Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfhsjfsjdgbdjbdjkgbjkjf

Fajne imie dla coreczki

Polecane posty

Gość duell
już przestańcie z tym krzywdzeniem :O...przecież nie wiecie jakie wasze dziecko będzie miało gust....może akurat chciało by bardziej wymyślne imię..

Gość po co ten topik jak i tak
nawala jadzka

Gość duell
a mi się strasznie podoba imię Jessica...a nie jakaś Zofia,Małgorzata,Lidia,

Podoba mi się imię Agnieszka i Emilia, a z zagranicznych Margaret i Sofia:) Polskie wersje tych 2 ostatnich imion nie brzmią już tak ładnie:(

Gość darka17555
ludzie dawajcie normalne imiona, nie te banalne ale też nie jakies gracjany czy dzesiki, polskich imion mamy dosc ladnych to po co wymyslac niepolskie? weronika tez jest ładnie:)

mnie się podoba Anastazja, a zdrobniale to Nastka przecież:) Ładne. A Alinka jest też ładne (ktos pisał wcześniej) ale Kalina mi się nie podoba.

Mnie się Jagoda podoba, bo moja najlepsza przyjaciółka to Jagódka, więc dodatkowo mi się dobrze kojarzy (w dodatku to bardzo zdolna pani adwokat! ;)) Sama też jest dumna z tego imienia, bo jednak wyróżnia nieco ;) Anastazja...też ładne, ale nie bardzo mi pasują te dwa do siebie, chyab zbyt skomplikowane, żeby razme były...tak mi się wydaje. Wogóle..takie pytanie to chyba za bardoz sensu nie ma - ile ludzi , tyle opinii, gustow i upodobań. ja np. nigdy w życiu nie nazwałabym dziecka Alina...brrr..neicierpię tego imienia, okropnie mi się nie podoba :P Kalina wspomniana podobnie. A z męskich Daniel, Damian i Karol - nie cierpię. Bez żadnego powodu - po prostu mi się nie podobają :P Tesli to już nawet nei komentuję :P Ja na rpzykłąd mam swoje 4 typy na dzień dzisiejszy - gdzybym miałą "przypadkiem" dizecko: Jan, Aleksander, Nina, Pola. I co - na pewno wielu osobom się nie podobają, ale zupełnie nei dbałabym o to :P

Gość duell
a mi się nie podobają polskie imiona....i dała bym dziecku zagraniczne imię takie jak mi się podoba...nie patrzyłabym na to czy to się komuś podoba czy nie

No ja nie rozumiem, jak można Tesli nie komentować....:P Przepraszam za poprzedni w pis ale leka głupawkę podłapałam:P

"Moja córeczka , jeśli kiedyś sie pojawi w moim życiu (moze za pare lat) będzie miała na imię Nadia lub Lidka." Nie nazwałabym swojej córki "Nadia" Kojarzy mi się z wyrazem nadie czyli nikt. Ale to tylko takie moje osobiste skojarzenie...:p

Gość darka17555
duell trak ale zagraniczne imie sprawi ze byc moze twoje dziecko bedzie wysmiewane przez kolegow, a poza tym za pare lat ci sie przestanie podobac i bedziesz tluc glowa w sciane..polskie sa piekne:)

Gość darka17555
a z meskich Karol sliczne, strasznie mi sie podoba:)

Gość duell
Karol śliczne? :O...no to mamy rzeczywiście inny gust...a co do wyśmiewania-dziecko same z siebie nie wyśmieje kogoś za imię bo dla dziecka imię to imię....gorzej z rodzicami innych dzieci bo to przeważnie oni podsuwają swoim dzieciom jak można przezwać kolegę...a imiona zagraniczne podobają mi się od zawsze także gust mi się nie zmieni

Gość coorka
zdrobnienia od Anastazji to Nastka i niestety Stasia:-) ale tego drugiego zdrobnienia i tak nikt nie używa. nadaj córeczce takie imię jak tobie odpowiada,bo zawsze sie znajdzie 100 osób które twój wybór wyśmieje. mnie też podobają sie oryginalne imiona bo moje dziecko będzie dla mnie kimś wyjątkowym i imię też ma mieć wyjątkowe!;-) planujemy z mężem trójkę a to zestawy wybrane przez nas: 1.Iwo-Kazimierz....Kazik to ulubione imię mojego męża ;-) 2.Rohan-Antoni....bardzo lubie hinduskie imiona;-) 3.Bruno-Julian 4.Dorian-Aleksander inne imiona dla chłopców które mi siepodobają to np: Leon,Wiktor,Eryk,Oscar,Igor,Aleksy,Wincenty,Maksymilian,Emilian, Benjamin,Martyn,Teodor,Tymoteusz,Błażej,Olaf,Nikodem,Marcel, Kacper,Kajetan 1.Elena-Maria 2.Hanna-Teresa 3.Livia-Alicja 4.Nadia-Anna 5.Gaja-Kornelia 6.Nina-Emilia inne imiona to:Matylda,Milena,Daria,Stella,Natalia,Marianna,Kim,Lilianna,Laura, Judyta,Julianna,Emma,Zofia,Bella,Julita jest w czym wybierać.zaraz na mnie naskoczą że dziecko krzywdze! a ja mam to w doopie,bo na pewno jakiś Kevin lub Brian wyśmieje mojego Iwa!!! pozdrawiam Kalina

Gość duell
jakbym miała syna dałabym mu na imię Kevin....a jak córkę to Naomi

Gość aframafra
Anastazja nawet ladne. A co sadzicie o imieniach Astrid, Ingrid lub Marika dla dziewczynki? Dla chlopca Maximilian jest bardzo ladne.

Gość alagos
Mam na imię Alina a na drugie Małgorzata,oba imiona są używane. KOBIETO,która tak nie cierpisz mojego imienia,życzę Ci,żeby w Twoim zyciu pojawiła się JAKAS ALINA, którą polubisz a wtedy bedzie Ci wstyd za te komentarze, O każdym imieniu stanowi człowiek( Twoim niestety też)............?

Gość dckm dkc wfnjc wrkcm
Patrycja jest śliczne.

Gość DDDDDDDDDDDD
Ja bym swoje dziecko nawiała jak większości ludzi się podoba czyli Julia albo Luśka może jeszcze być Nela, Maja, Lena czy coś takiego ale nigdy bym nie nazwała Nicola albo Vanessa ...

Gość ziarno prawdy
Mi się bardzo podoba imię Kira i moja córeczka tak właśnie będzie miała na imię :)

Gość DDDDDDDDDDDD
*nazwała

Gość Mr. Scary
to może od razu Princzesa ? :O