Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdusia...........

Byłam dzisiaj pierwszy raz w prawdziwym hipermarkecie!

Polecane posty

No własnie Magdus jak albumiki? Ja tez sie kochanienka bardzo za Toba stęskniłam Buzka!

Magdusia.... znowu się nie odzywasz!! Napisz coś by umilić nasze życie:-D

Gość chistoryja
Bedzie to o moim poprzednim kochanku. Byłam na imprezie domówce i tam poznałam całkiem uroczego i przystojnego faceta ktory zainteresował mnie swoją osobowoscią i poczuciem humoru. Po tamtej imprezce spotkalismy sie na kolacji w domku. Atmosfera całkiem romantyczna - winko, dobre jedzenie itd i wreszcie zaczelismy sie całowac i piescic. Był calkiem delikatny a zarazem stanowczy, wiedzial czego chce, rozebralismy sie i zaczelismy kochac. Bylo wspaniale sama bylam niesamowicie napalona i podniecenie błyskawicznie rosło gdy czulam jak miarowo porusza sie we mnie. Po jakims czasie poczulam ze ma orgazm podczas ktorego dziwnie sapał i napinał sie jak parowóz. Dzwieki ktore wydawal nie byly typowe dla orgazmu, a raczej dla jakiegoś mocnego wysilku. Kiedy skonczył poczułam dziwny smród a na jego twarz zrobiła sie czerwona i zauwalyłam na niej dziwny grymas zażenowania... zszedł ze mnie a między moimi nogami poczułam coś ciepłego i wilgotnego. Jak sobie to przypominam to zbiera mnie na mdłości, nie zgadniecie co zrobił!!! podczas orgazmu chyba z tej błogości puściły mu zwieracze i zrobił ogromny stolec prosto miedzy moje rozchylone pośladki !!!!! (robilismy to na misjonarza). Chyba chcaiał to ukryć bo zaczął udawac ze nic sie nie stało a ręką próbował zabrać stolec ale od razu gdy zauwazył ze odkryłam co zrobił zaczał mnei przepraszac i zachowywac sie jak jakiś wariat. Zaczałam krzyczec zeby wynosił sie z domu i rzucac w niego przedmiotami ktore miałam wokół siebie. Podczas szarpaniny jeszcze pech chciał ze wlazłam w ten stolec i rozmazałam go na całym przyscieradle i kołdrze Jak udało mi sie zwalic go z łóżka po dłuzszej szamotaninie chyba dotarło do niego ze miedzy nami koniec i wtedy zrobił najbardziej chamską rzecz o jaką mozna sobie tylko wyobrazic!!!! Usiadł tyłkiem na moim nowym dywanie i zaczął saneczkować zeby pozbyc sie resztek kupy oblepiającej jego owłosienie analne!!!!! gdy zagroziłam mu ze wezwe policje szybko ubrał sie i opuścił mieszkanie.

Gość magdussia
dziewczynki tesknie za Wami:)

Gość Helena 24
chyba już znudziły się opowieści dziwnej treściprzyjaciółkom Magdusiii....

Gość trzeba byc idiotka zeby siedzi
ec na kafeterii i pierdolic farmazony. rozumiem mozna sie poradzic, ale dupe truc pierdolami, niech sie zatrudni w gazecie.

Gość właśnie że
fajnie jest przeczytać coś innego niż chłopak mnie rzucił, rzuciłam chłopaka itp. Magdusia........... wracaj!!!!

Gość samaEwusia-lat44
MAGDA....A MÓWIĄ ŻE JOLA RUTOWICZ TO IDIOTKA...

Gość fajowe historyjki
ja chce wiecej magdusia :)

Gość całe życie z wariatami.....

Gość Magdusiu gdzie jesteś
Odezwij się! Napisz jak Mamusia i Misiaczek???

Gość jak mamcia
jak mamcia?

Gość z tesknoty za Magdusia
😭

Gość tinturintu
dobre to było ...hahahaa magdusiu wroc

Gość GDZIE JEST MAGDUSIA?
MAGDUSIA WRÓĆ :D :D

Gość GDZIE JEST MAGDUSIA?
MAGDUSIA WRÓĆ :D :D