Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowaKredka

dziewczyny jak rozpoznac opuchlizne w ciazy?

Polecane posty

Gość kolorowaKredka

jakj rozpoznajecie,ze to opuchlizna a nie tluszcz?:)

Gość kolorowaKredka
no obrzeki opuchlizna zatrzymywanie wody w organizmie inaczej:)

zatrzymywanie wody widać po nogach, zwłaszcza kostkach - a tłuszcz ci się raczej na kostkach nie zbiera nie?

o meaaa i tu cie zaskoczę..ja miałam takie opuchnięte nogi ze kostek nie było widać:(..żadnych butów założyć nie mogłam...tyle miałam wody w nogach..dopiero nie dawno wszystko zeszło.i nie był to tłuszcz:)

supcio:D szkrab zajebisty:):):) mówię ci..a ty jak tam????...pokazałabym ci jego ale nie wiem gdzie..i jak..:) jesteś na naszej klasie..?

jestem, wyślę ci namiar na maila :) a u mnie ok. troche ciężko mi już chodzić bo pachwiny mnie bolą, zwłaszcza pod koniec dnia :o ale ogólnie ok :)

to sama miałam tez mnie bolały...zobaczysz szybko urodzisz to dobrze wszystko się ładnie u ciebie rozciąga:):):)

Gość kolorowaKredka
prosze o pomoc!!!

Ja byłam cała opuchnięta w ciąży, ale nogi najbardziej - jak kołki. Z tego co pamiętam, to jak takie opuchnięte miejsce naciśniesz palcem, to przez chwilę zostaje dołek - jak w plastelinie. Potem oczywiście znika. Mnie przez kilka dni po porodzie ta woda schodziła, codziennie miałam dłuższe palce u nóg :D

obrzeki najlatwiej zauwazyc na nogach tak jak dziewczyny pisamy, szczegolnie wokol kostek czy na grzbiecie stopy; ucisnij skore przez chwile, jesli pozostaje wklesniecie, takie jakbys zostawila odcisk palca w ciescie to wlasnie obrzek czesto tez sa spuchniete palce u rak, cisna pierscionki czy obraczka