Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa panna

POWRÓŻE

Polecane posty

Gość DEEEEEE
przerazilas mnie.. jaki wypadek w moim otoczeniu? kto bedzie poszkodowany? 1.09.70

Czy moi rodzice wroca cali i zdrowi z wycieczki zagranicznej? Prosze o odpowiedz. Ja - Agata, 13.08.1988, Mama- Maria 25.05.1961, Tata - Zbigniew 18.03.1958. Prosze przelozyc karty dwa razy. Dziekuje.

Gość DEEEEEE
no i Z JAKIEGO POWODU mam unikac dyskotek i imprez??? czym to grozi??? 1.09.70

moje 70B ---- > Nie potrafię Ci tego tak dokładnie powiedzieć, byś może on wróci do swojej ex. Data zaślubin mniej więcej 2013 wrzesień Dziecko mnie więcej 2013 grudzień NIKE... --- > Kredyt Was kompletnie wciągnie i się jeszcze bardziej zadłużycie.. Potomek okolo 2011 roku, na 60% bedzie to chlopiec MOJE PYTANI ---- > uważaj na niego to złodziej i oszust. ja jestem chetna ----- > hmmmm... u Ciebie widze kompletny chaos w życiu, nie znajdziesz ją za szybko, długo to potrwa, okolo pol roku, a dziecko za okolo poł roku JESTEM NA STRONIE NR 4

04.11.1985 r jak tam w kartach stoję z pracą finansami....i facetami:p?(obecnie juestem bezrobotna ;[ )

Gość dzelkaa
kiedy poznam tego jedynegO?jaka bedzie pierwsza litera jego imienia? 06,04,1986

Gość lolitkaa
25.12.1979 czy znajdę dobrą pracę w tym roku i kiedy się wyprowadzę na swoje?

Gość jakas tam sobie dziewczynka
no to mnie zastrzeliłaś :) tak szczerze to chodze do bardzo dobrego liceum i tak strasznie dużo wymagają, ale nie miałam nigdy problemów...hmmm może karty się mylą? ok to jeszcze zapytm Cię czy dostanę się na Uniwersytet Warszawski albo na Jagielonkę (nie wiem prawo, dziennikarstwo)? I cxzy na najbliższym czasie zaprzyjaźnię się z kimś?

Gość My man.
chyba nic mi sie nie uklada :-( skoro z moim manem ma mi nie wyjsc :-( czy spotkam w koncu kogos,kogo bede kochala i ten ktos mnie? kto to bedzie? kiedy? 01.09.70

Gość TILOOO
co powiesz o tym facecie? 17.10.75

hgh ---- > To jest tylko zauroczenie, daj sobie z nim spokój. miałam podobnie --- > Wróci, wróci, nie bedzie mogł o Tobie zapomnieć Polokokta85 ---- > Jest szansa na ślub, tylko ktoś z Twojej rodziny nie potrafi go zaakceptować bo jestem --- > Wyjdziesz za mąż, będziesz miała dzieci, bedziesz dalej tam pracowac :) szczera dziewczyna ---- > stawiam tarota, z kart też wróże, jestem też jasnowidzką Dabidab --- > STANOWCZO TAK!!!!

Gość delicja24
Czy czeka mnie jakas przyszlosc z mezczyzna z ktorym sie spotykam w tej chwili?Moja data ur. 07.09.83 I jeszcze kiedy znajde prace?

Gość karrrambbaa
Kurcze ale my bylismy razem 5 lat w związku.. rozstalismy się.. kiedyś kochal, pytaąlm co teraz czuje?? tzn że nie kocha?? tak..pytałam czy wróci??

napisz mi wróżko jeśli możesz czy będę w życiu szczęśliwa? I bogata :) hehe to drugie mało ważne, ale kiedyś ktoś mi tak przepowiedział :) 20.03.91

Gość miałam podobnie
czy nie da się powiedzieć kiedy?

weronika 09,01,1986 kiedy wyjde za maz,czy bedzie to moj obecny chlopak dziekuje z gory

Gość Famiglia
1.09.70 czy bede miala dziecko/dzieci, rodzine...?

Gość izabel1
sprawnie idzie ci to wrozenie... i dzieki za wrózbę, a czy moge miec jesze pytanie dotyczace pracy, czy znajde tak w ktora bedzie mnie satysfakcjonowac i kiedy ewentualnie ja znajde czy w nie dlugim czasie? 26111978

o mam jeszcze jedno pytanie, sorry że tak męczę Czy będę miała w tym roku problemy z fizyką?

Gość bo jestem
dziękuję bardzo:) jak to wszystko pięknie brzmi:) A możesz mi powiedzieć czy jeszcze długo będę czekac na tego jedynego?:) Kiedy go poznam? Katarzyna 30.10.1980

dobra ostatnie :-) Jak odbierają mnie inni, za jaką osobę mnie postrzegają (chodzi mi o wygląd zewnętrzny i charakter)...mam problemy z samooakceptacją :(

jestesmy ze osab juz dlugo bo 3 lata. kiedy to sie rozpadnie czy mnie zdradzi ?

02.08.86 ja 04.07.87 on Mam na imię Ania :P Czy jeszcze kiedyś się spotkamy i pogadamy.. Czy się odezwie? Dziękuje...

madzia062 ------ > Twoj facet jest w Tobie zakochany, kocha Cię! A co do finansów i pracy to znajdziesz ją i to niebawem iwona.k ----- > Ten facet jest bardzo nieśmiały, czuły i kochany, ale to nie on jest w Tobie zakochany, ten zakochany w Tobie osobnik może być niebezpieczny. szczera dziewczyna --- > Zdaje mi się ze poznasz go gdzieś w miejscu publicznym nie potrafię dokładnie sprecyzować tego miejsca. Ależ służe pomocą kochana ;) trzymaj się, jak coś to pisz. buźka :) Panna Monika --- > Być może nie akurat Twojego ex, byś może kogoś Twojej rodziny?

Gość Polokokta85
hmm... nic mi nie wiadomo o tym, by ktoś z mojej rodziny miał coś przeciwko niemu... Czy on mnie kocha na prawdę czy to tylko przyzwyczajenie? widzisz coś w kartach na ten temat? ja 13.01.85 on 11.07.83

THEEEEEEEEEE ---- > oj nie zrań go!! on jest bardzo wrażliwy DEEEEEE --- > Nie jestem dokladnie pewna, być może ktoś z Twoich sąsiadow, znajomym, Oczywiscie nie życze Ci tego aby ktokolwiek ucierpiał. STRONA NR 5