Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wierna

Jest weekend a mój facet poszedł na ryby MASAKRA!!!

Polecane posty

wychodzę z koleżankami normalka wiem o co chodzi... od zaufania robi chyba nie rosną... juz mi wkur... przeszedł... hahah :D

Gość /zmeczona
faktycznie czuje sie zaniedbywana ... czasmi marzy mi sie inne zycie .... inny partner ale coz ... grzecznie napisal smsa jak by cos przeczuwal ...

Gość wujek dobra rada wyklada
wierna czy ty Już jesteś na bani ?

Gość Aguśkay
a jak np facet tak mówi że si emartwi i wydzwania jak myslicie moze to byc objaw jego zazdrosci? czy raczej zamartwiania sie

nie czuj się zaniedbywana zadbaj sama o siebie idź do kosmetyczki fryzjera poczuj się babką na 100 % samce to lubią... zadbaną Punie mieć w domu to skarb

Gość Kiril
dziwne niektórzy mają zadbane panie w domu, naprawde odpicowane jak nie wiem co, a i tak znajduja takie same zadbane ale młodsze...

Gość /zmeczona
raczej jest zazdrosny... ja jak gdzies wychodze bez niego to to czesto dzwoni i sie glupio pyta "jak tam " boi sie ze moze z kolega jestem zamiast z kolezanka

Gość /zmeczona
moze i znajduja sobie lepsze ale ty wtedy czujesz sie duzo lepiej a nie jak jakas kura domowa ....

Gość Kamilcias
czasami kobieta nigdy nawet nie pomysli ze jej ukochany moze cos takiego zrobic, a jednak

Gość do wujka
pouczasz innych- więc "spódnicy", polecam słownik ortograficzny (jeśli masz), lub "pod ręką"- wikipedia

Gość Kamilcias
no wie wiem czy czułam bym sie lepsza gdyby mezczyzna z którym spedziłam troszke zycia, oddałam lata młodości ....zostawił mnie dla młodziutkiej i ladniejszej przed która zycie sie zaczyna.

mnie juz raz facet zostawil dla innej jestem madrzejsza o takie doswiadczenie...

jak facet dzwoni i mówi że zatelefonował tylko dlatego że się martwi to oznacza to przede wszystkim to że jest zazdrosny no i że się martwi ale o to co się tam może teraz pod jego nieobecnośc wyprawiac - hihihihii No ale to jest fajne jak sie troche "pozastanawia" :D hihihi

Kamilcias >>> nie mysl o tym jakbys sie czula mysl o tym zeby Cię nigdy w życiu to nie spotkało ;)

Gość Kamilcias
no i to włąsnie jest najgorszen miec swiadomosc porzucenia zostawienia dla kogos innego.

coś mi nie pasowalo optycznie :) ta spudnica .

Gość /zmeczona
a ja juz mam to w du*** czy mnie zostawi czy nie ... nie bede sie Wkurw**** kazdy dzien przez niego

Gość Kamilcias
po prostu jeden ma szczescie w milosci i to zawsze a inny juz nie

apropo dzownienia przypomniał mi się czerstwy kawał cytuję " Żona nie poznaje męża, który wrócil z wyprawy do dżungli: jest smutny, nie odzywa sie, patrzy smętnie za okno. Po długich namowach mąż wyznaje, że w dżungli zgwałcil go goryl. - Nie martw się kochanie - mówi żona - nikt sie nie dowie. Wiemy o tym tylko ja i ty, a goryl przeciez nie mówi. - No wlaśnie - odpowiada mętnym głosem mąż - Nie mówi, nie pisze, nie dzwoni... "

/zmęczona masz bardzo zdrowe podejście do sprawy :) też bym tak chciała choc jeden dzień przez faceta się niedenerwowac , ale to juz chyba ten moment - czyli czas na kryzys w związku...

stop kryzysom... tylko sex ... ja mimo wszystko bede później paradować w tym gorsecie czy bedzie w domu czy nie , a co mi tam !!!

o bosche ... haahahha!!! :D - bardzo fajny kawał :D:D:D:D:D:D Pogratulowac wujkowi chciałabym :) bo niesłyszałam go wcześniej :)

Wierna pewnie wskakuj w gorset Sąsiad też człowiek, coś miłego w sobotę mu się przytrafi

Gość /zmeczona
moze i czas na kryzys... ale ostatnio zauwazylam ze: jak moj facet nagle zobaczyl ze nie mam kazdy dzien do niego czasu i nie chce mi sie juz siedziec do nocy z nim tylko grzecznie mu mowie ze moze poszedl by juz do domu to nagle mu sie przypomnialo o moim istnieniu nagle byl kochany milutki i grzeczniutki... no dziwne moja "ozieblosc" trwala jakis tydzien a efekt byl troszke dluzszy chybA to powtorze ... i zaczne od zaraz ... brak smsow i brak jakichkolwiek oznak zycia doprowadza go to naglej zmiany ...