Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegotakjest

straciłam.. prosze!!

Polecane posty

czytac umiem, moze po prostu odebralam to wlasnie inaczej, tak jak ty poprzednio i sa niedomowienia '] i ujelabym to w sposob, ze moze wnikliwiej bym sie zastanowila , a nie cvzytac nauczyla ;] nazywaj sobie to jak chcesz, bron swoich racji, ja wiem swoje i Ty swoje i tak sie wiec nei dogadalysmy... nie lubie klucic sie z ludzmi ;/ czy tam sprzecac, kady ma swoej poglady, ktore wartalaoby akceptowac, nie mowie juz o lubieniu siebie wzajemnie- bo do tego daleka droga

tw tym problem, ze ja wiem o co Ci chodzilo, ale Ty nadal nie wiesz o co mnie poruszylas problem , w ktorym "zaprzeczylam" najpierw zacheta, a potem , ze ksiazka jest krotka- ale to nie ejst moim zdaniem powod do tego by wyczytac, ze wcale nie chce pomoc ;]-Ty tez bys sie zastanowila , albo ujela troche jezyka , za wlasne racje. Ok mimo tego ,d ziekuje za rozmowe , nie bede myslec zle , nie chce tu nikogo obrazac;/ to nie ejst czas i miejsce;/ Dobrej nocy , zycze :)

jeju skończysz? laska dawno juz poszła, faktycznie bywasz irytująca w kółko o tym samym a tu rozmawiamy o czyms innym

Gość dlaczegotakjest
ile mam jeszcze czekać? wiem, że czas zabliźnia rany, ale właściwie kiedy to będzie? ja tak naprawde niepotrafie normalnie funkcjonować.. musze udawać, że wszystko jest w porządku.. przy rodzicch.. 2 bracie.. by i oni się nie załamali całkowicie, bo nawet jeśli przy mamie zapłacze to i mama się załamie a jak mama to i tata.. i już poleci.. pamiętam jak jechałam z najstarszym bratem kabaryną do mamy zawiadomić ją o wszystkim.. pamiętam jej usmiech i pytanie gdzie jest Ł.. taka była radosna jak przyjechaliśmy a tu nagle taka wiadomosc.. świat się zawalił.. kompletnie

heh niby wczesniej tez poszla ;] bronulysmy swojego slowa-czy to takie dziwne, pwoiedzilam co chcialam i juz skonczylam temat:) juz mi lepiej :)

dziwne jest to, że naprawdę jestes nerwowa, a to jest tylko kafe, poza tym laska Ci odpowiedziała a Ty nie wiem prowadziłas monolog, mniejsza z tym:| domyslam sie, moja ciocia starciła teraz kontakt z rzeczywistościa totalnie:( moja mama po stracie dziecka tak samo..... to nie sa proste sprawy, a czas działa, ale nie tak jakbysmy chcieli - wstecz:( a jak do przodu to bardzo bardzo wolno znikam trzymaj się ciepło i może się połóż? zasnij dobranoc:]:*

Gość dlaczegotakjest
Dobranoc książke przeczytam bez wahania

:( ciezko mi cos wiecej napisac, naprawde, tu kazde slowo to zal ;/ To jakby przyzwyczajenie ;( trwalo kilka lat, teraz ciezko jest sie odzwyczaic i przyzwyczaic do nowego rozdzialu

Gość venezuela bedac tak
upwierdliwa jak ty, doczepie sie i powiem, ze sledzilam te wymiane zdan, ze tak powiem, i widze, ze laska pozegnala sie po raz pierwszy, wczesniej napisala pozdrawiam:] a Ty widze masz radoche mega z takich rzeczy a do autorki topiku i innych ktorzy stracili bliskich, to sie niestety dzieje...nie zawsze tak jak chcemy,

tak jestem ;/ ja tez odpowiedzilam, tylko nieco rozlegle-wiele dopowiedzilam,czasem za duzo gadam .Ale temat jest juz zamkniety , bylo minelo;/

zwróce uwage na jedna sprawe, przyzwyczajenie nie gra tutaj żadnej roli, bo gdyby to było to, człowiek by sie odzwyczaił jak mówisz najwieksza role gra tutaj miłość, wspomnienia, pamieć, nie mozna przestac kochać, nie mozna sie odzwyczaic od miłości, nie można, gdyby to było takie proste... zawsze bedzie ta świadomośc "było nas trzy", jak u mnie...zawsze... mimo to, życze spokojnej nocy

zle wnioski, bo wcale nie mam radochy;/ ze niby z czego, ze ona poszla , a ja sobie pisze do pustego okna , ja po prostu tak mam, ze jak zaczne to musze skonczyc i juz.Jeju no sa rozni ludzie i juz.

tak racja milosc jest tu najwazniejsza, a przyzwyczajenie, podlega obecnosci czlowieka, nie uczuciu ktore zywi...-nie wiemczy to dobrze ujelam ;/ chodzilo mi o to przywyczajenie, ze On zawsze znia byl fizycznie-cialem, dusza tez, ale zaznaczam tu cialo i dusze, a teraz niestey pozostala tylko dusza...to smuten, ze teraz juz nie da sie napoic oczy tym widokiem

ok, dzieki za rozmowe co do autorki, to mam nadzije, ze mimo wszytsko da sobie z tym jakos rade i bedzie silna -pozdrawiam dobranoc

Gość gość
Czy ty dziewczyno nie przesadzasz z ta tesknota za bratem?. Wykop sobie. najlepiej dol. obok niego i zakop sie. Bedzie ok