Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slolllsls

CZY MOZNA JESC SLONECZNIK W CZASIE ODCHUDZANIA

Polecane posty

Gość slolllsls

??co myslicie o jedzeniu sloneczniku???uwielbiam skubac go,potrafie zjeesc paczke dziennie,tylko boje sie,ze przytyje od tego

Gość hehhehhehehhehhee
kolorowa kredka można ale w ograniczonych ilosciach bo zawiera olej, no cala paczka to na pewno za duzo olej smierci ehheheehehe przytyjesz sto kilo od slonecznika hheehehhehehhhheheheheheheeh

Gość masz ładne i geste wlosy
kciukiem qwa a ja nalogowo wcinam;/ minimum 4p dziennie ;/

Gość dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl ?? :D ???????????????????????????????????????????

oco wam chodzi kurdesz:)?????????? zemu kopiujecie moje wypowiedzi i nic wiecej nie piszecie????;) heee>>

kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl oco wam chodzi kurdesz ?????????? zemu kopiujecie moje wypowiedzi i nic wiecej nie piszecie???? heee>> no jak o co? nie kumasz po sloneczniku co masz?

a co mam??? dziewczyna sie pyta czy przytyje a ja wcinam nalogowo i jakos nie tyje, tylko sie przerazilam, ze ma duzo kcal, no i /? :)

masz serduszko?

Ty sie napizgales/as czegos czy to ja jestem walnieta, ze nie rozumiem o co ci chodzi?

Gość wrong wrong
slonecznik jak pestki z dyni maja duuuuzo kalorii wiec raczej je baaardzo ograniczac w diecie... ale odrobina dziennie jest wskazana bo są wartościowe:)

Gość wrong wrong
w 100g pestek z dyni jest az 556 kcal a w 100g slonecznika - 561 kcal!!!!!!! wiec przy deice maksimum 10g dziennie:P

Gość ehehehehe............
wrong wrong w 100g pestek z dyni jest az 556 kcal a w 100g slonecznika - 561 kcal!!!!!!! wiec przy deice maksimum 10g dziennie ja jem 200 g i sniadani obiad i kolacje i mam wspanial figure :D

jestem zla kobieta bo wcinam slonecznik tia;) nie wiedzialam, dziex za info:) qwa ja mam w szace 7p jak mam wyrzucic ;/ tyle dobrego

Gość echhhh......................
kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl jestem zla kobieta bo wcinam slonecznik tia nie wiedzialam, dziex za info qwa ja mam w szace 7p jak mam wyrzucic ;/ tyle dobrego co masz po sloneczniku lysa jestes ?

nie mam czarne krecone wloski do ramion a coo, w gim bylam lysa, ale to z fanaberii:)

a ja bym byl za tym by wszelkie pestki miec zawsze pod ręką. najbardziej jednak lansowalbym migdaly, dla mnie pierwsza lig. pewnie dziewczyny, ze trzeba miesicic sie w bilansie kalorycznym, bo 100g slonecznika moglyby wystarczyc za dwa posilki. Kalorie z nasion i orzechow sa jednak absorbowane bardzo powoli i malo wydajnie, poza tym osoby ktore nie stronią od pestek i porzechow (byle nie solonych/prazonych), zazwyczaj specjalnie grube nie są.