Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocnatabletka

Tabletka anty na noc! szybka odp

Polecane posty

Gość nocnatabletka

Witam! Nie che zasmiecac forum zbyt dlugo a wiec prosze o konkretna odp doswiadczone kobiety. Czy jesli ustalilam sobie godzine brania tabletek na 22 to nie jest to za pozno? Pomyslalam ze taka godzina bedzie dobra bo "przespie" ew skutki uboczne. I szczerze mowiac nie odczuwam, ze biore tabletki w zwiazku z tym zaczynam sie zastanawiac czy w ogole na mnie dzialaja ;) Z gory dzieki za odp :)

Gość nocnatabletka
wiem, ze pewnie glpuie pytanie, ale niech mi ktos odp ;)

Gość zazdrosccie miiii
ha ha ha < to zes wymyslila teraz !! skutkow nie przespisz czy chcesz tego czy nie!! a co?? niby w nocy nie bedziesz np. tyla?

Gość skąd pomysł że skutki
uboczne wystąpią zaraz po przyjęciu pigułki, tzn. w nocy? możesz je mieć całymi dniami, przez parę pierwszych miesięcy! przy braniu tabletek niczego się nie "odczuwa" (no chyba że te skutki uboczne, ewentualnie, więc nie oczekuj jakichś symptomów ;) ) 22-ga to nie jest za późno, jeśli nie kładziesz się spać zbyt wcześnie

Gość nocnatabletka
"ha ha ha < to zes wymyslila teraz !! skutkow nie przespisz czy chcesz tego czy nie!! a co?? niby w nocy nie bedziesz np. tyla?" Po tabletkach sie nie tyje, mozna miec natomiast wzmozony apetyt, ktory powoduje wzrost wagi. Zdecydowalam sie brac na noc, zeby jak najmniej odczuc skutki uboczne, co nie wydaje mi sie nonsensem, bo gdy klade sie pozniej spac ok 1 czy 2 (wtedy kiedy juz tabletka sie wchlonie) to czuje, ze zasycha mi w gardle, stwarzam sobie na sile probelm- wystarczy ze ktos cos powie a ja juz becze (?)- zanim zaczelam brac tabl nic takiego nie mialo miejsca. Rano gdy sie budze wszystko jest ok, w ciagu dnia rowniez, tzn nie miewam humorow (takich jakie potrafia mnie odpasc w nocy). Mysle wiec, ze te pierwsze godziny od momentu wchloniecia sie tabletki sa najgorsze, pozniej org jakos sie przyzwyczaja i daje rade, tak, ze w ciagu dnia funkcjonuje normalnie. Dzięki za odp, tak tylko chcialam sie upewnic ;)

Gość pytasz a nic nie przyswajasz
z odpowiedzi, masz swoje zdanie, więc po cholerę zawracasz dupę? dorosła dziewczyna, a poglądy jak ze średniowiecza, nic a nic nie zrozumiałaś z tego topiku :O

Gość dziwne wymysły
Jak tabletki wpływają na humor lub libido to znaczy ze są źle dopasowane i należy je zmienic na inne, a tak na marginesie czy gin zlecił badania hormonalne przed ich zapisaniem ? bo jesli nie to dupa....nic dziwnego że powodują efekty uboczne, tylko dobrze dobrane tabsy nie szkodzą, każde "zapisane na oko" będą na dłuższą metę powodowały zaburzenia hormonalne, czasem o ich skutkach można sie przekonac dopiero po ich odstawieniu.... ja tak miałam, po kilku latach brania tabsów zaczeły się problemy, zaburzenia hormonalne, polipy w macicy, nadżerka, infekcje.... więc radzę wybrac mądrego ginekologa