Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodobramamczas

postawie tarota

Polecane posty

Gość O kurka
chyba nas wyrolowala

pivonka karty pokazały cię jako osobę bardzo \"kochliwą\" i romansową, nudzisz się szybko partnerami chociaz w głebi chciałabyś trwałego związku, to wszystko powoduje mętlik w tobie w najblizszym czasie, bo na zycie nie stawiam szybko kart czeka cię znow jakies znudzenie, chec czystek w zyciu, poznanie starszego faceta lub osoby \"ustawionej\" , poza tym duzo męskiego towarzystwa aaaaaaha i uważaj na ciąże tzn mozesz \"wpaść\" o ile sie nie chcesz MaBaker widzę, że jesteś bardzo niezadowolona z sytuacji, znudzona i trochę \"zniechęcona\" ale wierz mi to wszystko zmieni się najpóźniej za 2 lata, moze się zdarzyc sytuacja ktora w najblizszym czasie troche cię podbuduje, wykorzystaj ten okres dla siebie na zmiany i budowanie swojego ja facet ktory bedzie tobą zainteresowany pojawi sie w ciagu paru miesiecy ale nie wiem czy odwzajemnisz uczucie , za okolo 2 lata karty pokazują totalną odmianę, bedziesz juz po metamorfozie bez daty hmmmm zapytalam karty czy masz partnera i pokazaly mi kogos kogo moge odczytac albo jako urzednika, osobę sprawiedliwą itd albo ze jestes w trakcie rozwodu no ale do rzeczy REWELACJA - jestes pokazana jako niezwykle atrakcyjna kobieta, pokazany jest tez ktos młodszy, kto moze pojawic sie na twojej drodze, podobnie jak u MaBaker zainwestuj w swoją kobiecosc, masz niebywala sile osiągac to co zaplanujesz i szczerze mowiac ja nie widzę problemu z zyciem uczuciowum 8.4.84 mamą bedziesz w ciągu roku ale czy mialas jakies problemy zdrowotne? jakąś stratę? nnmcnmcnjzjkzcnkahfcukbvk aleście się dobrali! moze bede okrutna ale on cie nie kocha, on sam nie wie czego chce, ma wiele kobiet na oku, jedna zawrocila mu teraz w glowie, niestet odezweie sie podkreslam niestety bo powinnas go sobie odpuscic

pani surmaczowa sobie zaadoptowała to może Ciebie też to czeka..... :( a co, próbujesz i nie możesz?

Gość iwonaaaa
23.04.1975 kiedy i jaką prace widzisz u mnie?Czy będzie w moim zawodzie?

11.021988-jakie mój ukochany ma plany wobec mnie? czy dobrze będzie między nami w przyszłości, tak jak jest teraz?

Gość 8.4.84
Nic nie wiem o stracie, ze zdrowiem to różnie u mnie bywa. Ostatnio dużo pracowałam i mó organizm był osłabiony, ale juz jest w porządku. A czy coś jest nie tak? A czy możesz wskazać miesiąc narodzin mojego dziecka i czy widzisz płeć?

Gość Arkadiusz 31 lat
Ur 24.12.1977.Czy bede mial dzieci i co z zona?

Gość gwiazdka z nieba 123
Jak potoczy sie moje zycie uczuciowe? 14.01.62

8.4.84 karty pokazały ze mozliwe iz bylas juz w ciazy nawet przez bardzo krotki okres czasu i byl moze problem z zagniezdzeniem jajeczka nie martw sie o nic a prawdopodobnie bedzie to chłopczyk byc moze o zdolnosciach artystycznych

Gość 8.4.84
Byc może masz rację, bo miałam takie podejrzenie, ale nie jestem tego na 100%pewna.A dusza artystyczna to będzie na pewno, po mamusi:) dziękuję i czekam na rezultaty tarota w życiu:)jakby Ci się nudziło w co wątpie tomam pytanie ile bede miała dzieci? Dzięki,pozdrawiam

Gość bez daty
Dzieki ,ze sprobowalas bez daty.Bardzo trafnie opisalas stan obecny.Oby ta rewelacyjna prognoza sprawdzila sie .Pozdrawiam

Jak potoczy się związek z nowopoznanym facetem z którym się obecnie spotykam? Czy to będzie coś na dlużej? 15 styczeń 1983r.

Gość kajunia-89
19-04-1989 chcialabym sie dowiedziec jakie plany,zwiazane ze mna, ma moj partner, oraz jak mi sie poweidzie w zyciu?

Gość madzia23kkk
25.08.85 kiedy wyjde za maz kiedy bede w ciazy jakiej plci bedzie moje dziecko gdzie bede zyla tzn w polsce czy zagranica??

mi tez mi tez:D:D 25.07.1987 jak sie potoczy związek z facetem z którym się spotykam, czy to będzie coś na dluszżą metę????? czy się rozpadnie??

Gość nnmcnmcnjzjkzcnkahfcukbvk
A czy ja będę w ciąży niedługo i wogole czy będę mieć dzieci?? 29.09.86.?

Gość chyba karty tasuje

Gość malutka_25
ja 13.06.1981 on 02.08.1972 czy mamy szanse jeszcze sie spotkac, i wrocic do siebie