Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shekerezada 17

MATMY NIE MOŻNA SIĘ NAUCZYĆ W SZKOLE! Oni chcą podwyżek?! Za co się pytam?!

Polecane posty

Gość Izóchnaaa....
Ilu was jest w klasie i czy zgłaszasz nauczycielce, że nic nie rozumiesz ?

Gość piiiiikkkkolllo
dla mnie wydatek na ksiazki nie jest duzy ale znam osoby dla ktorych to polowa pensji wiec chyba logiczne jeste ze nalezy myslec o wszystkich osoba podpisujaca sie Niedojdy nie zrozumieją, mam nadzieje ze nie ejst nauczycielem, chociaz obawiam sie ze tak, bo to co piszesz to swiadczy o twojej inteligencji ja nie jestem glabem , a prawo czepiac sie mam, wyobraz sobie ze bardzo wiele osob ma stuia nie tylko nauczyciele, lekarzy cenie i ich rozumeim, nie porownuj swojej pracy do pracy lekarza , chyba nie wiesz co piszesz

Gość ikkiiiiiqq
rany znowu pelno nierozgarnietych nauczycieli sie odezwlao, ciekawe czego ucza??? Nauczycila ktos do lekarza porownuje? Lekarz to ktos, to osoba ktora sie ciagle rozwija , nauczyciel to NIKT

Gość puk.puk
Pogadaj z klasą, jeśli więcej osób uważa że to wina nauczyciela to idźcie do dyrektora z prośbą o zmianę nauczyciela.

Gość 7yjyh
Shekerezada 17 -----> Moja nauczycielka w LO tez slabo tlumaczyla. A doklandiej to ona tlumaczyla dobrze, tlyko szybko i tez nie moglam od razu tego pojac. Przychodzilam do domu, otrwieralam zeszyt, ksiazke i ANALIZOWALAM to co bylo na lekcji!! nie ma bata!!! NIKT i po ZADNEJ lekcji nie umie na tyle,zeby w domu sie nie przylozyc!! Dziewucho, czy jak nauczuciel j. ang tlumaczy 45 min czas present simple to znaczy,ze juz umiesz go perfekt? NIE. Trzeba siasc w domu i powtorzyc to co bylo zadne, leniu smierdzacy:O a nie zalic sie,ze pani nie tlumaczy po 100 razy jednej rzeczy!!:O:O

Gość Izóchnaaa....
A kto wykształcił tego lekarza ? chcesz chodzić chyba tez do dobrego lekarza rawda ? ktoś go musiał inteligentko wykształcić ! kto to był ? miś puchatek ? czy nauczyciel ? pikolo stuknij się w czerep i zwyczajnie sama kształć swoje dziecko. Nie oddawaj broń Boże do szkoły skoro tak nienawidzisz nauczycieli .

Gość piiiiikkkkolllo
takie tam duperele... czy ty jestes psychologiem??? Tylko biedacy na kafe siedza??? Matko jaka logika co twoim zdaniem powinnam dzis robic, siedziec w barze????

Gość 7yjyh
piiiiikkkkolllo---> Kobieto, a czyja to jest wina,ze np. komplet ksiazek do ang, kosztuje 50 zlotych? nauczyciela?? czy on te ksiazki pisze, drukuje i wydaje? OPANUJ sie babo:O Ma xerowac kazdemu dziecku ksiazke za welasna kase? nie badsz smieszna i zalosna:O:O

Gość Niedojdy nie zrozumieją
TO NIE PUSZCZAJ BACHORA DO SZKOŁY KRETYNIE! NAUCZYCIEL MA TAKIEGO GŁĄBA NAUCZYĆ, a ten mu ciach kosz na głowę. Ale wszystkiemu winni nauczyciele. Niedojdy z was i tyle. Nie jestem nauczycielką, ale informatykiem dla twojej wiadomości. Ale pewnie pusta pałka nie zrozumie i wywęszy spisek.

Matematyki a już szczególnie takiej z poziomu liceum można nauczyć się samemu. Tylko trzeba chciceć. Posiedzieć nad książkami, porozwiązywać zadania. A jak się jest nie dość, że tępym to jeszcze leniwym to są takie skutki. Nauczyciel może być kiepski, ale Ciebie nic nie usprawiedliwia.

Gość współczesna młodzież
chciałaby NIC NIE ROBIĆ, a wszystko mieć.

Gość piiiiikkkkolllo
moje dzieci sa zdolne , najlepsi uczniowie w klasie, z nauczycielkami jestem w extra stosunkach, taka ze mnie hipokrytka a lekarzy nie wyksztalcili tacy nauczyciele jak wy, tylko doktoranci i profesorowie nie przypisujcie sobie zaslug jadu w was az zanadto

Gość Wspolczesni nauczyciele
Chcieliby nic nie robic i wszystko miec

O wszystko mają pretensje, a żadnego wysiłku z ich strony, żadnego. Zwłaszcza jesli chodzi o gimnazjalistów.

Gość ukkkkiinna
ruszcie sie do roboty zaniedbane panie nauczycielki marudy i oblesne baby , nikt was nie bedzie szanowal bo takie studiajak wy to kazdy debil moze skonczyc

Gość Izóchnaaa....
No chyba faktycznie nierozgarnieci byli ci wasi nauczyciele skoro tak się prezentujecie :D:D:D lekarz się dokształca, i nauczyciel również, różnica polega na tym, że lekarz ratuje niejednokrotnie życie, a nauczyciel wprowadza młodego człowieka w życie ! w te dorosłe życie, bo wy rodzice nie macie widać pojęcia, co jest dobre dla waszych dzieci! nienawidzicie nauczycieli ? to uczcie swoje dzieci same ! proste

Gość 7yjyh
piiiiikkkkolllo--> jadu jest zanadto w TOBIE :P dobrze, lekarzy ksztalcili doktoranci i profesorowie na studiach. a wczesniej? smai nauczycli sie pisac, czytac, liczyc, sami nauczyli sie biologii i chemii? Jestes smiesznym, zalosnym i malutkim czlowieczkiem o ograniczonym mysleniu. zal.pl

Gość cccccccsqs
Sama konczylam polonistyke, owszem musial troche sie uczyc ,a le nie porownujcie tego do medycyny, bez przesady

Gość 7yjyh
ukkkkiinna ---. kazdy debil?:D dobre:D kazdy debil moze skonczyc polonistyke, filologie angielska, matematyke, itd?:D smiech na sali:D

Niestety nie da się nic nie robić w szkole. Już samo przebywanie wśród gimnazjalistów jest cięzką pracą...

Gość piiiiikkkkolllo
uwierz ze jestes bardzij ograniczona bo na czym polega inteligencja? To zdolnosc radzenia sobie w trudnych sytuacjach miedzy innymi a ty jej nie posiadasz tylko sie uzalasz nad swoim losem biedaczko

Gość takie tam duperele...
picolo,prawie celny strzał....:D Kiedy zarabia się 4 tys. nie siedzi się w barze jak pospolita moczymorda. Chodzi się na basen, do kina, do spa... Niestety, nauczycieli na to nie stac. A gdyby w weekend wyluzowali, pewnie by lepiej nauczali :D

Ciekawe,tak wiele na temat pracy nauczyciela maja Ci, którzy tak naprawde nie maja o niej pojęcia...

Gość ukkkkiinna
tak poniewaz u mnie na roku bylo sporo debili a ja pracuje w urzedzie pracy i sporo bezrobotnych to nauczyciele nieudolni

Gość Izóchnaaa....
moje dzieci sa zdolne , najlepsi uczniowie w klasie, z nauczycielkami jestem w extra stosunkach, taka ze mnie hipokrytka a lekarzy nie wyksztalcili tacy nauczyciele jak wy, tylko doktoranci i profesorowie nie przypisujcie sobie zaslug jadu w was az zanadto :D:D:D przestań się ośmieszać i pisać pod innymi nickami. widać jadu to masz wiele, coś musi być nie tak, pewnie twoje dzieci niestety nie mają tak dobrze i stąd twoja frustacja. a kto wykształcił doktorantów ? hmm ? zanim nimi zostali ? może ty ? buhahaha ten profesor czy doktor miał dobrego nsuczyciela, potrafił z nim współpracować, i co najważniejsze ? nie miał tak pustego rodzica jak ty.

Gość ukkkkiinna
skoro trabicie o tym tyle to chyba mamy jaks wiedze na ten temat, ja mam wiedze bo jestem doradca zawodowym wiec sporo rozmawiam z bezrobotnymi nauczycielami a mojamama byla rownieez nauczycielka , ale nigdy nie narzekala na swoj los

Gość ja jestem typowa humanistka
mimo to udało mi się skończyć 4-letnie liceum w klasie o profilu matematyczno-fizycznym. Fizyki nie czułam żadną swoja komórką - mimo ojca fizyka ;) ale do matematyki uczyłam się uczciwie. Efekt? po ponad 15 latach od liceum wciąż pamietam wiele rzeczy. Dlaczego? Bo sie uczyłam. Robiłam mnóstwo zadań a nie przyjmowałam postawy roszczeniowej - nauczycielu naucz mnie. Nasza profesorka - swoją drogą cudowana babka - była surowa i ostra. Pytała non stop, zadawała tyle, że weekendy wszyscy spędzliśmy nad książką. Nikt nie chodził na korepetycje, a maturę zdali wszyscy...

Gość 7yjyh
pikolo----> ja sie uzalam?:D a inteligencja to takze zdolnosc czytania ze zrozumieniem, ktorej Ty nie posiadasz:D:D Nie jestem nauczycielka, ale mialam praktyki w szkole, wiec wiem co i jak;) Tak na marginesie to wku&*&%% mnie ludzie, ktorzy czepiaja sie pracy innych:O ja szanuje KAZDEGO, kto pracuje i niewazne czy jest spawaczem, sprzataczka czy smieciarzem! kazda praca jest potrzebna, a te osoby, ktore wylewaja wiadro pomyj na innych sa zalosni:O

Gość Nikt sie nie użala
nauczyciele walczą o godną pracę. Dobrze ktoś napisał. Chcecie by uczyła wasze dzieci 65 letnia babcia? Sa przecież zawody w ktorych po prostu trzeba iść wczesniej na emeryturę. A ktos napisał, zę lekcja kosztuje 8 zł?! Naprawdę tak mało?

Gość 7yjyh
*zalosne. to poprawka dla pikolki, ktora zaraz tutaj wparuje i napisze,z enie umiem pisac po polsku:D:D