Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

wroooooocilam :D Ale mnie tu dlugo nie bylo, a to wszystko przez ta sesje :) No, ale juz poswiece zołzom wiecej czasu :)

anulka he he he he bejszys jak tam twoja znajomośc z gg?? ruszyło coś?

ja nie wiem co sie dzieje :( 3 dni temu zmarł mojej znajomej tata, zeszłej nocy dziadek mojej przyjkaciółki, a dziś sie dowiedziałam,z e mojej drugiej przyjaciółki teść ma tętniaka w mózgu, czeka na operacje, ale ma małe szanse na przezycie... Boże co sie dzieje!!!!!!!!!!!!?????????

no tak to zycie jest zaprogramowane, ze kto sie rodzi, umrzec kiedys musi... ale czasem smierć strasznie zaskakuje, czasem jest niesprawiedliwa, czasem strasznie rani...

zalezy jaka strata, bo innego rodzaje może czasem dawać nauczke nie ranią zbytnio... róznie bywa zmykam kochane do tej przyjaciółki ide bo ja jestem u rodziców i ona też, więc jedno pietro nas dzieli... będę koło 21-22

ja jestem, ale chyba ide pobiegać, choć troche mnie w piersiach boli....może nie przyszedł jeszcze kres na mnie ;)

biegam jak jest ciemno bo mniej ludzi na mojej drodze ;) poza tym jest chlodniej i ciszej ;) a iiiiide

ja bym sie bała iśc teraz biegać, czwórka Ty odwazna kobieta jesteś :)

Irrenka....we mnie krew góralska płynie ;) jak po Nowej Hucie sie nad ranem chodzi to wszedzie sie przezyje ;) co prawda minelam sie 2x z takim samochodem na zagranicznych numerach..jechal wolniutko i przyswiecal swiatlami. Moze mieli jakies niecne zamiary... aaale jak zobaczyli mnie,taka spoconą i rozczochraną to im wszystko klapnęło i pojechali dalej hehe

czwórka Ty deklu, przestań o sobie tak mówic i myśleć :P sama siebie nie lubisz i to jest problem !!!!!!!!!!! Hope dżem dobry! ale ja dzis nie dżem, a zupke chińską jem :D

Hej Laski:) Pryszłam się tylko przywitać i pochwalić że piszę już ze swojego laptopika więc będę miała częściej dostęp do was:):):) Zaraz zmywam się nad morze i będę się pluskać cały dzień hurrra na reszcie:) Mama wczoraj powiedziała że lubie szpan ... kurwa na pewno dla szpanu zrobiłm sobie kolczyk... ja pierdole jak ja nie nawidze tego jej konserwatyzmu!!!!!!!!!!!!!!!!

ale zupki chinskie je sie na obiad, ja bym nie zjadla rano:p wolalabym juz zupke mleczna fitness mniam mniam:) roztyjesz sie i co:p;) smacznego Unitra no i bardzo dobrze, a to ty juz nad morzem jestes:D

Impressive>> ja nad morzem mogę być każdego dni bo z północy Polski jestem;) i nad morze mam jakies 40 minut drogi;)

to cicho mnie kusi ;) wole zupke ;) :D Impressive ta zupka musi mi starczyc do 16:15 - nie bój sie, nie roztyje się :P zupki jem bardzo rzadko!!!! poza tym nie wiem czy wiesz impressive, ze to śniadanie powinno byc największe, bo masz cały dzien na spalenie tego! kiedys gdzies słyszałam swietne powiedzenie, bardzo prawdziwą sentencje: "sniadanie zjedz sam, obiedem podziel sie z przyjacielem, a kolacje oddaj wrogowi!" :) Unitra kochanie nie denerwuj sie tak, mama to mama musi sobie troche pogderać, Ty tez tak będziesz smęcić swoim dzieciom! zobaczysz :D! nie stresuj sie tym, bo nie ma sensu! i nie bluzgaj bo zbrzydniesz :P Gratuluje laptoka :D he he he he