Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adamussss

dlaczego niektóre mężatki lubią szybkie numerki na boku?

Polecane posty

Gość gość
Smof, gruby debilu, odpuść sobie :O

Gość gość
18.08 masz rację bo myśmy się również dogadali z mężem mieliśmy seks w trójkącie było wspaniale.Teraz jest jeszcze lepiej bo mamy z inną parą raz lub dwa razy w miesiącu. Nigdy bym nie zdradziła męża ani on mnie. Do tego mamy stała pare nie ma takiego ryzyka gdy zmieniamy co rusz.Tamte trójkąty tylko w gumie z kochankiem teraz bez i robimy loda ja kochankowie i kochanka mężowi to samo minetki aż do organu panowie nas doprowadzają przy ich robieniu.

Gość gość
"polyka??? naprawde?? wstrzasajace, urobiles sobie suke twardzielu smiech.gif ehh te chlopiece marzenia jestescie tak prosci i tak zabawni nieogarnialne marzenie , zeby polknela smiech.gif" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A ty jesteś wróżką, że wiesz co jest prawdą? Na pewno opis wygląda bardziej wiarygodnie niż długie historyjki-bajeczki z dokładnym opisem seksu zamieszczane na tym forum.

Gość gość
gość dziś Też pomyślałem, że to Smof.

Gość gość
moj drogi maloletni onanisto jesli ona ma 26 to ty 36 a jesli wg ciebie tak pisze prawie 40letni facet to albo ja trafialam na madrzejszych, albo ty jestes wyjatkowo debilnym przedstawicielem plci brzydszej zwyczajnie z uklonami

Gość gość
gość 12:20 Może masz 50-70 lat i masz inne myślenie odnośnie tych spraw. Twoje zrzędzenie i atakująca forma krytyki są nie na miejscu. Więcej kultury życzę i szacunku do ludzi.

Gość gość
nie Smof a puszysciaka lubie choc to kawal k/u/t/a/s/a zgaduj dalej jestes blisko

Gość gość
To pewnie Frida... Tak czy inaczej nie trolluj, a podchodź do ludzi z szacunkiem. Jeśli będziesz ich tak traktowała, to się odwzajemnią.

Gość gość
"Teraz od 3 miesięcy mam sukę na każde skinienie.Robi wszystko na co mam ochotę" pelny szacunek on tylko tak delikatnie chcial sie pochwalic ze zamoczyl a tak to ma szacunek az z niego wyplywa a i ten maz w stanach?? wybaczcie jaki debil teraz do stanow jezdzi? stawiam na malolata z okolic rzeszowa oni tam tak mieli i to w glowce zostalo te opowiesci dziadkow

Gość gość
jakie stany kretynko sroff się k*****i w holandi na zmywaku

Gość gość
Obecnie do Stanów jeździ się do szkół, na studia i staże.

Gość gość
"Teraz od 3 miesięcy mam sukę na każde skinienie.Robi wszystko na co mam ochotę" "pelny szacunek on tylko tak delikatnie chcial sie pochwalic ze zamoczyl" xxxxxxxxxxxx To już czepianie się. Jeśli im to odpowiada, to jest ok. Przecież jest coś takiego jak klimaty BDSM. A ty dzielisz włos na czworo i chcesz pokazać jaki jesteś inteligentny/a.

Gość gość
Raczej zdesperowany/a/ z zazdrości kwili.

Gość gość
Prędzej żona czy dziewczyna jest chętna na trójkąt niż partner. Ja się kołysałam trzy miesiące nim doszło do seksu w takim układzie. Jak już pisałam warunek duży k***s bym poczuła jak nigdy silny orgazm podczas seksu.Pomijam szczegóły, ale było warto , a seks z mężem stał sie dużo lepszy po tym trójkącie, bo ma twardszego i większy wytrysk.

Gość gość
Baju baju, przez trójkąt do raju. A przez bajkopisarzy i koniotrzepów dobrze rokujący romansik pomiędzy Arkiem a Jolą rozmył się we mgle. Trzymałam za nich kciuki z wypiekami na twarzy.

Gość Wlkopolanin
Zasrywacze tematów nie śpią;)

Gość robertoscygan
Mężatki są łatwiejsze niż singielki ja osobiście przespałem się z dwiema z tego jedna mi dała analnie po dwóch miesiącach znajomości tylko dlatego jak powiedziała że jestem przystojniejszy i fajniejszy niż jej mąż (laska 9 lat po ślubie)

Gość aaarrrekkk
Jolu, Basiu kimkolwiek jesteś, tak właśnie wygląda pisanie na forum. Niestety to nie dla mnie bo nie wiem z kim piszę w którym momencie. Tak więc wybacz ale ja odpadam. Mojego maila masz wiec jak coś to pisz a jak nie to życzę powodzenia w poszukiwaniach

Gość gość
Tak to jest z facetami.Jak Jola zaczęła się emocjonalnie angażować , to ją Arek wystawił do wiatru.

Gość skorpion36
Mieszkam w Rzeszowie, mam 36 lat i jestem żonaty. Szukam chętnej mężatki na szybkie numerki i nie tylko.

Gość Nina322
Dwa lata temu mąż znajomej wyjechał tyrać do Kanady. Kobieta też człowiek. Problem jedynie w tym, że czasami skoki w bok kończą się w sposób niezaplanowany, gdyż żonka powiła ślicznego chłopczyka, którego ojcem przebywający w Kanadzie nie mógł żadną miarą zostać. Brała tabletki - widać coś poszło nie tak... Kochanek , który został ojcem wycofał się raczkiem. Acz niespecjalnie daleko - pracy i miejsca zamieszkania Az tak łatwo się nie zmienia. Problem w tym, że łożyć na własnego potomka nie zamierzał. Po powrocie były mąż odnośnie tej sprawy skutecznie zaraz po wyjściu z ortopedii go przekonał. Teraz płaci ale dziecka widywać nie zamierza. Ciekawy osobnik. Ku mojemu zdziwieniu małżeństwo chociaż się rozwiodło pozostaje w przyjaznych relacjach. On się wyprowadził zostawiając jej mieszkanie. Mają wspólne dziecko i widać, że współpracują dla jego dobra – co jest rzadkością na tym świecie; on płaci i pomaga a ona nie robią problemów. Nawet nie jest zazdrosna kiedy bierze na wakacje oba dzieciaki ze sobą bo rodzeństwo bardzo jest za sobą. To rewelacyjny facet Ona bardzo żałuje. Ja zaś nigdy nie zrobię mu takiego numeru. Jest wartościowym facetem. Coraz częściej rozmawiamy o wspólnym dziecku.

Gość gość
bo przerywają rutynę bo są ekscytujące bo są bez zobowiązań bo można zrobić więcej niż z mężem