Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shekerezada 17

MATMY NIE MOŻNA SIĘ NAUCZYĆ W SZKOLE! Oni chcą podwyżek?! Za co się pytam?!

Polecane posty

Gość 7yjyh
mam rade Śliń palec wskazujący,prawy-jeśli jesteś praworęczna i dotykaj,masuj łechtaczkę-wiesz gdzie masz łechtaczkę?Dotykaj,sliń palec i znów dotykaj.Łechtaczka powinna się powiększać.Jeśli nic nie będziesz czuła-jesteś oziębła

Gość Izóchnaaa....
hahahahahaha pikolo przeszłaś samą siebie !!! te twoje podszywy świadczą tylko o tym, że jesteś uośledzona i to w stopniu conajmniej znacznym :D zapraszam do mojej szkoły, może wyprowadzę cię na ludzi :)

Gość 7yjyh
chce zaskoczyc mojego chlopaka i zrobic sobie pasek na cipce. Zawsze robilam trojkacik a paska nie umiem. Czy wloski powinny byc krotkie (ok 2 mm) czy troche dluzsze? lubo moze berdzo dlugie? Prosze o rade panie, panowie darojcie sobie glupie wypowiedzi.

Gość ukkkkiinna
ale wy durne jestescie w specjalnej Iza uczysz? Sadze ze nawet studiow nie skoczylas napewno

--> Shekerezada 17 - 3/4 osób tutaj wysłałabym na przymusowe badania psychiatryczne. Bo co? Bo potrafią uczyć się sami w przeciwieństwie do Ciebie? That's intertesting :D.

Gość 7yjyh
Izochna---> ja juz wymiekam i znikam z tego tematu:D nie chce juz dluzej draznic pokolo, bo kobieta sie z tej nienawisci w nocy nie uspi;) I prosze Cie, nie przyrownuj takiej kretynki jak pikolo do dzieci usposledzonych, ktore sa w wiekszosci przekochanymi i wrazliwymi osobami;)

Gość Izóchnaaa....
ale wy durne jestescie w specjalnej Iza uczysz? Sadze ze nawet studiow nie skoczylas napewno :D sądzisz głupio, ale adekwatnie do poziomu intelektualnego :D

Gość Izóchnaaa....
to fakt sfrustrowana jestem i dlatego wyzywam sie na uczniach bylismy para 8 lat po slubie jestesmy ponad rok, czy zawsze tak jest ze po slubie sie psuje wszystko?zaczelo sie jakies pol roku temu klotnie wypominania podejrzenia.. wydawalo mi sie ze znam meza dobrze jednak sie pomylilam jego zachowanie jest okropne, poniza mnie wypomina bledy uwaza sie za najwazniejszego i wszystkowiedzacego, mnie obwinia o wszelkie nieporozumienia, myslalam o dziecku ale on nie chce bo uwaza ze moje palenie tytoniu musi sie skonczyc conajmniej rok przed ale nie potrafi zrozumien ze jesli bym zaszla w ciaze rzuce to na pewno, jest tego masa..teraz juz nawet nie rozmawiamy, on chce rozwodu, mowi ze kocha...ale co z tego?ja tez kocham a najgorsze jest to ze nie martwie sie o siebie...ale o niego nie chce zeby cierpial....glupia jestem czy co? nie wiem co robic

Gość Izóchnaaa....
7yjyh :) też idę :) pewnie kiblowała 3 razy z matmy i stąd jej złość :D a te podszywy ??? hahahaha ona myśli że ktoś z wątku tego nie wychwyci ? :D

Gość ukkkkiinna
jezeli ty Izóchnaaa.... jestes taka zjadliwa i wredna jak tu w szkole to nie wyobrazam sobie tej szkoly

Gość Izóchnaaa....
NAUCZYCIELKI SA 1 BRZYDKIE 2 SMIERDZA POTEM 3 ZGORZKANIALE BABY I to bylo wiadac na topiku amen

Gość Shekerezada 17
żal. Ciężko się przyznać, że w szkole można sobie przebimbać, za to w domu, gdy przyjdzie dzieciak i zapłaci 5 dych to trochę trzeba popracować

Gość piiiiikkkkolllo
No a ja wam teraz powiem jak to było. mam wielki uraz do nauczycieli, bo byłam w szkole specjalnej i w internacie molestował mnie seksualnie woźny, co wieczór grzmocił mnie jak szmatę, a potem musiałam mu obciągać druta. I skarzyłam się nauczycielom a oni się ze mnie wyśmiewali, że mnie walił taki brudas, mam dlatego taki uraz psychiczny i was nienawidzę ! wy suuuki cholerne ! gdzie byłyście wtedy, kiedy posuwał mnie ten śmierdzący zezzębny wożny ???

Gość Shekerezada 17
komedia :/

Gość piiiiikkkkolllo
dlatego będę o was pisać najgorsze rzeczy, bo mi zryliście psychikę nieodwracalnie ! nienawidzę was i już. będę was wyzywać od tumanów śmierdziuchów debili i nie wiem suk jeszcze, może kurew, potem jest mi nieco lżej . wybaczcie mi to

Gość piiiiikkkkolllo
jestem już mocno zalana, ale jeszcze ostatni raz wam kliknę- jak ja was suki nienawidzę !!!!

To tak wygląda ta polska inteligencja... Dziewczyny studia pokończyły, ale urządzają sobie przepychanki słowne na poziomie rynsztoka. Kochane słoma z butów wystaje, oj wystaje. Aż mi wstyd, gdy to czytam.

Gość piiiiikkkkolllo
NU NIESTETY TAK CZASAMI TRZEBA JAK SIĘ INACZEJ NIE DA :D PO WIEŚNIACKU

Gość piiiiikkkkolllo
To co zostalo wpisane po wpisie moim nickiem po 21 20 to juz podswywy i to zalosne ludzie sami widzicie kto uczy wasze dzieci sfrustrowane i niezrownowazone wariatki ja pracuje z doroslymi wiec nawet jesli bede zlosliwa to sobie to wyjasnimy ale dzieci przez takie niedowartosciowane osoby beda mialy uraz na dlugo

siedze sobie z poranna kawka i czytam forum straszne jest niestety myslenie nauczycieli az mnie zamurowalo ja tez pedagoficzne studia skonczylam i nie ucze w szkole, moze dobrze bo nie czulabym sie dobrze wtakim towarzystwie pikolo, wspolczuje tych obelg, ale napisals wiele prawdy

Gość SKORO NIE UCZYSZ
TO ZNACZY ŻE NIE MASZ ZIELONEGO POJĘCIA NA TEMAT PRACY PEDAGOGA. WIĘC BRAWO ZA MYŚLENIE I POPIERANIE PIKOLLO, NIE POSYŁAJ SWOICH DZIECI DO SZKOŁY, LECZ UCZ JE SAMA.

Gość SKORO NIE UCZYSZ
To co zostalo wpisane po wpisie moim nickiem po 21 20 to juz podswywy i to zalosne ludzie sami widzicie kto uczy wasze dzieci sfrustrowane i niezrownowazone wariatki ja pracuje z doroslymi wiec nawet jesli bede zlosliwa to sobie to wyjasnimy ale dzieci przez takie niedowartosciowane osoby beda mialy uraz na dlugo patrz na tych co atakują nauczycieli jakie robili podszywy. zauważyłaś ? czy ślepota cię ogarnęła? współczuję nauczycielom uczyć dzieci takich patologicznych rodziców.

Gość pommmmara
pedagog a nauczyciel to co innego a wy jakie macie pojecie o zyciu zalosne dupki? Gdyby nie bylo obowiazku szkolnego to napewno wiele osob by was w dupie mialo zal wam dupy grube sciska ze nie macie kasy a takie bedetne studia to kazdy deps konczy teraz

Gość pommmmara
a na jakiej podstawie ty sadzisz ze grazka jest patologicznym rodzicem , bo ciebie ocenila? Bo ty jako nauczycielka masz prawo wszystkich pouczac i oceniac?

Gość olliiinnna
dla tej debilki nauczycielki to brawa, jaka glupia franca? W dupie mam problemy nauczycieli , przeciez i tak nie beda juz mieli szacunku, wszyscy wiedza ze nauczyciele to osoby ktore nie maja co ze soba zrobic wiec w szkole ucza

Gość Nauczycielka historii i woku
Pracowałam przez 5 lat w liceum. Muszę przyznać Ci, Shekerezado trochę racji. Moje koleżanki matematyczki przychodziły do pracy tak zmęczone po przykładowo 6 h wcześniejszych korepetycji, że ewidentnie było im wszystko jedno, czy wytłumaczą coś komuś, czy nie. Po lekcjach w liceum miały przynajmniej 3 h dziennie zajęć prywatnych u siebie w domu. Chociaż sama jestem osobą wykształconą, to nie potrafię swojej bratanicy wytłumaczyć matematyki już na poziomie trzeciej klasy gimnazjum. Jest mi troszkę przykro, że nie mogę jej pomóc w przedmiotach ścisłych, za to jestem (przyznam nieskromnie) bardzo dobrym nauczycielem i wykładowcą uniwersyteckiem, ale tylko przedmiotów humanistycznych. My, nauczyciele humaniści jesteśmy pokrzywdzeni, ponieważ nie udzielamy na taką skalę korepetycji, co nasi koledzy matematycy, fizycy, chemicy. Owszem, zdarza mi się przygotowywać odpłatnie licealistów do matury, ale zdarza się to naprawdę rzadko, max. 2 osoby w roku. Może nie powinnam "kalać własnego gniazda", ale po części zgadzam się z autorką tematu.

Gość COZAKRETYNIZM
pedagog a nauczyciel to co innego a wy jakie macie pojecie o zyciu zalosne dupki? Gdyby nie bylo obowiazku szkolnego to napewno wiele osob by was w dupie mialo zal wam d**y grube sciska ze nie macie kasy a takie bedetne studia to kazdy deps konczy teraz NIE MAM GRUBEJ DUPY - TO RAZ GDYBY NIE JA, TO DZISIAJ BYŚ ŻEBRAŁA NA ULECY - TO DWA WYPOWIEDŹ - ŻAŁOSNE DUPKI - ŚWIADCZY O TWOJEJ KULTURZE - CZYLI ŻADNEJ - TO TRZY ŻE MI ZAZDROŚCISZ TO JUŻ DAWNO WIEM - CZTERY :) A KASY ZA TE GODZINKI CO PRACUJĘ TO MAM WIĘCEJ NIŻ TY ZA SWOJE 40 + NADGODZINY :D POZDRAWIAM

Gość Stanisław Jankiel
Faktycznie trzeba zlikwidować szkoły i rodzice niech sami swoje pociechy kształcą skoro tacy mądrzy. czeka nas upośledzenie nabyte, ale wasz wybór "zieloni" rodzice! byliście tumanami i teraz macie żale do nauczycieli ? więc uczcie swe dzieciaki tępe sami ! powodzenia!

Gość a ja tam mam gdzieś
szkołę nic się nie uczę i wagaruję, pyskuję do tych śmiesznych nauczycieli a moja głupia mamuśka i tak wywalczy rozpaczą, i dostanę promocję ! mam szkołę w dupie!