Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewusiaklusia

RATUJCIE BO ZARAZ POCHŁONĘ CZEKOLADĘ /

Polecane posty

Gość ewusiaklusia

słuchajcie, w poniedzałek weszłam na wage - 61,7 kg. hasło - dieta. nie żadna szczególna - jem 4-5 poisłków, trzymam sie poniżej 1500 kcal, nie jem smazonego, bialego chleba, makaronu itp. duzo warzyw, zero slodyczyy, 30 min uchu dziennie, ost posilek 18. dzisiaj wchodze na wagę i ...62,4 :O wszystko bz sensu :( kiedy zacznę chudnąć ? iem, to mięśnie niby, ale czy moze na fakt ze tyje wplywa to, ze bioę bio CLA Z ZIEOLONĄ HERBATĄ ? JUZ NIE WIEM SAMA :(

Gość czekoladaaaaaa
ja lubie z orzechami :classic_cool: no widzisz - bez sensu jest ta Twoja dieta - jesz mniej nie chudniesz to zjedz sobie czekoladke

Gość thelma11
sluchajcie znacie jakas dobra czekolade, ale taka ktora ma konsystencje pralinowa, nie jest twarda?

Gość ewusiaklusia
dzięki za radę :| a poradzi ktoś normalny :(?

Gość milka nowa
ARBUZOWA!!!!!!!!! to nowosc , nazywa sie WATER ;> ZAJEBISCIE PYSZNA!!!!!!!!! I MA STRZELAJACE NA JEZYKU DROBINKI :d

Gość czekoladaaaaaa
a ja lubie ta milke lata 60 chyba :D taka z nadzieniem nugatowym i ciasteczkami boskaaaaaaaaaaaaaaa

Gość thelma11
arbuzowa? bleeee:O Nie lubie owocowych czekolad. Kiedys w Paryzu w jakims tanim sklepie kupilam czekolade orzechowa pralinowa i to byla najlepsza czekolada jaka w zyciu jadlam. Lindt moze sie schowac. Teraz kombinuje, kogo by tu wyslac do paryzewa:D A co do autorki. A czego ty sie spodziewalas, ze zaraz zostaniesz opieprzona?:D Odmawianie sobie przez dluzszy czas slodyczy prowadzi do kompulsow, takze smacznego;)

Gość milka nowa arbuzowa
a probowalas chociaz, ze gadasz ze bleee? ona jest jak dawna Knister Q milki ;> ale ma lekki posmak melona :)

Gość Marilynnnnnnn
jedz ile chcesz ale zapisz sie do skzoły tańca na salse czy taniec brzucha tam to dobpiero schudniesz :) i jedz ta czekolade !

Gość czekoladaaaaaa
hehe chyba autorka topiku sie innych odpowiedzi spodziewala :classic_cool: ale powiem wam ze pyszna jest kokosowa- ale wedla ;) A KTO PROBOWAL MILKE CHAMPIONLADE - rewelkaaaaaaaaaa

Gość thelma11
Chyba mamy rozne smaki, bo mi ta champiolada nie smakowala. Uwielbiam za to takie niemieckie czekolady, ktore mozna kupic na rynkach, przy stoiskach z niemieckiemi proszkami itp. Firma nazywa sie chateau i najlepsza jest biala z chrupkami ryzowymi, jogurtowa(przepyszna) i mleczna z migdalami.

Gość milka nowa arbuzowa
ooo championlada jest zajebista!!!! i z tej nowej serii to jest water-arbuz strzelajaca na jezyku mniam earth -nugatowa z karmelizowanymi orzeszkami -zajebista air-biala dmuchana fire- z chili :) kurde w sklepiku obok pracy wykupilam jzu wszystkie arbuzowe i nugatowe :P

Gość thelma11
o jakiej nugatowej mowicie? dlugo juz nie kupowalam czekolad i widze, ze nie jestem na bierzaco:D

Gość thelma11
Jecie czekolady "na sucho"? Bo ja nie potrafie jesc slodyczy bez moczenia ich w goracej herbacie;)

Gość czekoladaaaaaa
ej ej ej gdzie mozna dostac ta milke earth nugatowa z orzeszkami ??? musi byc przeboska :D w realu jest? albo carrefourze? ;)

Gość milka nowa arbuzowa
kurcze nie wiem :( ja ja znalazlam w zwyklym sklepiku, pewnie w marketach tez bedzie!

Gość thelma11
A ta nugatowa jest twarda czy taka bardziej pralinowa?

Gość czekoladaaaaaa
O RZESZ W MORDE dobra musi byc :D jak ja lubie te czekoladowe nowości hehe :)

Gość milka nowa arbuzowa
bardziej pralonowa, ma nugatowe nadzienie - takie rozplywajace sie w ustach :)

Gość czekoladaaaaaa
tej amvel pralinowej nie jadlam chociaz widzialam w sklepie bo za droga :( ok 7 zl :o niech spadaja z takimi cenami :p

Gość milka nowa arbuzowa
thelma ta amavel tez jest pycha ale karmelowa przeslodzona ;)

Gość tak szczerze
!!!!!!!!! tez chce !!!!!!!!!!! ale kurde siedze w holandii i tu ich nie sprowadzaja :( :( :(

Gość thelma11
Chyba jutro oglosze dzien czekoladowy:D

Gość milka nowa arbuzowa
czekoladaaa widze, ze mamy podobne pasje ;)

Gość thelma11
Powiem wam, ze w Polsce mamy bardzo dobre czekolady. W Stanach czekolady smakuja jak wyroby czekoladopodobne.

Gość milka nowa arbuzowa
tak szczerze... to musi byc straszne.. brak milki , ja bym sie przeprowadzila na Twoim miejscu :D

Gość milka nowa arbuzowa
nom, mamy w poslce dobre czekoladki aczkolwiek niektore sie popsuly.. kiedys wedel byl ekstra a teraz tylko niektore sa fajne, zmienili receptury i o :( nie wspomne o goplanie, kolezanka tam pracuje na czekoladach jako inzynier i powiem wam ze receptury sa robione przez stare baby co lubia tylko gorzkie :( a czekolada musi byc puszysta, delikatna i mmmm rozplywajaca sie w ustach...:D:D:D czekolada rzadzi swiatem!

Gość tak szczerze
nie no,milka jest,ale nie ta pralinowa i arbuzowa....az mi slina leci...tu maja jakies inne dziwactwa,a mnie akurat nakrecilo na ta strzelajaca :( pojade dzis do sklepu to zerkne co maja,ale tutaj jedzenie czekolady nie jest takie modne,wiec maly wybor...tylko tych oblesnych lukrecji maja od zarabania i we wszystkich smakach...no i vla (jak dla mnie rozwodniony,zimny budyn)