Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

dziewczyny nieprzesadzajcie! ja taka wspaniała nie jestem :P służe wam po prostu moimi doswiadczeniami i wiedza wyczytaną ;) gratuluje sexy zdanego egzaminu!!!! obca - trzymam kciuki! Ty bedziesz trzymac za mnie w czwartek (mam obrone!) bejszus - no widzisz! jak pięknie!! opłacało sie poczekać i nie narzucac ;)

Inserthome wiesz ja myśle, ze uroda w pierwszym momencie ma troszke znaczenie, ale nie zawsze ta uroda jest jednoznaczna, bo kazdy ma inny gust i jedemu sie spodobaja naturalne piegi dziewczyny, a drugiemu zalotnie umalowene oczy ;) poza tym uroda rzecz wzgledna, z czasem minie... a ja bym kazda umiała zrobić na lalunie makijarzem i ciuchami! to prosta sprawa jest- trzeba tylko chcieć :P a wnętrze liczy sie bardziej! dobrze wiedzie że blondi lalunie (impressive kochanie nie bierz tego do siebie - gadam stereotypami) ładnie wyglądające, ale mające pusto w głowie aż echo idzie - to one zazwyczaj sa traktowane na raz!! no czasem na dwa-trzy :) kobieta nie może byc kukłą do bzykania i macania! musi miec swoje zdanie i szanowac siebie - tylko wtedy facet ją bedzie szanował i prawdziwie kochał!!!!!!

wrazliwiec a wiesz że moja historia jest troszke podobna! ja miałam najpierw chłopaka dobrego, kochającego i to ja wtedy byłam tą "złą" w związku, bo miałm olewke,. Tzn tez go kochałam, nie oszukiwałam, ale jego nadmierna troska, miłość sprawiała, ze ja ograniczałm te okazywane uczucia, bo już by było słodko, aż niedobrze sie robi! im on był bardziej kochający to mniej! tak to na mnie działało. w efekcie po ponad 2 latach mnie zostawił, bo sie bał, ze go zdradziłam, albo zdradze. wyszło bez sensu, ale wiem że to i moja i jego wina! bylismy młodzi i głu[pi! poźnieja miała kilka krótkich przelotnych związków i trafiło na mojego męza. Tu ja byłam ta dobrą - bo tamten związek mnie nauczył, ze bycie złą sie nie opłaca! mój maz (wtedy chłopak) po 2-3 m-cach stał sie przez moje słodzenie tym gorszym! niestety... znowu te same błędy tylko w drugą strone :o na szczęście "zołza" nauczyła mnie kontroli nad tymi zaleznościami. Trzeba odnajdywac złoty srodek! i nawet jak czasem sie popadnie w słodycz, czy gorycz, to potem od razu nalezy to wyrównać, tak by równowaga została zachowana! na tym polega szczęście kobiety i mężczyzny - jakże odmiennych istot!!!!!

Gość Inserthome
Dziekuje za odpowiedz:) A co myslicie o przejęciu inicjatywy przez kobiety? Ja jestem przeciwna temu by to kobieta podrywała faceta. a Wy ?co o tym myslicie?

Gość WIRUS.........................
mnie się w mojej nowej pracy spodobał mężczyzna .... powiem wprost - oszpecony na całej twarzy i jeszcze głowie przez jakiś trądzik - ale ja tego tak nie widziałam. \Zaczarował mnie nie wiem czym? Może faktycznie to chemia w powietrzu? Nie mogę przestać o nim myśleć, snuje marzenia na jego temat. Jestem ładną dziewczyną a on? Jest wyjątkowy.... nie miał obrączki, nie wiem cz go jeszcze spotkam. Ja jego urodę postrzegam inaczej.... więc uroda nie bierze czasem pierwszych skrzypiec jak wdzicie, - mozna powiedzieć, że to taka miłostka od pierwszego wejrzenia i na tym się skonczyło. Co brzydkie dla Ciebie- piękne i tajemnicze dla mnie

Inserthome 🌻 wiesz przejęcie inicjatywy wychodzi dobrze w damsko-meskich relacjach tylko jesli chodzi o sex! ja kiedys próbowałam i poległam. Dałam sobie spokój! to facet musi zdobywac kobiete - to jest już zakodowane genetycznie :) a przeciez to itak my wybieramy :D to kobieta przyzwala na to czy męzczyna może Cie wybrac i sie zblizyć (czy to emocjonalnie czy fizycznie!)

sexy no trudno sie mówi ;0 dobrze, ze Ci kafeterii nie zablokowali :D :D ale bądź ostrozna i kasuj historię pod koniec parcy ;)

Wirus! na to nie ma reguły. Dla każdego co innego jest piękne, dla kazdego inne rzeczy mają znaczenie, każdego coś innego podnieca i uwodzi. Nie ma reguły!!!!! Miłość rządzi się swoimi prawami!

Gość Wirus.........
i dlatego Irrenka świat jest piękny.....jak ja bym chciała jeszcze gozobaczyc. lecz sama powiedziałaś, to mężczyzna muso zdobywać, a ja wstydze mu sie spojrzec w oczy... zeby nie mtyslam, ze patrze sie na jego "innosc" ? :o to jest dołek, znowu pozostają mi marzenia

Inserthome uroda typu blondynka,brunetka,rudowłosa, szatynka itp. nie ma dla mezczyzny znaczenia , jak moich kolegów spytałam przy okazji to glównie ich pociąga urok i sposób zachowania kobiet . To ze powodzenie maja tlenione blondynki, temperamentne brunetki, gorące szatynki to zwykle poza uroda nic nie maja do zaoferowania , takie kobiety same pchaja sie do lozka a pozniej rozpacz i lamenty.Narzekaja ze w milosci nie maja szczescia, nie no prosze cie! Miej kobieto to cos w sobie dla mezczyzny z klasa,a nie dla mezczyzny myslacym fiutem;) (sorry jesli kogos uraziłam). Natomiast zyjemy w takich dramatycznych czasach, ze a propo kobiety nauczyły podrywac facetów, nie bardzo moge zrozumiec, jak mozna prosic od faceta numer telefonu , dawać im kwiatki z ogrodu:O (moja kolezanka cos takiego zrobiła) na siłe byc popychadłem poniżej krytyki. A to ze mezczyznom takie typowe podrywaczki im odpowiadaja to lepiej unikac ich jak ognia , to zwykli macho, napewno sa w tłumie faceci którzy chetnie podejda do interesujacej dziewczyny. Wazne jest niewidoczne dla oczu jesli chodzi o wnetrze:) Wirus, a czym ty sie przejmujesz czujesz w sobie cos pociagajcego w nim ? Śmiało umówić sie na małą kawkę i dowiedzieć sie wiecej:) to nie podryw , tylko mała rozmowa po przyjacielsku:) irrenka:):*

Zawsze mozęs zto pzreformułwoac \"Możęsz mnie zaprosić na kawe\" Wtedy to nie będzie randka tylko propozycja\" Dostateczny ale zdane tym samym witamy na wakacjach- d|ziękuje za wsparcie duchowe \\Teraz wpieramy naszych drogich Broniacych :) WAKACJE!!

Gość wirus.............
wszytsko od Boga a nie ode mnie zalezy....

Gość wirus.............
a nie mozna? naszym? moze jeszcze napisz moim internecie :o

Wirus......... nie musisz patrzeć w oczy, ale możesz sie uroczo usmiechnąć - to na pewno nie będzie przez niego źle odebrane :)

Gość wirus.............
nie wiem czy go jeszcze zobaczę.. tu pracyhe 450 obób na zmiany.... ale już rozumie, co to znaczy zauroczyć się od zaraz .... piekne uczucie, lecz takie nieszczęsliwe... Dzieki Irrenka, masz racje- moze bede miala okazje, tylko zeby nie pomyslal, ze to z podou jego wygladu :o

impressive kochanie nie chciałam generalizowac tego o blondynkach, równie pustą osoba może być ruda, czy czarna :) chodzi o to jak kto sie zachowuje, jakie wyznaje wartości i co jest dla niego wazne w zyciu itp. Faceci na to tez patrzą! wiadomo, ze czasem zafascynuje ich to co widzą - przeciez są w wiekszości wzrokowcami!! ale jak laska sie odezwie i wtedy czar pryska, wtedy też znikają jak bańka mydlana jego jakiekolwiek większe, szeresze zamiary wobec tej pani... :)

No al eBóg na ogółdziała przez ludzkie uczymki :P . Ale uczucie szczęścia jest wazne a ono czasem nie zależy od wyglądu tylko od tego czegoś. Na mnie bardzo działa męski głos.

Gość wirus.............
na mnie nie wiem co podziałało ... po prostu nie wiem, - jesli nei zapach mężczyzny, ktorego nie widac, to nie wiem

Gość wirus.............
inaczej sie tego nie da dziewczyny niz feromony.... bo mnie powalił na kolana, a tak wstydziłam sie na niego spojrzec.... ciekwe czy w dwie strony to moglo podziałac. ech, juz sie o tym nie przekonam

Gość wrazliwiec
Hej zołzy:)! Wszytskim na wakacjach gratuluje a za broniących się trzymam kciuki ( choć jeszcze Was za dobrze nie znam;)) Jesli chodzi o mojego lubego...to nie, nie jest to zwiazek na odleglosc, on w pazdzierniku zaczyna weterynarie( swoja droga jego pies to jego najwieksza milosc hihi mnie pewnie nigdy tak nie pokocha jesli w ogole juz:P) A jesli chodzi o ta maja lagodnosc...to nie wlasnie nie, ja bylam nerwusem przed moim zacnym ex, kiedy jego poznalam to tak sie zakochalam ze sie zmienilam o 180 stopni i juz taka zostalam...no a ze lajdak potraktowal mnie niezaciekawie ( swoja droga jak to jest ze pomimo bolu ktory nam sprawiaja faceci czesto dlugo po rozstaniu cos do nich czujemy???) to moje poczucie wlasnej wartosci bardzo spadlo...eh wiecie jak to jest, na pewno nie jedna z Was tak miala...No i heh taka juz jestem, za dobra czasem tak mi sie wydaje i wychodze na tym jak zablocki na mydle doslownie!! Od wczorajszej klutni ani jedno ani drugie sie nie odzywa, no bomba po prostu...

wirus jak jest ci pisany to jeszcze go spotkasz :P wrazliwiec, no nie tak samo, ale podobne przemiany :P

WIRUS a co Ty taka nerwowa?:-P Przeciez ja nie mam do Ciebie żadnych pretensji;) Bardzo milo,ze do nas zawitałas? To miala byc moja forma przywitania...ale chyba nie załapałas,ze to byl zart?:-P :-O