Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

wieczorek minąl jak kazdy z nich...wiadomo, ze chetnie bym gdzies wyskoczyla czy miala faceta-no ale trudno sie mowi...nie moge byc taka zdesperowana,bo mnie żaden nie bedzie chcial:-P

I kolejna zołza na koncu swiata;) czyli na razie tylko ja i irrenka jestesmy z wlkp.:) szkoda....:( widzisz ta menda:-P pije i nawet nie ma czasu,zeby sie ze mna spotkac:( :-D buahahah a irrenka{usta}

z rodzicami i rodzenstwem....szkoda mi 1500 co miesiac na wynajem mieszkania.....

no tak zawsze irneka na forum byla jedna z pierwszych, pewnie spi jeszcze;) ja dzis spotkam sie z koleznka, bede ogldac zdiecia z weselicha jej, hm..., a ona moje ze slonecznej italy

ja nie mam planow na dzis...jutro mam impreze rodzina -brat wyprawia imieniny-a potem moze skocze na plaze na wiejska impreze:-P hehehe

anulka i dobrze:-D niech poczeka do jutra lub inny dzien:-D haha anulka a co to za gosciu?ten z dyski?fajny?starszy czy jak?:-P a gdzie reszta zołz?:-P irrenka jest usprawiedliwiona,ale reszta??????:-P

głowa mnie nie boli :P bo wczoraj lajtowo było - tylko szampan :D wchodziłam jako 4 osoba :D z pracy 5 z obrony 5, tylko na dyplomie 4,5 bo średnia mi troche zanizyła ale jest cudownie :D ze szkoły wyszłam dopiero po 21, jak juz sie wszyscy obronili, bo musiałam zaczekać i zabrać wiadro, które przytargałam dla żywotności kwiatków i tace od ciepłego jedzenia, które muse dzisiaj oddac do restauracji. W ogóle czuje sie jak organizatorka wczorajszej imprezy - bo tyyyyyyyyle załatwiałam :) ale było super! atmosfera przyjazna i sympatyczna, faceci w komisji równi, na koniec nam powiedzieli, ze możemy teraz kazać mężom mówić do siebie Pani magister, ale musimy pamietac, że od Pani pani magister równiez sie więcej wymaga, musi mieć juz doświadczenie! oczywiście w kontekście łóżkowym -świntuchy jedne!!!!!!!! :D

Irrenka na gg napisała ze sie obroniła :) GRATULUJE KOCHANIE;):* tylko za mnie 12 lipca musicie trzymac jeszcze ;) dzisiaj jakos tak spokojnie:)

sexy ledy ja nie wiem czy on sie doczeka, bo ja juz plany na clay wekend mam:), kurcze a taki stwor, tak z dyski, wesoly, pogodny, taki hm.. jedna wpadke tylko mial

No to irrenka mialas fajnie:) ciekawe czy mi sie przytrafi tez taki kabaret na obronie:p az tez stracha mam:D no i po co ten stres byl:p Sexy lady myslalm ze to ty napisalas na gg :p chyba ktos mi zrobił numer chyba:P

dzięki, dzieki :) sexy napisz coś do mnie na gg, bo ja znowu mam 2 twoje numery i nie wiem który dobry Anulka a może wysle na gg Tobie i sexy wasze nr gg co ??

impressive :) u mnie sie potwierdziło, ze to formalność :) więc luz!

irrenka GRATULUJĘ KOCHANA:)i co pikuś nie?:-P wiedzialam,ze Cię łeb boli:-P hahahaha...ja mam nadzieje,ze za rok tez bede pania mgr;) anulka...no daj chłopowi szanse:-D Impressive20 hejka:)no ktos Ci nume rmusial zrobic,bo ja nic nie nabroiłam:-P pewnie jakis Twój wielbiciel;)

dzisiaj wieczorem otwieram włoską wódke, którą dostalismy z mężem rok temu od włocha na weselu... kto pije????? :) dobra to ja może od rana Wam poleje juz szampana - bedziecie miały szampański humor :) kielich dla Anulki kielich dla sexy kielich dla impressive i dla mnie zdrówko!!!! pod te wszystkie obrony!

samotna dziękuje :) dla Ciebie tez duży kieliszek szampana!!!!!

irrenka masz racje to wszystko formalność:p wódka włoska :P na zdrówko:) sexy,na gg ?wielbiciel? zadnych randek internetowych . Nigdy w zyciu! Jeszcze sie okaze ze to 80-letni sponsor:p hahah

Niech nam żyje nasza wykształcona wspaniała i genilana zołza Irrenka !!! Ja dziewczyny wpdałam na chwile bo wieczorem wybieram sie w góry na imprezke. Schronisko studenckie Rogacz wita :) A wogóle mam głód ludzi - stałam sie pozytywnym kanibalem

dzieki obca :) no jasne - jedź i baw sie dobrze!!! jutro zdasz relacje ;) Anulka u mnie naszczęście nikogo nie uwalili :) a nawet nie wiedziałam że moja uczelnia jest w rankingu najlepszych na 3 miejscu w Polsce i an 87 w Europie :D ale sie teraz pochwaliłam :D wiecie -jestem szczęśliwa, jak szłam na te studia to w życiu bym nie pomyślała, ze je tak ładnie skończe :D