Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła ślubna

z jakim wyprzedzeniem zaczącrozglądać się za suknią ślubną?

Polecane posty

Gość przyszła ślubna

ślub w sierpniu 2009 teraz za wcześnie by zacząć szukać sukni?

Gość zależy jaka firma
ja miałam z Herm'sa. Zamawiałam początkiem maja...ślub był we wrzesniu. Sukienka przyszła na początku sierpnia. W salonach z tańszymi kieckami czeka ię miesiąc...ale doliczając poprawki trzeba zamówić z półtora miesiąca wcześniej

Gość jeszcze masz czas

Gość jjjjjjjjjjjjuz
tez mam w sierpniu 2009 a dokładnie w ostatni wekend sierpnia, a o sukience zaczne myslec do0piero w styczniu, bo teraz to nawetnie wiem jaka bym chciala.U mnie jezeli sie szyje to ok 3 mies trzeba czekac

hehe, a ja mam za rok, a kiecka juz wisi w szafie:D a co najlepsze jeszcze sali nie mamy:P no ale mna sie nie sugerujcie:D

ojej! dziubas 29 naprawde myslisz ze pol roku przed?! ja mam w czerwcu przyszlym roku, w polowie czerwca, planowalam sie rozgladac w kwietniu za suknia i podobaja mi sie z takiej modnej firmy pod wawka, mam kawal drogi ;) mysliscie ze to troche za pozno? bo ja juz nie wiem.... zglupialam troche

naprawde tak szybko??? to myslicie ze moge miec problem z suknia??? kiedy chce sie ogldnac za nia w kwietniu a w czercu mam slub... troche sie zmartwilam bo wczesniej to nawet o czas bedzie mi trudno

ja mam wcześniej bo trafiłam wymarzoną w moich wymiarach okazyjnie na allegro i tylko dlatego ;-) ale wiem że w salonie madonny z pół roku wcześniej trzeba

spanielko - właśnie zalezy od salonu - w niekótrych realizacja zamówienia trwa do pól roku bo szyją gdzieś daleko itp. lepiej wcześniej niż potem obudzić się w ostatniej chwili bez sukni :O

Gość jesli chcesz nową
jakąś firmową to trzeba conajmniej pol roku wczesniej zamowic. jak chcesz uzywaną to z m-c wczesniej zeby byl czas na ewentualne poprawki. jakby co to mam do sprzedania suknie Herms model Kivor. uzywana ale wyglada jak nowa. po praniu. rozmiar 42 ale moim zdaniem to 40 pozatym mozna ja zwezic. wzrost 160 + obcas 9 cm. ale suknia byla skrocona jakies 5 cm wiec na wyzsza osobe tez bedzie bo latwo mozna ja spowrotem wydluzyc... do tego dodam bolerko, halke, welon, nowe biale ponczochy i rekawiczki tez nowe bo ich nie zalozylam w koncu. za sama suknie dalam 2600, a z dodatkami chce 1 tys. kolor bialy. suknia jest w jednym miejscu rozdarta na dlugosci ok 7 cm. ale jest to od spodu ze wcale tego nie widac.

Zamawiałam suknię w salonie Margarett i 3.5 miesiaca starczyło. Moim zdaniem nie można przesadzać w żadną stronę.