z dwoch porodów ktore mogą buć ci przydatne w przygotowaniu do swojego. Nie wiem gdzie to zrobić. Myślę, że Twój stary topik to nienajlepsze miejsce. A może tutaj?? :)

koneserd, moze własnie tam? mam sentyment do tamtego topiku, zawsze robi mi się cieplej na sercu jak tam wchodzę i przypominam sobie ilu ludzi sie za mnie modliło i mnie wspierało..

OK! Według życzenia; na pewno wpadnę kiedyś i napiszę. Nie ma pośpiechu bo do porodu masz jeszcze sporo czasu. Teraz najważnejsze byś była pod dobrą opieką i dabała o siebie :) Pozdrawiam! 🖐️ 🌻 :)

Gość marcia09
WRÓCILAM OD GIN JESTEM DOPIERO W 5TYG CIAZA JEST MALUTKA MACICA POWIEKSZONA WYNIKI DIBRE ALE USG POTWIERDZAJACE CIAZE DOPIERO POD KONIEC MIESIACA JAK BEDZIE WIDAC ZARODEK TO OBY TAK DALEJ WIEC ZNÓW TE CZEKANIE

Gość marcia09
czy sa dziewczyny które poronily ale udało sie im zajsc w ciaze??????

jestem ja:) poroniłam ale teraz mam zdrowego synka ciąza cieżka przeleżona w szpitalu ,ale ma swojego skarba,wam też sie uda

Gość marcia09
witaj ja jestem po dwoch niepowodzeniach...obecnie jestem na chormonach po dodatnim tescie ciazowym:)i w 7tygodniu w przyszłym tyg ide robic usg napisz jak przezyłas ciaze musiałas lezec?