Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiaaa z torunia

problem z pępkiem, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość W-wa i okolice
w kałuży się pewnie kąpie i zdziwiona

Gość koziolka
Aż sobie zadłubałam w pępku... Z radością stwierdzam że nie wyczułam żadnych nieprzyjemnych zapachów :) Ale to pewnie dlatego że podczas prysznica jednak wkładam tam palec, tak jak do uszu :D

Gość koziolka
O kurwa, ale marny podszyw. Teraz pode mnie, teraz pode mnie!

Gość koziolka
chodziło mi o podszyw pod agusie z torunia

Gość agusiaaa z torunia
podszywy są żałosne :-O Ja też z tym swoim problemem wypadłam żenująco, ale kurcze, czułam potrzebę zapytać Was o zdanie. Teraz wiem, że przykry zapach z pępka, to moje niechlujstwo i na pewno się poprawię -mimo iż, nie ukrywam, wkładanie palca w pępek, sprawia mi lekki ból :-O No cóz, "poświęcę się" dla czystości;) Pozdrawiam wszystkich! Nawet tych, których rozmieszyło, to, co pisałam i dali mi jasno do zrozumienia, że jestem tępa:-O miłego wieczoru! 🖐️

Gość miecia spod sklepu
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość katuskowo
dzizas ludzie dziewczyna zwykle spytała. nie widzę problemu. przeciez "kto pyta nie bładzi" może się tylko wzbogacić, ale jak ma to robić jak od razu cała masa ludzi zaczyna go atakować? albo odpowiadam na pytanie i problem kogoś, albo sobie daruje chamskie docinki i robienie z siebie Bóg wi kogo by komuś dopiec....

Gość gość
Wy jesteście p******i najwidoczniej lubi w nim dłubać jak ma głęboki pępek i go odkrywać

też miałem ten probem w wieku 16 lat chyba, było to dzień po tym jak byłem na plaży i pływałem w morzu, ajkies zakażenie się dostało, nie wiem czy ktoś naszczał do wody koło mnie czy co, ale pępek bolał mnie prawie tydzień, pierwsze dni spać nie mogłem coś strasznego i jeszcze smród doszedł do tego straszny, nie bdę więcej szczegółów pisał ....