Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shekerezada 17

MATMY NIE MOŻNA SIĘ NAUCZYĆ W SZKOLE! Oni chcą podwyżek?! Za co się pytam?!

Polecane posty

Gość piiiiikkkkolllo
nie mam potrzeby pisac pod innymi nickami bez sensu wierz mi albo nie mam to gdzies z zarobkami , dziecmi to prawda i z waszym nieudacznictwem tez spadam bo nie mam sily znizac sie do waszego poziomu wypije szampana za wasze lepsze samopoczucie , bo wiadomoze frustracja powoduje u was zgorzkanialosc zmykam zycze sukcesow w uzalaniu sie nad soba

Gość 7yjyh
Tak to wlasnie jest, jak tepaki slysza slowo strajk i kojarza to od razu z podwyzkami haha Zanim sie wypowie na jkis temat to naleszy miec chociaz podstawowa wiedze o tym, o czym sie dyskutuje:O ale to jzu nie w naszym Polandzie pisolandzie:O:O

Gość Izóchnaaa....
I pikolo wyjaśnijmy sobie...ja jestem bardzo zadowolona ze swojej racy :) TO TY MASZ PROBLEM I NAUCZYCIELOM CZEGOŚ ZAZDROŚCISZ ! :D żal mi ciebie frustako, ale bardziej twych biednych dzieci, zabierz je do kina, gdziekolwiek, na basen, może po takim wyluzowaniu lepiej im będzie matematyka wchodzić :P inteligencję ma się nabytą i wrodzoną - ty nie posiadasz nic

Gość 7yjyh
pikolo-----> KTO sie tutaj uzala?:D Kobieto, ogarnij sie:D Idz wypic sobie butelke sowietskoje igristoje , poczytaj cosmopolitan i idz spac:D

Gość vanilla2008d
Nauczyciel powinien pracowac do 65? Przecie za wiek nie zwalniaja a widzials np w urzedzjh babki po 60???

Gość ukkkkiinna
7yjyh ty to jestes prymitywna , slownictwo ze ho ho a co studiow nie skonczylas?

Gość Izóchnaaa....
Zal mi ciebie bardzo pikoloo szczerze chciałaś seobie kobieto pojechać na grupie zawodowej o której zielonego pojęcia nie masz...użalają się nauczyciele ? hshahahahaha, my mamy faaajnie, no przecież wakaaaaacje , 13 pensja itd. A ty ćmoku ? możesz tylko nam zazdrościć :) papa

Gość yaaallala
nie sadze ze dzieci pikoli maja zle gorzej maja dzieci takich nauczycieli jak wy, bo naprawde jak sie was czyta to saczycie jad, jestescie chyba to zolcia zalani, wyzywacie sie potem na dzieciach

Gość Izóchnaaa....
pikollo nie podszywaj się :D niech zgadnę - jakiś nauczyciel cię usadził :P tępa byłaś :)

Gość ukkkkiinna
mojja mam takiego chamskiego slownictwa nie uzywala jak wy a ja nie zaluje ze nie ucze w szkole, sami sobie wybraliscie wiec zamknijs=cie sie bo wy soba nic nie reprezentujecie

Gość 7yjyh
ukkkkiinna ----> Skonczylam studia:D:Prymitywana nie jestem. Mam uzywac mickiewiczowskich przenosni w rozmowie z debilami?:D Do ludzi ograniczionych mowi sie ich jezykiem:D

Gość moderrrrrra
Izóchnaaa.... i 7Y to te same osoby

Gość Izóchnaaa....
No my sobie jeszcze drażnimy taką chorą frustatkę :D dla nas to zabawa :) weź się dziewcze faktycznie ogarnij :P

Gość ukkkkiinna
nie zauwazylam by tu ktos byl debilem wiekszosc pewnie po studiach ,a walm nauczycielom praktykujacym wydaje sie ze wszystkie rozumy zjedliscie

Gość 7yjyh
ukkkkiinna -----> Nie ma we mnie mnie ani kszty jadu:D jest zlosc na niesprawiedliwe ocenianie innych ludzi. NIE jestem nauczycielka, ale bronie nauczycieli, bo wiem,ze to ciezki kawalek chleba.

Gość Izóchnaaa....
tyyy ! piękna !!! hahahaha a jaki debil cię uczył ? twój debilizm jest porażający więc może napiszę jakąś pracę badawczą na temat makrouszkodzeń twego mózgu :D

Gość Shekerezada 17
3/4 osób tutaj wysłałabym na przymusowe badania psychiatryczne. Mojej sąsiadki ciotka, która jest dr habilitowanym, wykłada obecnie chemie na uniwersytecie w Anglii powiedziała, że trzeba być naprawdę zdolnym, żeby się samemu, bez żadnego ukierunkowania nauczyć matematyki. Ona była samoukiem, ale od małego miałą dryg do przedmiotów ścisłych.

Gość 7yjyh
moderra-> jak mzoemy byc 1 i ta sama osoba, kiedy wysylamy w tej samej minucie posty, a jak wiadomo 2 post osoba moze wyslac dopiero po minucie od pierwszego:D:P

Gość jak na ironie
dopiero weszlam na kafeterie i znowu wypowiedzi nauczycieli ktorzy uwazaja sie za osmy cud swiata, za najmadrzejszych i tylko pouczac potrafia, chyba wam sie wydaje ze inni nie maja rozumu i to jest wasz problem wiecej szacunku do innych tumany

Gość Izóchnaaa....
we mnie też nie ma jadu :) ale podrażnić takich frustatów lubię ! też mmnie nękali niektórzy nauczyciele kiedyś, ale WYSZŁO MI TO NA DOOOBRE :) :):):)

Gość 7yjyh
Shekerezada 17 -----> napislama CI wyraznie. Z lekcji matematyki wynosilam 20% wiedzy o temacie. 80% SAMA poznawalamw domu na podstawie ksiazki, zeszytu i przykladow na lekcji:O

Gość Izóchnaaa....
jak na ironie dopiero weszlam na kafeterie i znowu wypowiedzi nauczycieli ktorzy uwazaja sie za osmy cud swiata, za najmadrzejszych i tylko pouczac potrafia, chyba wam sie wydaje ze inni nie maja rozumu i to jest wasz problem wiecej szacunku do innych tumany tak jest tumanie !!!! więcej szacunku dla innych !

Gość 7yjyh
jak na ironie-----> Tumanie, Ty tez wiecej szacunku

Gość Izóchnaaa....
spierdalajcie gopie suki w pizde mnie pocalojta bo ja jestelm nauczycielka wiec wymagam by mnie podziwiano, ma byc jak kiedy nauczyciel i ksiadz to najwazniejsi we wsi u mnie nawsi jak se ryja wytapetuje to nie ma huja by sie za lmna nie obejrzeli wiec wypraszam se odzywki

Gość 7yjyh
marny podszyw pod izochne:D to pewnie pikolo napila sie moskiewskoje igristoje i wypisuje wulgary:D

Gość jak na ironie
ja pierdole ale ty prymityw jestes jednak faktycznie w dupach wam sie poprzewracalo skoro za taki debilizm szacunku wymagasz

Gość 7yjyh
jak na ironie "ja pie**ole ale ty prymityw jestes " Nie wiem jak osoba, ktora uzywa slowa "PI.ERDOLE" moze wyzywac innych od prymitywow:D

Gość eeekkk
tez jestem w 2 klasie LO i nigdy nie chodziłam na korepetycje, a w szkole sobie dobrze radzę. Ja nie mam problemów z matematyką, bo słucha na lekcji, rozwiązuję zadania, a jak czegoś nie umiem to siedzę do tego czasu, kiedy sama nie dojdę do rozwiązania. U mnie też dość dużo osób skarży się na nauczycielkę matematyki(niesłusznie), ale to tylko dlatego, że nie umieją się uczyć ze zrozumieniem i ciągną się za nim zaległości z gimnazjum.

Gość 7yjyh
dobra spadam powiem wam ze niezly wkret ja tu sie udzielalm pod nickami jesyem po gimnazjum i zasilam grono bezrobotnych

Gość 7yjyh
Jakim trzeba byc frustratem,zeby podszywac sie pod innych:D